Zaman: Cmt May 23, 2026 18:29

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Cenazesi terk edilen şehit cenazesi haberini arıyorum.

Iyi gunler,
Sizden bir istegim olacakti bir konuda
Biraz zor ama insallah yardim edebilirsiniz bana

Ben eski bir haberi ariyorum, malesef ne zaman olduguna dair en ufak bi tarih yok aklimda

Bir catisma sirasinda bir askerimiz oluyor ve o olayin yakinlarinda bir yere birakiliyorlar cenazesini.
Sonra yakinlarda yasayan biri, artik halktan birimi malesef onuda bilmiyorum : )
Gazetecilere ‘yaziktir su cenazeyi surada terk ettiler, o bu vatan icin canini feda etti simdi burda cenazesi curumeye, ...
Read more : Cenazesi terk edilen şehit cenazesi haberini arıyorum. | Görüntüleme : 733 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Abdüllatif (Che)Şener'den şok itiraflar...

Şener'den şok itiraflar...

Abdüllatif Şener: 'Kuvvetler ayrılığı tehdit altında' deniyorsa durup düşünmelisiniz.

VATAN yazarı Ruhat Mengi’ye konuşan Abdüllatif Şener “Türkiye’de başarı ve liyakâta önem verilmelidir. Eğer başka şeylere önem verilirse bu ülkeyi çöküşe götürür” diyor ve ekliyor:

Toplumda “çoğulculuk, kuvvetler ayrımı, hoşgörü gibi konularda tehdit var” görüşü hakim. “Ya kardeşim, ben bir şey yapmıyorum” demeniz kabul edilemez, bunu en çok yönetim kademesindekiler düşünmelidir.

Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, dün Ruhat Mengi’nin ...
Read more : Abdüllatif (Che)Şener'den şok itiraflar... | Görüntüleme : 1093 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İlginç soyadı hikayeleri

Kanun çıktığında çoğu vatandaş lakaplarının sözlükteki eş ya da zıt anlamlarını aldı.

Soyadı Kanunu çıktığı dönemde, çoğu vatandaşın lakaplarının sözlükteki eş ya da zıt anlamlarını aldığı ya da nüfus memurlarının bu tür yönlendirmelerde bulunduğu bildirildi. Şanlıurfa Barosu Başkanı araştırmacı yazar Müslüm Akalın, eski nüfus kütükleri ve tapu kayıtları ile Şer'i Mahkeme sicillerinden derlediği bilgileri ''Lakaptan Soyadına'' başlıklı makalede yayınladı.

''Soyadı Kanunu''ndan önce bireylerin ya da ailelerin lakaplarıyla tanındığına işaret eden Akalın, kanunun yürürlüğe girmesinden sonra ...
Read more : İlginç soyadı hikayeleri | Görüntüleme : 1187 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

16 yaşındaki bir genç Beyaz Saray'ı işletti!

Bir genç Beyaz Saray'ı işletti!

16 yaşındaki bir genç, İzlanda'da kahraman oldu.

İzlandalı 16 yaşındaki bir genç, kendisini İzlanda Devlet Başkanı Olafur Ragnar Grimsson olarak tanıtıp ABD Başkanı George W. Bush’un gizli telefon numarasından Beyaz Saray’ı işlettiğini açıklayınca, ülkesinde kahraman oldu.

"Sadece kendisiyle sohbet etmek, İzlanda’ya davet etmek ve ne diyeceğini görmek istedim" diyen lise öğrencisi Vifill Atlason, Başkan Bush’u gizli numarasından aradığını ileri sürerek, kendisiyle özel bir görüşme talep ettiğini anlattı.

Telefonda sırasıyla ...
Read more : 16 yaşındaki bir genç Beyaz Saray'ı işletti! | Görüntüleme : 758 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Putin için yeni devlet kuruluyor

Rusya lideri Putin'in iktidarda kalabilmesi için Rusya ve Belarus'un birleşerek yeni bir devlet oluşturması planlanıyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rus-Belarus birleşmesiyle oluşacak yeni devletin başına geçerek iktidarını sürdüreceği yolundaki söylentiler Moskova'yı hareketlendirdi.

Görev süresi mart ayında dolacak Putin'in nasıl iktidarda tutulacağı konusu Rusya'nın bir numaralı gündem maddesi haline gelmeye başladı. "Eho Moskvı" Radyosu, Putin'in 13-14 Aralık'ta Belarus'un başkenti Minsk'e yapacağı ziyaret sırasında Rusya ile Belarus'un tek devlet çatı altında birleşmesiyle ilgili anlaşmanın imzalanacağını ...
Read more : Putin için yeni devlet kuruluyor | Görüntüleme : 840 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Bahçeli: Ateşle oynama

Bahçeli'den, Erdoğan'ın terörle ilgili açıklamasına tepki.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör çıkmazına saplanarak ihanet eden PKK'lılar için tek bir çıkış yolu olduğunu belirterek, ''Bu da terör eylemlerine koşulsuz olarak derhal son vermek, silahlarıyla dağdan inip Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne teslim olmak ve Türk adaletinin vereceği hükme razı olarak cezalarını çekmektir'' dedi.

MHP'nin İzmir Gündoğdu Meydanı'nda teröre tepki olarak düzenlediği ''Türkiye Tek Yürek, Şimdi Göstermek Gerek'' mitinginde konuşan Bahçeli, terör olaylarına dikkati çekti.

Bahçeli, Irak'ın ...
Read more : Bahçeli: Ateşle oynama | Görüntüleme : 761 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Kamera Tarihi

Kamera Tarihi

Resim
http://img405.imageshack.us/img405/4627/kamera2gy3.jpg
Resim
Resim
Resim
http://img519.imageshack.us/img519/2625/kamera6sw5.jpg
Resim
Resim
Resim
http://img249.imageshack.us/img249/7730/kamera10td0.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/5466/kamera11lz7.jpg
Resim

Resim
Read more : Kamera Tarihi | Görüntüleme : 4623 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Ağrıya "Acılı" Çözüm

Ağrıya "Acılı" Çözüm

Dişçide uyuşmuş ağzınızdan akan salyalar, çıktığınızda da gülmemeye özen göstererek gizlemeye çalıştığınız çarpılmış ağzınız, ağzınızın içinde bir zamanlar diliniz olarak bildiğiniz, yarı var yarı yok bir şekilsiz cisim... Tüm bu tuhaf duyumların sorumlusu, dişçinin ağzınıza uygulamış olduğu “lokal anestezik”, yani bölgesel uyuşturucu madde. Bunların çoğunun işleyişi, sinir hücrelerindeki sodyum kanallarını kapamak biçiminde. Bu kanallar, hücre yüzeyinde yer alan ve iyonların hücre içine geçmesine izin veren delikler. Sinir hücrelerinin birbirleriyle iletişim kurmada ...
Read more : Ağrıya "Acılı" Çözüm | Görüntüleme : 940 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Polise molotoflu saldırı

Gazi Mahallesi'nde korsan gösteri yapan PKK yandaşlarına polis müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre Gazi Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, bölücü örgüt PKK lehinde slogan atmaya başladı.

Ellerindeki molotof kokteyllerini dükkanlara ve arabalara atan grup, cadde bulunan çöp konteynırlarını devirerek barikat kurdu. Olay yerinde güvenlik önlemi alan Çevik Kuvvet polisleri, göstericilere müdahale etti.

Göstericiler de polise molotof kokteyli ile karşılık verdi. Olaylar sırasında polis, göstericiler üzerine göz yaşartıcı bomba attı. Grup, ara sokaklara dağılarak ...
Read more : Polise molotoflu saldırı | Görüntüleme : 710 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x