Zaman: Sal Haz 24, 2025 9:47

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Filimlerin bm esiyle ilgili

ben Allok Video Joineradlı program kulanıyorum 2 filimi avi mp4 cevirdim filimlerin birincisi 29:32 dk 2cisi 29:12 dk ama 1csi 85,3 bm ikincisi 94,1 ikisinde süre bakımında aynı neden bukadar büyük bm si
Read more : Filimlerin bm esiyle ilgili | Görüntüleme : 493 | Yanıtlar : 0

banu avar sınırlar arası online izle

Gereksiz baslik acmayiniz!
Read more : banu avar sınırlar arası online izle | Görüntüleme : 858 | Yanıtlar : 0

Tuncay Guney'in konuk oldugu 32.Gun programi

youtube ve benzeri sitelerde bazi kisimlari var ancak programin tumu yok. her ne kadar bir amaca hizmet eder gorunumlu bir program oldugunu dusunsem de bence herkesin ilgisini cekecek bir izlence. koyarsaniz cok hora gecer. emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler.
Read more : Tuncay Guney'in konuk oldugu 32.Gun programi | Görüntüleme : 985 | Yanıtlar : 5

Kocanızı nasıl eğitirsiniz?

Kocanızı nasıl eğitirsiniz?

4 adımda bunu yapabilirsiniz. Bir dediğinizi iki etmeyen, itaatkâr bir kocanız olabilir.

Sorunlar evlendikten sonra aynı evde yaşamaya başladığında başladı değil mi? Ortalıkta gezinen çıkarılıp fırlatılmış çoraplar, internette bitmeyen surf seansları, sürekli evde toplaşıp maç izleyen arkadaşlar...

Bunaldınız mı?.. Ne yapacağınızı, bu kaostan nasıl çıkacağınızı bilemez halde iseniz biri bir çözüm yolu buldu.

• Evin orasına burasına dağılmış kirli çamaşırlardan... Bir omlet uğruna muharebe alanına çevrilmiş mutfak manzaralarından... Randevu yerine sanki Yemen'den ...
Read more : Kocanızı nasıl eğitirsiniz? | Görüntüleme : 620 | Yanıtlar : 1

Sınırlar Arasında programnın ının tekrarlarını verirlermiki

Sınırlar Arasında programnın tekrarlarını verirlermiki
Read more : Sınırlar Arasında programnın ının tekrarlarını verirlermiki | Görüntüleme : 412 | Yanıtlar : 2

Enteresan

"Kız pişman oldu, galiba sevgilisine geri dönüyor" da diyebilirsin, "kız affetmiyor, galiba sevgilisinden ebediyen ayrılıyor" da diyebilirsin... Öyle muallakta kalır ki, her seyirci başka sonuç çıkarır.

*

Başsavcı’nın iddianame açıklaması, işte bu tür entel "Fransız filmleri" gibiydi...

Sonunu seyirciye bıraktı!

*

Doluştuk salona...

Işıklar söndü.

Güzel güzel seyrediyorduk.

Tam düğüm çözülecek...

Şak diye bitti!

*

"5 dakka aradır, bitmemiştir herhalde" diye sağa sola bakınıyorduk ki, kapılar açıldı, salonu boşaltıyorlar, iyi mi...

Popcorn elimizde, kalakaldık.

* ...
Read more : Enteresan | Görüntüleme : 504 | Yanıtlar : 1

banu avar sınırlar arsı benim yüklediklerim

oslo

STRAZBURG DA TÜRK OLAMK

FRANSA VE SEVR RÜYASI
Read more : banu avar sınırlar arsı benim yüklediklerim | Görüntüleme : 786 | Yanıtlar : 10

Dengir Fırat: 'AK Parti, Cici Parti'

Dengir Fırat: "Niye kapatılsın? Yazık değil mi? Cici bir parti"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, partisinin kapatılmayacağını söyledi.

TBMM'de kuliste gazetecilerle sohbet eden Fırat, AK Parti hakkında Anayasa Mahkemesinde açılan kapatma davasıyla ilgili sorular üzerine, ''AK Parti kapatılmayacak. Bunu manşet yapabilirsiniz'' dedi. Anayasada, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir hukuk devleti olduğunun yazdığını anımsatan Fırat, ''Bana göre kapatılmaması lazım. Niye kapatılsın? Yazık değil mi? Cici bir parti'' diye konuştu.

Başka bir soru üzerine, AK ...
Read more : Dengir Fırat: 'AK Parti, Cici Parti' | Görüntüleme : 551 | Yanıtlar : 0

Sinan Aygün ve Barbaros Altıntaş serbest bırakıldı

SON DAKİKA..

Ergenekon Operasyonu kapsamında gözaltına alınan Sinan Aygün ve Barbaros Alltuntaş serbest bırakıldı.

ayrıntılar gelecek...

Kaynak
Read more : Sinan Aygün ve Barbaros Altıntaş serbest bırakıldı | Görüntüleme : 674 | Yanıtlar : 0

bunu ben yükledim bakarsanız vede yorum yazarsanız sevinirim

bunu ben yükledim bakarsanız vede yorum yazarsanız sevinirim

Read more : bunu ben yükledim bakarsanız vede yorum yazarsanız sevinirim | Görüntüleme : 638 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148707 ileti • Toplam 46083 başlık • Toplam 25011 üye

x