Iyi gunler,
Sizden bir istegim olacakti bir konuda
Biraz zor ama insallah yardim edebilirsiniz bana
Ben eski bir haberi ariyorum, malesef ne zaman olduguna dair en ufak bi tarih yok aklimda
Bir catisma sirasinda bir askerimiz oluyor ve o olayin yakinlarinda bir yere birakiliyorlar cenazesini.
Sonra yakinlarda yasayan biri, artik halktan birimi malesef onuda bilmiyorum : )
Gazetecilere yaziktir su cenazeyi surada terk ettiler, o bu vatan icin canini feda etti simdi burda cenazesi curumeye, ...
News of GuncelMeydan
VATAN yazarı Ruhat Mengiye konuşan Abdüllatif Şener Türkiyede başarı ve liyakâta önem verilmelidir. Eğer başka şeylere önem verilirse bu ülkeyi çöküşe götürür diyor ve ekliyor: 
İzlandalı 16 yaşındaki bir genç, kendisini İzlanda Devlet Başkanı Olafur Ragnar Grimsson olarak tanıtıp ABD Başkanı George W. Bushun gizli telefon numarasından Beyaz Sarayı işlettiğini açıklayınca, ülkesinde kahraman oldu.

Dişçide uyuşmuş ağzınızdan akan salyalar, çıktığınızda da gülmemeye özen göstererek gizlemeye çalıştığınız çarpılmış ağzınız, ağzınızın içinde bir zamanlar diliniz olarak bildiğiniz, yarı var yarı yok bir şekilsiz cisim... Tüm bu tuhaf duyumların sorumlusu, dişçinin ağzınıza uygulamış olduğu lokal anestezik, yani bölgesel uyuşturucu madde. Bunların çoğunun işleyişi, sinir hücrelerindeki sodyum kanallarını kapamak biçiminde. Bu kanallar, hücre yüzeyinde yer alan ve iyonların hücre içine geçmesine izin veren delikler. Sinir hücrelerinin birbirleriyle iletişim kurmada ...