Zaman: Çrş May 27, 2026 19:09

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Bayram Sohbetleri - 2 Ekim 08 / Nihat GENÇ

Dinç TUNCEL soruyor, Nihat GENÇ cevaplıyor.

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 58 dakika
Dosya Boyutu: 153 MB
Çözünürlük: 512x384

İndir
:arrow:

Bayram Sohbetleri - 2 Ekim 08 / Nihat GENÇ

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Diğer indirme seçeneği

İlişim
Parça I
Parça II
Parça III
Parça Iv
Read more : Bayram Sohbetleri - 2 Ekim 08 / Nihat GENÇ | Görüntüleme : 1261 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Stratejik katillerin yönettigi ABD'ye kizmayalim

Orta Dogu'yu kana bulayip PKK'yi himaye eden kravatli-ceketli stratejik katillerin yönettigi ABD'ye kizmayalim (!), çünkü ABD Türkiye'ye çok benziyor.

ABD'de muhafazakar ve saldirgan sagci yönetimleri seçen Amerikan halkiyla bizde AKP'ye oy veren kitle arasinda büyük benzerlikler var.

ABD'de de gelir ve egitim dagilimi çok bozuk. En iyi yazarlara ve bilim adamlarina sahip bu ülkede ortalama egitim düzeyi düsük. iyi egitimli ve akilli insanlar azinlik konumunda. üstelik beyinsizler akilli insanlardan daha çok dogurup daha hizli ürüyorlar. ...
Read more : Stratejik katillerin yönettigi ABD'ye kizmayalim | Görüntüleme : 713 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Devlet ve Siyaset

İşte kriz yaratan o film

ABD tarihinin en önemli dönemeçlerinden biri olarak gösterilen 4 Kasım seçimlerine sayılı günler kala, gazetelerin promosyon olarak dağıttığı radikal İslam karşıtı bir DVD, gündeme bomba gibi düştü. Aralarında Wall Street Journal ve New York Times'ın da bulunduğu 70 ulusal ve yerel gazete tarafından ücretsiz dağıtılan “Obsesyon: Radikal İslam'ın Batı'ya Karşı Savaşı” isimli DVD, resmi internet sitesinde “dünyaya bakışınızı değişterecek yeni bir film” olarak tanıtılıyor.

Nazilerle bir tuttular

İrlandalı devlet adamı ve filozof Edmund Burke'ün “Kötülerin ...
Read more : İşte kriz yaratan o film | Görüntüleme : 695 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Aktütün Saldırısı Değerlendirmeleri - ART

Saygı ÖZTÜRK - Altemur KILIÇ - Erdal SARIZEYBEK - Can ATAKLI - Şükrü ELEKDAĞ - Armağan KULOĞLU -
Osman ÖZBEK - Mustafa BALBAY

Aktütün Saldırısı - 4 Ekim 2008 ART Ana Haber | Emekli Jandarma Kıdemli Albay Dr. Mustafa Hidayet VAHAPOĞLU

Read more : Aktütün Saldırısı Değerlendirmeleri - ART | Görüntüleme : 852 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

PKK Neden Aktütün'e Saldırdı?

PKK Neden Aktütün'e Saldırdı?

Bu senaryo, yedi bin yillik Turk devletini parcalama senaryosudur.

Ama bu senaryo burada bitmez, sirada Ermeni var, Rum var, Yunan var, Yahudi var, Suryani var, Papaz var, Hahambasi var, Patrik var, bu bitmez ta ki Turk devleti tarihten yok oluncaya kadar surecek bu senaryo!

Kim, dur diyecek bu ihanet senaryosuna, kim?

PEKI, PKK NEDEN DAGLICA'YA SALDIRMISTI?

GERCEGI GORUN ARTIK, ABD NEDEN "PKK MÜŞTEREK DÜŞMAN, ANLIK ISTIHABARAT PAYLASIMI" DEDI!

ALLAH AŞKINA ...
Read more : PKK Neden Aktütün'e Saldırdı? | Görüntüleme : 806 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Aktütün: 15 şehit verdik

Genelkurmay, Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne yapılan saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan unsurları tarafından dün yapılan saldırıda, 15 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu, 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 2 uzman erbaş ile de henüz temas kurulamadığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, Genelkurmay Karargahı'nda düzenlediği basın toplantısında, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi bölgesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğünün batıdan emniyetini sağlayan ...
Read more : Aktütün: 15 şehit verdik | Görüntüleme : 1750 | Yanıtlar : 17 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Aktütün: 15 Şehit...

Genelkurmay, Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne yapılan saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan unsurları tarafından dün yapılan saldırıda, 15 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu, 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 2 uzman erbaş ile de henüz temas kurulamadığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, Genelkurmay Karargahı'nda düzenlediği basın toplantısında, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi bölgesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğünün batıdan emniyetini sağlayan ...
Read more : Aktütün: 15 Şehit... | Görüntüleme : 683 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

Parti bitti beyler!

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, “‘Falan ülkede, falan dernek yöneticileri suiistimal yapmış. Bunun sorumlusu da sizsiniz’ diyorlar. Bana ne ya. Bana ne. Almanya’daki bir derneğin yöneticileri yanlış yapmışlarsa, yargılanmışlarsa, benim iktidarımdan buna ne?” dedi.
Öyle ya, Zahid Akman Almanya RTÜK başkanlığını yapıyor! Akman’ı göreve atayan da Alman Meclisi ve Merkel’dir!
Veya Kanal 7, bir Almanya şirketidir; Zekeriya Karaman’ı şirketin başına getiren de olsa olsa Helmut Kohl’dür!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, bu konuşmayı ...
Read more : Parti bitti beyler! | Görüntüleme : 759 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

NEYE GORE OY VERİRSİNİZ?

VATANDAŞLIK GÖREVİDİR OY KULLANMAK PEKİ OYUMUZU NEYE GÖRE VERİYORUZ ? SIRF O PARTİNİN DÜŞÜNCESİ İÇİN Mİ YOKSA GÜNÜMÜZÜN ŞARTLARINI DÜŞÜNEREK İHTİYAÇTAN DOĞAN HAREKETLEMİ?(İŞTE GÜNÜMÜZÜN SERBEST PİYASAYA İHTİYACI VAR BUNU ŞU MN PARTİSİ İYİ YAPAR GİBİSİNDEN) SOSYAL YARDIMLARLA HALKIN DESTEĞİNİ TOPLAYAN PARTİYE Mİ?
Read more : NEYE GORE OY VERİRSİNİZ? | Görüntüleme : 738 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Devlet ve Siyaset

:? soru :türkiyedek sağ sol kavramı üzerine soru ?

:? 5 yıldır türkiye dışındaydım yaşım dolayısıyla oy kullanma hakkına sahip olcağım. Ama türkiyedeki sağ ve sol kavramları üzerine düşünüyorum neye gore ayrılmış? dünyadaki sağ sol kavramlarından cok farklı gibi geliyor. sağ daha muhazakar kesimi temsil ettiğini düşünüyorum fakat 12 eylülde sağ milliyetçi cephe olarak adlandırılmış yoksa sağ kesim milliyetçi mi oluyor diye aklıma takılıyor.

NOT: SORUYU SORACAK YER BULAMADIĞIM İCİN BURAYA KONU ACTIM. YANLIŞ YERE ACTIYSAM ...
Read more : :? soru :türkiyedek sağ sol kavramı üzerine soru ? | Görüntüleme : 4012 | Yanıtlar : 40 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x