Zaman: Sal May 26, 2026 0:00

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Sıcak Haber - 30 Nisan 08 / İsmail ZENGİN

Asena KILIÇ soruyor, birbirinden değerli konuklar Sıcak Haber'de gündemi yorumluyor.

Konuk: Emekli Albay İsmail ZENGİN

Read more : Sıcak Haber - 30 Nisan 08 / İsmail ZENGİN | Görüntüleme : 1415 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

C Plânı - 26 Nisan / Prof. Dr. Özcan YENİÇERİ

Gazeteci-Yazar / Ekonomist Ahmet YILMAZ soruyor, birbirinden değerli konuklar yanıtlıyor. Kültür-Sanat-Politika için, bir C Plânı arayanlar için...

Konuk: Konuk: Niğde Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Yeniçağ Gazetesi Yazarı / Prof. Dr. Özcan YENİÇERİ

Read more : C Plânı - 26 Nisan / Prof. Dr. Özcan YENİÇERİ | Görüntüleme : 1878 | Yanıtlar : 0 | Dizin : C Plânı

Ankara Rüzgârı - 27 Nisan

Gazeteci-Yazar Emin ÇÖLAŞAN ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa BALBAY Başkent Ankara başta olmak üzere, Türkiye'nin nabzını tutuyor.

(İlk 20 dakikası eksiktir)

Read more : Ankara Rüzgârı - 27 Nisan | Görüntüleme : 1246 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Ankara Rüzgârı

İ. Akyüz, E. Aysever ve Y. Bayar'in 1 Mayıs yorumları

İdris Akyüz ve Enver Aysever'in 1 Mayıs 2008 yorumu

Yalçın Bayar'in 1 Mayıs 2008 yorumu

Read more : İ. Akyüz, E. Aysever ve Y. Bayar'in 1 Mayıs yorumları | Görüntüleme : 1119 | Yanıtlar : 0 | Dizin : BARKOP

“Benim hüzünlü orospularım..”

“Benim hüzünlü orospularım..”

Olaya tarafsız ve masumane bakalım!..

İşi yokuşa sürmeden de gerçeği patlatalım.
“Gençler birbirlerini sevmişler...”

Kız 14 yaşında.

Genç aşık (!) ise 78.

Ya da gelin işi abartmadan konuya ailenin de bilgisi dahilinde ‘ilişki’ diyelim.

Yok yok bu da olmadı.

Biraz daha edebi yaklaşalım.

Gelin mesela Japon yazar Yasunari Kavabata’nın ‘Uykuda Sevilen Kızlar’ romanından esinlenerek açıklık getirelim.

Esrar içirilerek uyutulan genç kızlar hayli yaşlı erkeklere bir gecelik kiralanır. Küçük kızlar odalarında çıplak olarak ...
Read more : “Benim hüzünlü orospularım..” | Görüntüleme : 1058 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

iddaa bölümü

zannedersem daha önceden varmıs galiba,
biraz önce bu konuyu yazdım.fakat buna dair bir anket acıldıgını görünce degiştirdim.ama foruma yenen baktımki iddaa bölümü yok,
tekrar acılmasını istiyorum.
Read more : iddaa bölümü | Görüntüleme : 500 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

mac linkleri

lig tv dahil mac linkleri, bölümünün acılmasını istiyorum.
Read more : mac linkleri | Görüntüleme : 684 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Babacan: Heyet Kuzey Irak Yönetimi ile Görüşecek

Türk Heyeti Bağdat'ta Neçirvan Barzani ile Görüştü

Irak'ın Başkenti Bağdat'ta Temaslarda Bulunan Başbakanlık Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Türkiye'nin Irak Özel Temsilcisi Murat Özçelik, Bölgesel Kürt Yönetiminin Başbakanı Neçirvan Barzani'yle Bir Araya Geldi.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta temaslarda bulunan Başbakanlık Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Türkiye'nin Irak Özel Temsilcisi Murat Özçelik, bölgesel Kürt yönetiminin Başbakanı Neçirvan Barzani'yle bir araya geldi.

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani Bağdat'a bu sabah gelen Türk heyetini makamında kabul etti. ...
Read more : Babacan: Heyet Kuzey Irak Yönetimi ile Görüşecek | Görüntüleme : 624 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bu bir 23 nisan yazısıdır (Var mısın? Yok musun?)

Var mısın? Yok musun?

‘Escape’ tuşuna basıp, her gün dayatılan günlük programdan çıkıyorum. Hayata bir format çakıp, 7 yaş programımı yeniden masa üstüne koyuyorum. ‘My Documents’ klasörüne hatıraları yerleştirip, dünyanın benim için masum ve tertemiz bir yer olduğu zamanları ‘search’ ediyorum. Çocukluğuma ‘start’ vermesi için yeni bir ‘word’ belgesi açıyorum, ‘Ctrl+S’ ile kaydetmeyi de unutmadan…

‘Run’ komutunu duyar duymaz, kendimi sokakta buluyorum. Kalelerin taştan olduğu çocukluk yıllarıma geri dönüyorum. Sahip olduğum Japon teknolojisi ürünlere ...
Read more : Bu bir 23 nisan yazısıdır (Var mısın? Yok musun?) | Görüntüleme : 606 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Penguen 'ayakları' böyle çizdi

Penguen dergisi Erdoğan'ın sözlerinin ardından bu karikatürle yayınlandı.

Haftalık mizah dergisi Penguen, her hafta gündeme ilişkin karikatürleriyle ses getirmeye devam ediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ayakların baş olduğu yerde kıyamet kopar" sözlerini karikatürleştiren Penguen, 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlama yapmak isteyen emekçilere böyle destek verdi:

Resim

Resim
Read more : Penguen 'ayakları' böyle çizdi | Görüntüleme : 3184 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x