Zaman: Cmt May 23, 2026 6:16

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Nasıl bu hale geldik?

Sayın okurlarım bugünkü, yazımın başlığını ve konusunu yazarlarımızdan Abdullah Özdoğan kardeşimizin beş gün önceki makalesinden aldım. Toplumumuzun içine düştüğü, bize yakışmayan, tutum ve davranışlarından örnekler vererek nasıl bu hale geldiğimizi soruyor. İnsanlarımız böylesine gamsız, bencil, hissis, duyarsız, vefasız, saygısız, mazisinden kopuk muydu diye dert yanıyor.
Bu köksüz yaşantıdan toplumumuzun kurtulma tedbirlerini de herhalde bizlere bırakıyor. Aslında, “Biz böyle değildik” diye haykıran bütün muhafazakâr Türk Milliyetçilerinin bu konuda hassasiyetleri mevcuttur.
Seksen yıl önce, yetişkinlerimiz bu kadar ...
Read more : Nasıl bu hale geldik? | Görüntüleme : 1315 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

ABD tam 70 milyon Kızılderiliyi katletti!

Dünyada en büyük soykırımı suçlusu onlardır...
Kıtanın asıl sahibi yerli halk, korkunç vahşete maruz kalmıştı. Resmi makamlar, her Kızılderili kellesi için 5 dolar ödemişti

Tarih boyunca kendisine ait olmayan coğrafyalar üzerinde sayısız savaş ve çatışmanın mimarı olan ABD, kendi kanlı tarihini ve soykırımlarını unutmuş gibi görünüyor. Ama tarih unutmuyor. Bu kanlı tarihin sayfalarını açtığımızda, karşımıza ilk olarak Kızılderili katliamı çıkıyor. Kristof Kolomb’un 1492 tarihindeki keşfinden hemen sonra başlayan Kızılderili katliamı, yerli halkın tabi tutulduğu soykırımın ...
Read more : ABD tam 70 milyon Kızılderiliyi katletti! | Görüntüleme : 970 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

ABD silahıyla poz

Resim

ABD silahıyla poz
Terör örgütünün elebaşlarından Cemil Bayık, Kandil’de gazetecilere ABD malı M-16 silahıyla poz verdi.

ABD silahıyla poz verdi
ABD, “PKK hakkında size istihbarat sağlayacağız” vaadiyle Türkiye’yi oyalarken, teröristlerin elebaşları yabancı gazetecilere poz vermeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde bir Fransız televizyonuna Kandil’de açıklamalarda bulunan terörist Cemil Bayık, bu kez de uluslararası haber ajanslarına poz verdi. Yanındaki bir grup teröristle Türkiye’ye tehditler savuran hain Bayık’ın elindeki ABD yapımı M-16 silahı dikkat çekti.

Kaynak
Read more : ABD silahıyla poz | Görüntüleme : 726 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Foseptik Neşe

Ahlak ve terbiye yoksunu olan Rum hayranı yazar, vatanseverlere ağır hakaretler ediyor
TÜrk askerini tecavüzcü gösteren “Duvarımız” adlı belgeselde görev alan, aynı zamanda Rum kesimindeki bir üniversitede ders veren yazar Neşe Yaşın, küfürleriyle KKTC’de infial yarattı..

Talat sahip çıktı
KKTC’yi “Açık hava hapishanesi, kumarhane ve kerhane” olarak tanımlayan Rum hayranı küstah yazar Neşe Yaşın’a, beklendiği gibi kendini Cumhurbaşkanı sanan Mehmet Ali Talat sahip çıktı.

Küfre M.Ali Talat desteği
Mehmet Ali Talat, KKTC’yi “Açık hava hapishanesi, ...
Read more : Foseptik Neşe | Görüntüleme : 797 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

'PKK elebaşlarını ikna etsinler'

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'den DTP'li milletvekillere ilginç öneri.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, DTP milletvekillerine çağrıda bulunarak, “Üyesi oldukları TBMM’yi ve bu meclisi oluşturan millet iradesini göz önünde bulundurarak, hangi ülkenin vatandaşı olduklarını bir kez daha irdelemelerini” istedi.

Özel bir televizyon kanalında soruları yanıtlayan Adalet Bakanı, Hakkari’de PKK tarafından kaçırılan 8 askerin Türkiye’ye geri dönmeleriyle ilgili yaptığı açıklama ile toplumun bir hissiyatına tercüman olduğunu düşündüğünü söyledi.

Şahin, “Ben askerlerimizin zorla götürülmüş olabileceğini tahmin ediyorum, ...
Read more : 'PKK elebaşlarını ikna etsinler' | Görüntüleme : 685 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ordaydım ~ OHAL eski valisi Hayri Kozakçıoğlu

Resim

Resim

Görüntü: XVID25.00fps 525Kbps
Ses: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 98Kbps
Süre: 21 dk. 59 sn.
Boyut: 100 MB
Çözünürlük: 544x352

Şifre
guncelmeydan

Linkler
İndir
Read more : Ordaydım ~ OHAL eski valisi Hayri Kozakçıoğlu | Görüntüleme : 2538 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Oradaydım

CNN Türk kimin emrinde¿? (Yalaklar ve Yalamalar)

Aydın Doğan’ın sahip olduğu CNN Türk haber kanalının yayın politikası, Türkiye’nin ulusal bütünlüğünü ciddi olarak tehdit eder hale gelmiştir. Başbakan Erdoğan’ın Başkan Bush ile görüştüğü saatlerde, Şirin Payzın adlı sunucunun hazırladığı program bardağı taşırmıştır ve bana göre kanalı işgalci ve bölücü PKK’nın hamisi olan ABD yanlıları ele geçirmiş durumdadır. Türkiye’nin altına dinamit koyan ve AB fonlarıyla hazırladığı çalışmalarla bölücülere büyük cesaret veren, gaflet içindeki Tarih Vakfı’nın yönetim kurulu üyesi Ferhat Boratav’ın astronomik maaşlarla genel yayın ...
Read more : CNN Türk kimin emrinde¿? (Yalaklar ve Yalamalar) | Görüntüleme : 2035 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Döneklik, yüzsüzlük!

İsrail’de staj yapan bir arkadaşın e-mailini aynen aktarıyorum:

“Amacım hiç kimseyi gaza getirmek filan değil. Sadece yeni şahit olduğum bir olay hakkında bir şeyler anlatmak istedim.

Interdisciplinary Center Herzliya diye bir kolej var. İsrail’in Herzliya kentinde. Bu kurumda bir panel vardı, konusu da “Türkiye Seçimleri’nden Sonra Orta Doğu” Panelin konuşmacıları ise oldukça bilinen isimler: Sabah gazetesi yazarı Prof. Soli Ozel ve hepimizin tanıdığı Cengiz Çandar. Açılış konuşmasını Dr. Alon Liel yaptı. Konuşmasında Cengiz Çandar’ın dönekliğine ...
Read more : Döneklik, yüzsüzlük! | Görüntüleme : 1009 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Gidelim buralardan ey kalbim!..

Resim

Takvimler eski bir kış akşamına asılı...
Gidelim buralardan ey kalbim!...
Nedir bu savruluş,bu talan,bu yalan...
Bu düş katili şehirler nedir?..
Gidelim buralardan ey kalbim!...

Resim

Ben bir hayal kurmuştum,çocuktum,bağışla beni hayat!
Kavgalara giriyordum,düşüyordum,kalkıyordum,seviyordum,sevdiğime yalanlar söylüyordum kırmamak için...
Bir hayaldi işte altı-üstü,mazlumları kurtarıyordum,çiçekler alıyordum çiçekçi kadınlardan...
Çiçekleri tanıyordum da,rüzgarı tanımıyordum,bağışla beni hayat!
Kara gözlü bir kızı seviyordum,"dâvâm" için vazgeçiyordum,ama o hep beni bekliyordu,hep beni...
Ne bileyim işte,böyle değildi...
Omzumuzda en ağır bozgunumuz.. ...
Read more : Gidelim buralardan ey kalbim!.. | Görüntüleme : 2095 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Hala şüphesi olan var mı..?

Resim

Resim

Resim

Haberin icerigini ve kaynagini paylasmiyorum...............
Read more : Hala şüphesi olan var mı..? | Görüntüleme : 737 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x