Zaman: Cum Tem 18, 2025 17:44

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

BOP Eşbaşkanı Teyyip Erdoğan'dan Soros'a vergi müjdesi!

DAĞILIN, EŞBAŞKAN SPEKÜLATÖRLERİN ÜMÜĞÜNÜ SIKIYOR!

"Utanmadan, borsayı çökertme çabasının içine girenler. Borsada Tayyip Erdoğan’ın parası yok, çökersen sen çökeceksin. Eğer senin spekülatörlüğünü yakaladığımız anda da ümüğünü sıkarız" - (Teyyip Erdoğan, 9 Haziran 2013)

Teyyip Erdoğan'dan Soros'a vergi müjdesi!

Bugüne kadar fon yönetim şirketlerinin Türkiye’de ofis açmalarına engel olarak görünen vergi düzenlemeleri yeni Gelir Vergisi Kanun Tasarısı ile değiştiriliyor.

Yeni Gelir Vergisi Kanunu Tasarısı’na göre bugüne kadar fon yönetim şirketlerinin Türkiye’de ofis açmasına engel olan vergi ...
Read more : BOP Eşbaşkanı Teyyip Erdoğan'dan Soros'a vergi müjdesi! | Görüntüleme : 1250 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Tayyip Erdoğan'ın Cevap Verme Algoritması

Tayyip Erdoğan'ın Cevap Verme Algoritması

Tayyip Erdoğan’ın yıllar geçtikçe mükemmelleştirdiği ve her sorulan soruya cevap verirken kullandığı bir algoritma var. İletişim okumuş bir insansı olarak irdelemeye çalıştım.

Bu algoritma bir kaç adımdan oluşuyor ve eğer zamanı varsa tüm adımları (1'den 8'e hepsini), zamanı daha kısıtlıysa bazılarını (genellikle 1 & 3 & 6'yi) kullanıyor.

Daha iyi anlatabilmek için bir örnekle açıklayacağım. Erdoğan’ın küçüklüğüne dönüp, evdeki vazoyu kırdığını varsayacağım.

Tayyip evde yalnızdır ve annesi eve gelince vazoyu ...
Read more : Tayyip Erdoğan'ın Cevap Verme Algoritması | Görüntüleme : 1328 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Türkiye’de protestoları yatıştırma gayretiyle Erdoğan finans kaynaklarına çatıyor / T Daniel Dombey / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ)

Türkiye’de protestoları yatıştırma gayretiyle Erdoğan finans kaynaklarına çatıyor!

The Financial Times gazetesinin 10 Haziran 2013 sayısında çıkan yazısında İstanbul muhabiri Daniel Dombey Türkiye’deki olayları yorumlarken, batılı sermayenin bir kanadının Erdoğan'a sert ikazlarda bulunduğunun kanıtı.

'Pazar akşamı Ankara’da, bir otobüsün üstünden konuşma yapan Sayın Erdoğan yalnız Taksim Meydanı’ndaki göstericilere değil, faiz lobisi dediği, güya yüksek faiz oranlarıyla ülkenin büyümesini engelleyen bir harekete de saldırdı.

“Faiz lobisi milletimi yıllarca soydu…ama artık yok; söylüyorum onlara, bir banka, ...

İhanet İttifakı: Feto, ABDullah Gül, Teyyip, Tansu Çiller

Resim

Asya Finans açılışı (24 Ekim 1996). Yani faiz lobisi ve tüm mağdurlar. Tiplere iyi bakın. Kimler var kimler...

Hepsinin en büyük ortak özelliği ABD ve İsrail uşağı olmaları. Kuklacı tarafından birinin vadesi dolduğunda yerine diğeri geçer. Teyyipin yerine şimdi ABDullah Gül hazırlanıyor. Bu tuzağa düşmeye devam edecek miyiz? Yoksa yeter söz yurtseverlerin mi diyeceğiz?
Read more : İhanet İttifakı: Feto, ABDullah Gül, Teyyip, Tansu Çiller | Görüntüleme : 2052 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

'Sır toplantı'ya Türkiye'den 6 isim

Neler konuşulduğu sır gibi saklanan, dünyanın önde gelen isimlerinin katıldığı Bilderberg toplantıları bu yıl Londra'da yapılıyor. Yarın öğleden sonra başlayacak Bilderberg toplantılarına Türkiye'den de 6 isim katılıyor.

Karar verici düzeydeki Batılı güçlü politikacı, işadamı, yönetici ve gazetecilerin 1954 yılından bu yana küresel sorunları görüşmek üzere bir araya geldiği yarı gizli bir tartışma forumu olan Bilderberg toplantılarının 61'incisi yarın Londra'nın Watford bölgesindeki Grove Hotel'de başlayacak.

Daha ...
Read more : 'Sır toplantı'ya Türkiye'den 6 isim | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Hangi Devrim

27 Mayıs’ta Taksim’de başlayıp Türkiye’nin pek çok yerine yayılan protesto olaylarına şimdi medyada “Devrim” etiketi yapıştırmaya çalışanlar var.

Bu nasıl bir devrim; eğer dedikleri gibi ise kendilerini “Taksim Dayanışması”nın temsilcileri olarak tanıtan ekibin, yani devrimin liderlerinin, hükümet ve kamuoyuna yönelik talep metnine bakınca görünüyor “devrimin rengi”.
Bu kişileri kim seçti, nasıl seçti onu sormayacağım bile; abesle iştigal olur.

Önce Taksim’de ne oluyor, kim başlattı, kim destekliyor onu soralım. Taksim hareketini “organize” edenler, ilk günden başlayarak, ...
Read more : Hangi Devrim | Görüntüleme : 1628 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

İlke ve karakter sahibi kişi

4 Haziran 2013’de Uluslararası Yatırımcılar Derneği heyetini kabul eden Cumhurbaşkanı Gül, yabancı sermayenin bir ülkede yatırım yaparken ekonomik konularla hukuk ve demokrasiye göre karar verdiğine dikkat çekerek, “Bunlar birbiriyle bağlı olsa da ikiye ayırırsınız. Ekonomik olarak her şey iyi olur ama ülkedeki siyaset nasıl, ülkede oturmuş bir siyasi yapı, istikrar var mı; demokratik standartlar, temel haklar nasıl, bunlara bakılır. Bu noktada baktığınızda Türkiye’nin AB ile müzakerelere başlamış bir ülke olduğu gerçeğini göz ardı edemeyiz. Bu ...
Read more : İlke ve karakter sahibi kişi | Görüntüleme : 900 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

Cumhuriyet döneminin artık sonu geldi

Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek istiyorlar bizi.

"Son günlerdeki gelişmeleri de bunların bir parçası olarak görüyorum. Ve samimi olarak söylüyorum ki iyi niyetli olarak verilen mesajların hepsinin alındığını da söylüyorum. Ve yeri geldiğinde gereğinin yapılacağını da söylüyorum" diyor, ABDullah Gül.

Gereği dediği şey "Cumhuriyet döneminin artık sonu geldi" mi?

Bir de onu anlatsa bize...

Resim
Read more : Cumhuriyet döneminin artık sonu geldi | Görüntüleme : 1277 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

Hayallerin baska bahara kaldi...

Secimle, buyuk cogunlukla yonetime gelmek, her istedigini yapmak, sana karsi olanlari elindeki, kontrolundeki guclerle susturmaya, yok etmege calismak gecmiste de yasandi bugun de yasaniyor. Yuzlerce kez soylendi ama en bilinen ornegi Adolf Hitler.
Cok basit ve insancil bir taleple, yasadigi yerdeki yesil alani korumak isteyen halka karsi bile tahammulu olmayan bir zihniyet devrini tamamlamis ve devrilmeyi haketmistir.
Bir ulkenin basbakani, yaptiklari ve yapmak istediklerini begenmedigini, bu durumu protesto eden kisiler icin uc bes capulcu orada ...
Read more : Hayallerin baska bahara kaldi... | Görüntüleme : 745 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

“Türkiye’nin Kadife Devrimi” - Cengiz Çandar / Al-Monitor / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ)

“Türkiye’nin Kadife Devrimi”

Aşağıdaki, TESEV danışmanı Cengiz Çandar imzalı yazı, ABD sermayeli ve güdümlü, güya Ortadoğu’nun nabzını tutan Al-Monitor adlı İnternet gazetesinde 2 Haziran 2013’de “Türkiye’nin Kadife Devrimi” başlığı ile çıktı.

40 yıldır İstanbul’da yaşıyorum, böyle bir şey göreceğim aklımdan bile geçmezdi.
31 Mayıs 1 Haziran İstanbul olaylarını eklersem, 1989 Berlin, 1987 Prag, 1991 Sovyet olayları ve benzerlerinin emektarı olarak gördüklerimin iki katı olur.
Bana, Prag’ın Kadife Devrimini hatırlattı. İstanbul’un merkez noktası Taksim’e doğru ...

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148796 ileti • Toplam 46158 başlık • Toplam 25017 üye

x