Zaman: Pzr Ağu 03, 2025 18:18

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

Panel- Türkiye'nin Çıkış Yolu: MİLLİ HÜKÜMET

Panel
Türkiye'nin Çıkış Yolu: MİLLİ HÜKÜMET



Konuşmacılar:
Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu
Prof. Dr. Yalçın Küçük
Erkan Önsel, İP Genel Başkan Yardımcısı
Ümit Zileli, Yazar



Tarih : 2 Kasım 2008, Pazar
Saat : 14.00
Yer : Sidelya Düğün Salonu Minibüs Yolu Bağdat Cad. No:140
Merkez İlkokulu Karşısı Küçükyalı Maltepe Uzun Kum mevkii



İşçi Partisi

Kadıköy İlçe Başkanlığı
0216.449 28 73
Read more : Panel- Türkiye'nin Çıkış Yolu: MİLLİ HÜKÜMET | Görüntüleme : 629 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular


'Evrimi de Tanrı yazdı'

'Evrimi de Tanrı yazdı'

Vatikan, evren ve insanın kökenlerinin tartışıldığı bilimsel toplantıya ev sahipliği yapıyor.

Papalık Bilimler Akademisi tarafından düzenlenen ve salı gününe dek sürecek olan toplantıya katılan bilim adamları, bugün Papa 16. Benediktus tarafından kabul edildi.

Roma Katolik Kilisesi'nin lideri Papa 16. Benediktus, bilim adamlarına hitaben yaptığı konuşmada, evren ve insanın kökenine ilişkin çeşitli bilimsel teorilerin yaradılış teorisiyle çelişmediğini savunarak, "Evren ve evrim, Tanrı'nın yazdığı bir kitaptır. Son dönemin felsefi anlayışlarında, evrenin kökeninin maddi ...
Read more : 'Evrimi de Tanrı yazdı' | Görüntüleme : 631 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular


Haçlı Dayatması

Din kartını çekti!
Gelecek hafta açıklanacak İlerleme Raporu’na AB’nin ’din gayreti’ amgasını vurdu. Rum papazının ekümenikliği için emrivaki deneyen rapor, bu kez ekümenikliğin tanınmasını değil engel çıkarılmamasını isteyen bir ifade içeriyor.

Hristiyan kulübü!
Rapordakİ talepleriyle Hristiyan kulubü olduğunu bir kez daha gösteren AB, “Ruhban Okulu’nu açın, misyonerleri rahat bırakın, protestan kiliselerini ibadet yeri olarak kabul edin” gibi dayatmaları peş peşe sıraladı.

Lozan da neymiş!
Dİnİ içerikli dayatmaların ağırlıklı olduğu raporda, Lozan Anlaşması’nı geçersiz kılacak dayatmaların ...
Read more : Haçlı Dayatması | Görüntüleme : 555 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular


"Yurtsever Aydınlar" Silivri'den haykırdı

Türkiye'nin aydınları Silivri'den haykırdı:
"Yurtsever aydınlar serbest bırakılsın"







'Yurtsever Aydınlar' Ergenekon Duruşmasına Alınmadı

Silivri Cezaevi'ne gelen ve kendilerini "Yurtsever Aydınlar" olarak tanıtan grup, akredite olmadıkları gerekçesiyle duruşma salonuna alınmadı. Yönetmen Halit Refiğ, Gazeteci Banu Avar, Oyuncu Altan Günbay, Prof. Dr. Cüneyt Akalın ve Demirtaş Ceyhun'un da aralarında bulunduğu grup, Ergenekon sanıklarının tahliye edilmesi gerektiğini savundu.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden Ergenekon duruşmasını takip etmek için Silivri ...
Read more : "Yurtsever Aydınlar" Silivri'den haykırdı | Görüntüleme : 743 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular


Yeni Dünya Düzeni - RTE

Erdoğan'dan dünyaya yeni düzen mesajları

Erdoğan: Başkalarının felaketlerinden kendisine çıkar sağlayan yaklaşımlar artık yeryüzünden tamamen silinmelidir.

Kasım ortasında Washington'da yapılacak G-20 Zirvesi'ne katılması beklenen Recep Tayyip Erdoğan, yeni küresel düzen kurulması yönündeki mesajlarını İstanbul'da Dünya Ekonomik Forumu'nun açılışında verdi. Erdoğan, terör ve ekonomik krizi öne çıkardığı konuşmasında, yeni küresel ekonomik düzenin kurulacağını, bunun geçmişten ders almasını da istedi.






Kaynak ve yazının devamı...


Forum dili Türkce'dir!


Thursday 30 October

Turkey’s Prime Minister ...
Read more : Yeni Dünya Düzeni - RTE | Görüntüleme : 759 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular


İsrail'den Sahabe mezarlığına saldırı

Kudüs'te Müslüman mezarlığına müze

İsrail mahkemesi, Kudüs'te eski Müslüman mezarlığına müze inşa edilmesine, Filistinlilerin tepkilerine rağmen izin verdi.


İsrail Yüksek Mahkemesi, Kudüs'te bir Müslüman mezarlığında Hoşgörü Müzesi'nin inşa edilmesine izin verdi. Filistinliler mahkemenin kararına tepki gösterdiler.

Küdüs Müftüsü Şeyh Muhammed Hüseyin mahkemenin kararının Müslüman kutsal mekanlara zarar vereceğini söyleyerek proje planlayıcılarının bir Müslüman mezarlığında Hoşgörü Müzesi kurmak istemelerinin bir çeşit saldırı olduğunu belirtti.

İsrail Yüksek Mahkemesi, iki Müslüman örgütün, eski bir Müslüman mezarlığında Hoşgörü ...
Read more : İsrail'den Sahabe mezarlığına saldırı | Görüntüleme : 782 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular


'Kürtlere soykırım' iddiası ve hain sesler

AP'de 'Kürtlere soykırım' iddiası

Avrupa Parlamentosu (AP), sözde Ermeni soykırımına ilişkin çalışmalarının ardından bu kez de sözde Kürt soykırımının anlatılacağı 'Dersim38”' konulu bir konferans düzenliyor. DTP Tunceli Milletvekili Şerafettin Halis ve Diyarbakır Milletvekili Aysel Tuğluk ile Tunceli Belediye Başkanı Songül Erol Abdil'in de konuşmacı olarak katılacağı konferans 13 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek. Konferansa sözde Ermeni soykırımının en önemli savunucusu kabul edilen Ermeni -Avrupa Federasyonu Başkanı Hilda Taşopyan da bir konuşma yapacak.

'Dersim 38-70 Yıl Öncesi' ...
Read more : 'Kürtlere soykırım' iddiası ve hain sesler | Görüntüleme : 14410 | Yanıtlar : 24 | Dizin : Genel - Güncel Konular


Milli proje GAP'a Arap şeyhlerden 6 milyar $

GAP'a Körfez'den dev yatırım

GAP projesine Körfez'den dev yatırım. Bahreyn merkezli üç yatırım bankası Mineks International aracılığı ile Güneydoğu Anadolu Projesi'ne yatırım yapacak.


Körfez Bölgesi'nin küresel finans pazarındaki kuruluşları Ithmaar Bank B.S.C, Abu Dhabi Investment House, Gulf Finance House stratejik işbirliği ile oluşturulan Vision3, 6 milyar tutarında bir fon için Türkiye ile yatırım niyet anlaşması yaptı.

Dev Körfez fonu tarafından Türkiye'ye yatırım için aktarılması planlanan 6 milyar dolar tutarındaki fon kapsamında ilk yatırımın 2009 ...
Read more : Milli proje GAP'a Arap şeyhlerden 6 milyar $ | Görüntüleme : 596 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular


ASAM değil BASAN alıyor!..

Değerli dostlar
Bir TAKKE DAHA DÜŞTÜ KEL GÖZÜKTÜ

Yıllardır Milli Strateji üretiyoruz aldatmacası ile başta emekli generallerimiz olmak üzere milli hassasiyetlerimizi istismar eden bir şer odağı daha deşifre oldu.

Hasan değil parayı basan ASAM'ı aldı..
Milli sazanlara ders olsun..



ASAM’da ‘yenilenme’ depremi

Türkiye’nin önde gelen düşünce kuruluşlarından Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM), yeniden yapılanma sürecinde istifa ve görevden alınmalarla sarsıldı

ASAM Başkanı emekli Büyükelçi Faruk Loğoğlu görevden alınırken, yönetim kurulu da toplu ...
Read more : ASAM değil BASAN alıyor!.. | Görüntüleme : 1156 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular


Kürdistan’da tek bir Amerikan askerinin kanı akmadı

Washington'da 29 Ekim'de "Barzani resepsiyonu"

Ankara’daki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı “resepsiyon karmaşasına” bir “katkı” da Washington’dan; ABD’ye resmi ziyarette bulunan Iraklı Kürt lider Mesud Barzani, Washington’da resepsiyon vermek için, 29 Ekim’i seçti.


Washington’un en gözde otellerinden Fairmont’ta Barzani onuruna verilen resepsiyonda Türkiye’nin Washington Büyükelçiği'nin verdiği resepsiyonla aynı saatlere denk geldi. Türk elçiliğindeki resepsiyon Washington saati ile 17.00’de başladı, ve 20.30’a kadar sürdü. Barzani resepsiyonunun başlama saati de 18.30’du.


HANGİ RESEPSİYONA KİM GİTTİ?

Resepsiyon saatleri ...
Read more : Kürdistan’da tek bir Amerikan askerinin kanı akmadı | Görüntüleme : 529 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 148857 ileti • Toplam 46198 başlık • Toplam 25030 üye

x