Ankara'da bomba yüklü minibüste bulunan cep telefonu kayıtlarından yola çıkan polis iki PKK militanını yakaladı. Gözaltındaki üniversite öğrencisinin olayın bir numaralı zanlısı olduğu sanılıyor..
Başkentte Kurtuluş otoparkındaki 602 kiloluk bomba yüklü araçla ilgili soruşturmada sona yaklaşıldı. Polis, olayın bir numaralı failleri PKK elemanı 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Mustafa B. ile 30 yaşındaki Alparslan Ö.'yü gözaltına aldı. Her iki kişinin de evlerinde yapılan aramalarda, PKK örgütüne ilişkin çok sayıda doküman ele geçirildi. Polis, bomba yüklü araç ...
News of Gündem
Cihan Paçacı, bölücü terör örgütüyle aynı tabana hitap eden partiye bu ifadelerle övgüler yağdırdı. AKPyi yol arkadaşı seçen MHP, seçmenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Son bombayı MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı patlattı. Ankara Milletvekili, DTPlilerin Mecliste olması şanstır şeklinde açıklama yaptı.

seçiminde oyumu attıktan sonra, Abdullah Gül'ü ve Erdoğan'ı kutladım. İlk defa karşılaşınca, kendisi dedi ki 'Televizyonlarda gözüktüğünüz gibi değilsiniz, biraz kilolu buldum sizi' Ben de '