Zaman: Cum Tem 04, 2025 7:23

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

Akaryakıt devi krize dayanamadı! Hisselerini sattı

29 ilde şubeleri olan Euroil akaryakıt firması hisselerinin yüzde 20'sini devretti. Devir işlemi 120 milyon TL karşılığında tamamlandı

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Euroil Enerji Dağıtım A.Ş., yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle %20 oranındaki hissesini ICU Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devretti. Satışın KDV dahil 120 milyon TL bedelle gerçekleştiği bildirildi.

ICU Girişim, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Euroil’e ortak olduğunu resmen duyurdu. Yapılan açıklamada, hisselerin emisyon primi yöntemiyle alındığı ve ödemenin 6 taksit halinde gerçekleştirileceği ...
Read more : Akaryakıt devi krize dayanamadı! Hisselerini sattı | Görüntüleme : 15 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Türkiye’nin bir dönem en büyük inşaat şirketlerindendi: Fi Yapı İnşaat İflas etti

Bir dönem Türkiye'nin en önemli inşaat şirketlerinden biri olan Fi Yapı, 6 yıllık TMSF yönetiminin ardından iflas etti. Teslim edilmeyen yaklaşık 4 bin daire ve dükkan, binlerce vatandaşı mağdur etti.

Türkiye’nin bir dönem en büyük inşaat şirketlerinden olan Fi Yapı İnşaat AŞ, mahkeme kararıyla iflas etti.

Teslim edilmeyen yaklaşık 4 bin daire ve dükkan, binlerce vatandaşı mağdur etti. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası şirket sahibi Fikret İnan hakkında dava açıldı, Fi Yapı TMSF’ye devredildi.

İnan, ...

Denizli’de 52 yıldır faaliyet gösteren Şişecam fabrikası kapatıldı.

Denizli’de 52 yıldır faaliyet gösteren Şişecam fabrikasının üretimi durdurma kararı aldığını duyurarak.
Resim
"TÜRK SANAYİSİ BİTİYOR"
Defalarca sanayicinin, üreticinin, ihracatçının sorunlarını dile getirdiklerini söyleyen Arpacı, "Ne yazık ki iktidar vekilleri ve Hükümet kulaklarını kapatmak dışında hiçbir şey yapmadı. İçim parçalanarak seçim bölgem Denizli'den Türk sanayisi adına kötü bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum: 1973 yılından beri yani 52 senedir Denizli'de faaliyet gösteren ŞİŞECAM fabrikası üretimi durdurma kararı aldı. 52 senedir tüm zorluklara karşı üretime ara bile ...

oyun

Antalya’da turizm sezonu yavaşladı, ben de işten kalan zamanlarda evde kafa dağıtacak bir şey arıyordum. YouTube’da izlediğim bir yayında oynanan bir oyun dikkatimi çekti. Grafikler hoşuma gitti, oyunun temposu tam bana göreydi. Ufak ufak oynamaya başladım, bir iki kayıptan sonra büyük çarpan denk geldi. abe bet https://abebets-tr.com/ üzerinden aldığım en büyük kazancı yaşadım. O an evde havaya zıpladım desem abartı olmaz!
Read more : oyun | Görüntüleme : 22 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

oyun

Ben normalde slot oyunlarına mesafeli yaklaşan biriyim. Ama geçenlerde sosyal medyada gezinirken gözüme tanıdık bir tema çarptı. Yunan mitolojisini severim, o yüzden dikkatimi çekti. Meğer gates of olympus oyna https://gates-of-olympus-oyna.org/ imiş bu oyun. Oynadıkça çarpanların mantığını çözdüm ve 3. gün sonunda güzel bir kazanç elde ettim. Şu an ara sıra açıp kafa dağıtıyorum.
Read more : oyun | Görüntüleme : 21 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yarın iğneden ipliğe her şeye zam gelecek!

3 Temmuz’da açıklanacak enflasyon verileriyle birlikte ÖTV tutarları otomatik olarak güncellenecek. Akaryakıt, tütün ve alkol ürünlerinde sert fiyat artışları yaşanacak. 65 yaş aylığı, emekli maaşları, kıdem tavan tazminatı, evde bakım desteği ve engelli aylıklarından akaryakıt, alkol ve sigaraya kadar neredeyse her şeye zam gelecek.

3 Temmuz Perşembe günü (yarın) açıklanacak enflasyon verileri, yalnızca memur ve emekli maaşlarını değil, akaryakıttan sigaraya kadar birçok temel ürünün fiyatını da doğrudan etkileyecek. Yeni zam dalgasının fitilini ise Yurt İçi ...
Read more : Yarın iğneden ipliğe her şeye zam gelecek! | Görüntüleme : 28 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

17 bin TL’lik vergi 100 bine çıkıyor!

İstanbul Ulus’ta yeni rayiç bedel belirlendi, emlak vergisi fırladı. Beşiktaş’ta emlak vergileri, 2026 yılında 6 kat artacak.

İstanbul’un en gözde semtlerinden Beşiktaş’ta 2026 yılı arsa rayiç bedelleri, 23 Haziran 2025 tarihinde muhtarlık tarafından ilan edildi. Buna ilişkin bildiriler muhtarlıklarda askıya asıldı. 23 Temmuz’a kadar askıda kalacak yeni rayiç bedellerle birlikte, şu anda yılda 17 bin TL olan İstanbul Ulus’taki bir dairenin emlak vergisinin 100 bin TL bandına ulaşacak.

SON TARİH 23 TEMMUZ
Nispetiye’de bulunan site ...
Read more : 17 bin TL’lik vergi 100 bine çıkıyor! | Görüntüleme : 38 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İflasın eşiğine gelen Türk akaryakıt devi hisselerini sattı

Türkiye'nin 29 ilinde yaklaşık 100 akaryakıt istasyonu ile hizmet veren Euroil, yaşadığı mali sorunların ardından nisan ayında konkordato ilan etmişti. Finansmana erişmekte güçlük yaşayan şirketin hisselerinin yüzde 20'si ICU Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından 120 milyon TL bedel karşılığında satın alındı.
Resim
Türkiye'de akaryakıt sektöründe hareketli günler yaşanırken, Alpet'in hisse satışının ardından bir anlaşma da Euroil'den geldi.

Nisan ayında konkordato ilan eden ve İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 3 aylık geçici mühlet ...
Read more : İflasın eşiğine gelen Türk akaryakıt devi hisselerini sattı | Görüntüleme : 41 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bir zamanlar Ülker'in ortağıydı! Çikolata devi iflasla karşı karşıya

Türkiye'nin önemli çikolata üreticileri arasında yer alan Modern Çikolata, mali sorunlar nedeniyle konkordato başvurusunda bulundu. Bir dönem Ülker'le ortak projelere imza atan şirkete üç aylık iflas koruma kararı verildi.
Resim
Türkiye'nin önemli çikolata üreticileri arasında yer alan Modern Çikolata, mali sıkıntıyı aşamadı.

Geçtiğimiz aylarda işçilerin maaşlarını ödeyemediği öğrenilen şirket için Karaman 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne konkordato başvurusunda bulunuldu.

Mahkeme için yapılan talebi değerlendiren mahkeme, üç aylık geçici mühlet kararı verdi. Mahkeme ayrıca süreci denetlemek ve ...

24,6’lık zammı duyurdu: Doğalgaz fiyatları cep yakacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgaz fiyatlarına zam yapıldığını duyurdu. Konutlarda yüzde 24,6, sanayi tüketicilerinde ise yüzde 7,86’lık artış yarından itibaren geçerli olacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgaz tarifelerinde yeni bir fiyat güncellemesine gitti. Yapılan açıklamaya göre, konut ve sanayi abonelerini kapsayan zamlı tarife belli oldu.

Konutlarda kullanılan doğalgaz yüzde 24,6 oranında zamlandı. Sanayide kullanılan doğalgaz ise yüzde 7,86 oranında zamlandı. Zamlı tarife yarından itibaren geçerli olacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) açıklaması şöyle: ...
Read more : 24,6’lık zammı duyurdu: Doğalgaz fiyatları cep yakacak | Görüntüleme : 32 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148740 ileti • Toplam 46113 başlık • Toplam 25014 üye

x