Zaman: Cmt Ağu 09, 2025 3:48

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İlginç bir durum!!!

İlginç bir durum!!!

Yetişmiş bir kızı olan bir dulla evlendim. Babam üvey kızıma aşık oldu, evlendi.

Bu şekilde babam benim damadım oldu, üvey kızım da babamın karısı olması dolayısıyla benim annem oldu.
Benim karim bir oğlan çocuk doğurdu.

Bu çocuk tabiatıyla babamın kayın biraderi ve benim üvey annemin biraderi olması nedeniyle de benim dayım oldu.

Babamın karisi da bir oğlan Çocuk doğurdu.

Tabii doğan bu çocuk benim kardeşim oldu fakat ayni zamanda kızımın oğlu olması ...
Read more : İlginç bir durum!!! | Görüntüleme : 1293 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Gülmece

Kutlu Doğum Haftası üzerine...

Kutlu Doğum Haftası üzerine...

SORU: Hz. Muhammed’in doğumu tam olarak hangi güne rastlıyor? Kaynaklara göre 571 senesi 12 Rebiülevvel (20 Nisan) Pazartesi gecesi dünyaya gelmiş. Biz O’nun doğumunu Mevlit Kandili olarak kutluyoruz. Böylece hicri takvime göre her yıl 10 gün geriden takip ederek farklı zamanlara denk geldiğini de biliyoruz. Ancak 16-20 Nisan (miladi) günleri arasında Kutlu Doğum Haftası’nda da kutladığımıza göre bunların hangisi doğrudur? (Ahmet Yılmaz)

CEVAP: Hz. Peygamber herhangi bir doğum günü kutlaması yapmadığı ...
Read more : Kutlu Doğum Haftası üzerine... | Görüntüleme : 1335 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Dinimiz İslam

İlginç bilgiler!

İlginç bilgiler!

"13 neden uğursuzdur?", "Niçin tokalaşıyoruz?", "Gelinlikler neden beyaz?"... Bunun gibi 136 "lüzumsuz" sorunun cevabını veren kitap aylardır en çok satanlar listesinde.

Bir gün, mesela Taksim’de Mc Donald’s’ın önündeki bir türlü yanmak bilmeyen ışıklardan karşıya geçerken, trafik ışıklarının neden sarı, kırmızı ve yeşil olduğunu düşündünüz mü? Ya da -benim gibi Fenerbahçe’den ve siyasetten söz etmeyen bir berbere sahip olma lüksünüz yoksa- saçlarınızın neden bu kadar çabuk uzadığını?

Diyelim düşünmediniz... Peki ya "Atlar niçin ayakta ...
Read more : İlginç bilgiler! | Görüntüleme : 1058 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Ölüm anında ne hissedilir?

Ölüm anında ne hissedilir?

Bilim dergisi New Scientist, "insan ölüm anında ne hisseder, ölüm nasıl olur" sorularına yanıt aradı.Ölüm anında ne hissedilir?

Dünyanın önde gelen bilim dergisi New Scientist, İskoçya'daki Caledonian Üniversitesi'nden psikolog Cynthia McVey'in, ölümün eşiğinden dönenlerle görüşerek ve bilimsel incelemeleri bir araya getirerek yaptığı araştırmayı yayımladı.

Araştırma, kafa kopmasından boğulmaya, yanmadan yüksekten düşmeye kadar birçok ölüm şeklinde asıl sorumlunun, beyne oksijen gitmemesi olduğunu ortaya koydu.

Araştırmaya göre ölüm anlarından şunlar yaşanıyor:

Boğulma: Kişi ...
Read more : Ölüm anında ne hissedilir? | Görüntüleme : 1369 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer

Sizin mahallede savaş var mı?

Sizin mahallede savaş var mı?

Başbakan dün çocuklar gibi şendi. Iraklı bir çocukla yaşadığı diyalog ise ilginçti.

23 Nisan nedeniyle 39 ülkeden Türkiye’ye gelen öğrenciler Erdoğan’a hançer, bino, şarap ve şapka armağan etti. Erdoğan, “Obezite sorunu yaşayan çocuklarla açlık çekenlerin görüntüleri bizi üzüyor” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yoğun ve ağır Ankara gündemine es verdi. 39 ülkeden gelen çocukları kabul eden Erdoğan, onlarla keyifli bir gün geçirdi. Dünya çocukları Erdoğan’a birbirinden ilginç armağanlar sundu.

Faslılar, ...
Read more : Sizin mahallede savaş var mı? | Görüntüleme : 769 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bahçeli 301 için sert çıktı!

Bahçeli 301 için sert çıktı!

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’de yaşanan gelişmelerin “Sevr’e boyun eğen, Mondros’u imzalayan son Osmanlı hükümetlerinin girdiği sarmalla” benzerlik gösterdiğini savunarak “bu karanlık gidişe dur denilemez ve bir son verilemez ise, ülkemiz önce iki dilli ve iki ortaklı, gelişmelere göre çok dilli ve çok ortaklı bir federal devlet yapılanmasına doğru hızla sürüklenmektedir” dedi.

Bahçeli, düşe kalka gelinen bu aşamadan sonra Türkiye’nin, ...
Read more : Bahçeli 301 için sert çıktı! | Görüntüleme : 563 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ankara Garı da yok ediliyor!

Ankara Garı da yok ediliyor!

Mimarlar: "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kent suçu işlemektedir.''

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Oruçkaptan, ''Cumhuriyetin değerlerini taşıyan TCDD Ankara Garı önündeki tarihi alana köprülü kavşak yapmak için iş makinelerini indiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kent suçu işlemektedir'' dedi.

Oruçkaptan, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası'nda düzenlediği basın toplantısında, Ankara'nın, bilim, hukuk ve yargı tanımayan bir yönetim anlayışına teslim edilemeyeceğini söyledi.

Cumhuriyetin başkentine, aydınlanmacı, cumhuriyetçi, tarihine, ...
Read more : Ankara Garı da yok ediliyor! | Görüntüleme : 703 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

CHP'nin hesapları incelemede

CHP Kanaltürk'e aktardığı paranın kaynağı araştırılıyor. Öte yandan Yargıtay Başsavcılığı dosyayı doğruladı..

CHP'nin Kanaltürk'e verdiği 4.1 milyon YTL'lnin 3 milyon YTL'lik bölümünü belgelendirmediği iddiası Anayasa Mahkemesi'nin kesin hesap incelemesinde netleşecek..

Öte yandan Yargıtay Başsavcılığı dosyanın kendisine ve Anayasa Mahkemesi'ne ulaştığını doğrladı.CHP'li Süha Okay ise partilerine çamur atıldığını ileri sürdü..

Yüksek Mahkeme, yasaya aykırılık tespit ederse faturalandırılmayan miktar Hazine'ye geçiyor ve parti yöneticilerine ceza davası açılıyor. Parti hakkında kapatma davası açılaması ise söz konusu değil.

3 ...
Read more : CHP'nin hesapları incelemede | Görüntüleme : 717 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148887 ileti • Toplam 46223 başlık • Toplam 25039 üye

x