Zaman: Cmt Haz 21, 2025 12:17

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Avrasya Tv satılıyor mu?

Arkadaşlar!
Kuvayi Milliye sitesinde bir haber vardı.Mali sıkıntılar nedeniyle Avrasya Tv satılacakmış.Sitenin haber kaynağı başka.Bunu öğrenmek istiyorum.Çünkü başka namuslu tv kanalı kalmadı.Haberin doğru olup olmadığı ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.Eğer satılacaksa yapacak bir şey artık yok demektir...
Read more : Avrasya Tv satılıyor mu? | Görüntüleme : 459 | Yanıtlar : 1

vatan ve hurriyet cemiyeti

vatan ve hurriyet cemiyetinde herkezin oneri ve goruslerini acikca yazabilecegi bir mesj duvari olmaliki herkez yazilani okusun ve onerilerimizi fikirlerimizi tartisalim herkeze tek tek mesaj atmak tam bir birlik ve katilim saglamk icin isimizi zorlastirir
bir mesaj duvari olsun neler yapmamiz gerekiyor acikca tartisalim herkez gorsun daha iyi bir fikri olan dusuncesiyle katilsin
tesekkurler
Read more : vatan ve hurriyet cemiyeti | Görüntüleme : 538 | Yanıtlar : 1

Yeni İzlenceler Yüklenmiyor mu ?

Selam.
Banu Avar'la Dünya Düzeni , Siyaset Meydanı ve benzeri diğer programlar artık foruma yüklenmiyor mu ?
Read more : Yeni İzlenceler Yüklenmiyor mu ? | Görüntüleme : 541 | Yanıtlar : 1

İşsiz gençten Gül'e tepki

04.07.2009 00:14

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, taziye ziyareti için geldiği İzmir'de işsiz gencin tepkisiyle karşılaştı. Cumhurbaşkanı Gül'ün alkışlarla karşılanmasına tepki gösteren Sinem Örsçek, "Bu insanlar sizi neden alkışlıyor anlamıyorum. Bu ülkede neler oluyor, bilmek istiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yaklaşık bir ay önce dayısı Nazif Satoğlu'nun eşi Şadan Satoğlu'nun vefat etmesinin ardından taziye ziyareti için İzmir'e geldi. Cumhurbaşkanı Gül, "Ana" uçağıyla saat 20.15 civarında İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na indi. Buradan Yeşilyurt semtinde bulunan cenaze evine hareket ...
Read more : İşsiz gençten Gül'e tepki | Görüntüleme : 534 | Yanıtlar : 2

Gündem Özel - 16. yılında Sivas Madımak katliamı - 2.07.2009

GÜNDEM ÖZEL
"16. yılında Sivas Madımak katliamı"
2 Temmuz 2009
Konuklar:
Cemal ŞENER (Araştırmacı yazar)
Serhan BOLLUK (Ulusal Kanal Haber Dairesi Başkanı)
Av. Şenal SARIHAN (Sivas olayları davası avukatı, Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı)
Ali Rıza SELMANPAKOĞLU (Hacıbektaş Belediye Başkanı)

Read more : Gündem Özel - 16. yılında Sivas Madımak katliamı - 2.07.2009 | Görüntüleme : 733 | Yanıtlar : 0

can yücelin 40 daka adlı bütün bölümlerini istiyorum

Read more : can yücelin 40 daka adlı bütün bölümlerini istiyorum | Görüntüleme : 462 | Yanıtlar : 1

Read more : can yücelin 40 daka adlı bütün bölümlerini istiyorum | Görüntüleme : 370 | Yanıtlar : 0

fgvhb gfh fgh f

asd asdas
Read more : fgvhb gfh fgh f | Görüntüleme : 1745 | Yanıtlar : 2

İstek

Video kayıtlarının eskisi gibi olmasını istiyorum. Önceden Yalçın Küçük'ün, Emin Çölaşan'ın katıldığı izlenceler ve özellikle Emin Çölaşan'ın Ankara Rüzgarı programını forumdan takip edebiliyordum. Ama artık eskisi gibi bu izlenceleri forumda bulamıyorum. Bu sorunu sitenin sürekli saldırı almasına bağlıyorum, en kısa sürede eski formunuza, temponuza dönmenizi umarım.
Read more : İstek | Görüntüleme : 424 | Yanıtlar : 1

beni tekrar geri alsanıza lütfen

ben o mp3 leri başka sitelerden alıntı yaparak koyordum siteye ilk önce reklam vardiye sildiniz sonra ben kendim yükliyerek kodum siteye on onuda koydum onu sildiniz nedenki beni tekara geri alırmsınız lütfen iletişim forumuna daha detaylı yazdım ama cevap yazmadnız
Read more : beni tekrar geri alsanıza lütfen | Görüntüleme : 476 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148691 ileti • Toplam 46072 başlık • Toplam 25009 üye

x