Zaman: Çrş Ağu 06, 2025 4:45

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman - 15.05.2008

Şimdiki Zaman - 15.05.2008

Görünüş Aldatıcıdır. Araştırmak Görevdir…

Hakikatin Arandığı Zaman Dilimi ŞİMDİKİ ZAMAN’da

Gürkan Hacır “düşünen” konuklarıyla her hafta tarih, politika, bilim ve felsefede hakikatı sorguluyor

Bu haftanın konuğu: Yazar Ayşe Kulin

"Bugün Türkiye'de adalet sistemine inanmıyorum"

"Araştırıken, bize yakın tarihimizi hiç öğretmediklerini gördüm"

"Ben muhafazakarlardan hoşlanmam"

"Türkiye'de her eleştirmenin ait olduğu bir grup var"

İzle:

Görüntü: XviD 25.00fps
Süre: 41 dakika
Dosya Boyutu: 128 MB
Çözünürlük: 512x384 ...
Read more : Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman - 15.05.2008 | Görüntüleme : 1942 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Şimdiki Zaman

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 11.05.08

Yılmaz Tunca’nın sunduğu, Erhan Göksel’in konuk olduğu "Gerçek GELECEK"

İzle

Görüntü: XviD 25.00fps
Süre: 1 saat 50 dakika
Dosya Boyutu: 428 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek için tıkla:
:arrow:

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 11.05.08 (Bölüm 1)

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 11.05.08 (Bölüm 2)

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 11.05.08 (Bölüm 3)

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - ...
Read more : Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 11.05.08 | Görüntüleme : 2759 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gerçek Gelecek

İngiltere'de Yaşayanlar Dikkat: Büyük Birader Geliyor...

'Büyük Birader Toplumu'

İngiltere'de telekomünikasyon şirketlerinin telefon ve SMS kayıtlarını 12 ay boyunca saklamasını öngören ve Ekim'de yürürlüğe giren düzenlemenin ardından, şimdi de İnternet'te girilen siteler, e-posta yazışmaları ve internet telefonu kullanımının da -ve bu kez hükümetçe- izlenmesini öngören yeni bir tasarıya yönelik hazırlıklar Times'da manşette yer alıyor.

Haberin başlığı ise George Orwell'ın "1984" adlı romanına bir gönderme yapıyor: "Telefon ve e-postalara 'Büyük Birader' veri tabanı"

"Eğer tasarı geçerse artık internete her giriş kaydedilecek. ...
Read more : İngiltere'de Yaşayanlar Dikkat: Büyük Birader Geliyor... | Görüntüleme : 741 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Istiklal Caddesi'nin Palasi oldu...

Bundan birkac sene evvel ben de kendisinin fotografini cekmistim. Iste o fotograf:

Resim

Allah rahmet etsin...

Kaynak: http://www.8sutun.com/node/60360
Read more : Istiklal Caddesi'nin Palasi oldu... | Görüntüleme : 528 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Banu Avar'ın Programı Yayından Kaldırıldı !!!

BASIN AÇIKLAMASI 20 MAYIS 2008

TRT YÖNETİMİ SINIRLAR ARASINDA PROGRAMINA SON VERDİ
BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ KUTLU OLSUN…

Banu Avar’la SINIRLAR ARASINDA 4 yıl ve 82 programın ardından tarihe karıştı. 2007 Aralık ayında TRT genel müdürü ile 18 bölümlük sözleşme imzalamış ve 2009 Ocak ayına kadar gideceğimiz ülkeleri planlamış çalışmalarını yapmıştık.

Ama bugün elimize geçen Haber daire Başkanı imzalı yazıya göre 15 mayısda programımıza son verilmiş.(!) Sezonun son programı olan BÜYÜK ORTADOĞU ve ASYA PROJESİ adlı programında ...
Read more : Banu Avar'ın Programı Yayından Kaldırıldı !!! | Görüntüleme : 4227 | Yanıtlar : 27 | Dizin : Banu AVAR'la Sınırlar Arasında

Cevizoğlu Soruyor: Ceviz Kabuğu Nerede Olmalı?

Ceviz Kabuğu nerede olmalı?..

Geçen hafta, 12 Mayıs’ta, kurulduğundan bu yana (yaklaşık 3 yıldır) birlikte olduğum Kanaltürk televizyonunun satıldığı açıklanmıştı. Üstelik bugüne değin aleyhinde büyük yayınlar yapılan Fethullah Gülen’i seven bir işadamına. Eğer kanalda kalırsa Ceviz Kabuğu gibi programlara “inceden serte doğru bir müdahalenin” olacağını adım gibi biliyorum. O yüzden, şimdi sizlere soruyorum. Hani Ceviz Kabuğu programında sorduğumuz SMS (kısa mesaj sorusu) vardı ya, onun gibi.

“Ceviz Kabuğu nerede olmalı?”

NELER OLABİLİR?..

Önümüzdeki olasılıkları ...
Read more : Cevizoğlu Soruyor: Ceviz Kabuğu Nerede Olmalı? | Görüntüleme : 965 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Ashampoo Burning Studio 2008

Resim
Kullanımı çok kolay bir dvd- cd yakma programıdır, Programlar yapacağınız herşey anamebusunda toplayarak daha etkili bir kullanım sağlamaktadır.diğer özelikklerini okumak için.

Ashampoo Burning Studio kullanıcı dostu bir arayüze ve mükemmel derecede kullanım kolaylığına sahip olan bir veri yazdırma aracıdır. Gerçekleştirmekte olduğu tüm işlevleri ana menüsü üzerinde toplayarak kolay erişim imkanı sunmakta ve tüm işlemlerini birkaç aşamada gerçekleştirebilmektedir.
Yazılımın CD, DVD ve Blu-ray disk desteği bulunmaktadır. Bu üç tür medyaya da veri yazdırma imkanı sunan ...
Read more : Ashampoo Burning Studio 2008 | Görüntüleme : 1102 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Yazılımlar

EximiousSoft GIF Creator v5.52

Resim
Kısa sürede banner vb görseller hazırlayabileceğiniz programlardan biri.

http://rapidshare.com/files/110310413/4455
Read more : EximiousSoft GIF Creator v5.52 | Görüntüleme : 692 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yazılımlar

Bu gün, o gün değil midir?

Bu gün, o gün değil midir?

Hepimiz, Atatürk’ün gençliğe hitabesini biliriz. Atatürk’ün, 1924’te Orhun Yazıtları kitabını okuduktan sonra, Bilge Kağan’ın “Ey Türk, üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir ki. Ey Türk! Öykün ve kendine dön!” dediği bölümün yanına, “Büyük Nutuk, böyle bir hitabe ile son bulacaktır” diye not düşmüş olduğunu ise çoğumuz bilmeyiz. Kitap, halen Anıtkabir’dedir.

Büyük Atatürk, Türk gençliğine Bilge Kağan gibi hitapta bulunmuş ve ...
Read more : Bu gün, o gün değil midir? | Görüntüleme : 1062 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Arslan BULUT

Nihat Gencli Klip

Read more : Nihat Gencli Klip | Görüntüleme : 827 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Görümsetmeler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148869 ileti • Toplam 46209 başlık • Toplam 25033 üye

x