Zaman: Cum May 22, 2026 23:19

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Kurtlar Vadisi Pusu 12. Bölüm Tek Link (Pando)

Kurtlar Vadisi Pusu 12. Bölüm Tek Link (Pando)

Codec: XviD
Boyut: 700 MB
Süre: 85 Dakika
Çözünürlük: 512x384

Download:

http://rapidshare.com/files/61439089/Ku ... isi.Dizisi .Ner.rar

Rar Pass: http://www.kurtlarvadisidizisi.net

-----------------------------------------------------------------

Codec: XviD
Boyut: 500 MB
Süre: 85 Dakika
Çözünürlük: 512x384

Download:

http://rapidshare.com/files/61636368/Ku ... isi.Dizisi .Ner.rar

Rar Pass: http://www.kurtlarvadisidizisi.net

Caps:

http://img249.imageshack.us/img249/4823/004747yz1.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/8140/004827ov7.jpg
Resim
Resim
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 12. Bölüm Tek Link (Pando) | Görüntüleme : 898 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Toptan, Fethullah Gülen'den alıntı yaptı

Onursal Başkanlığı'nı Nur Cemaati lideri Fethullah Gülen'in yaptığı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın iftarına katılan TBMM Başkanı Köksal Toptan gecede yaptığı konuşmada Gülen'in sözlerine atıfta bulundu.

Toptan, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın dün Yeşilköy'deki İstanbul WOW Convention Center'da verdiği iftar davetine katıldı. Türkücü Burhan Çaçan'ın okuduğu ezanla başlayan iftar yemeğinin ardından vakfın çalışmalarıyla ilgili barkovizyon gösterisi sunuldu. Burada Fethullah Gülen'in 1996 yılındaki bir konuşmasına da yer verildi.

Ardından "Mevlana'nın İzinde Barış ve Hoşgörü Olimpiyatı"nda dünya ikinciliğini ...
Read more : Toptan, Fethullah Gülen'den alıntı yaptı | Görüntüleme : 836 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Derin Üzüntü | Durmak yok, telgrafa devam

Derin üzüntü...

30 Haziran, 3 şehit.

Başbakan, Genelkurmay Başkanı'na başsağlığı telgrafı gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi.

4-9 Temmuz, 2 şehit.

Başbakan, Genelkurmay Başkanı'na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi.

12-16-17 Temmuz, 5 şehit.

Başbakan, Genelkurmay Başkanı'na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ...
Read more : Derin Üzüntü | Durmak yok, telgrafa devam | Görüntüleme : 1088 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

"Önümüzdeki ay Amerika’ya gidiyorum"

ABD’den çare siparişi

"ÖNÜMÜZDEKİ ay (konu için) Amerika’ya gidiyorum..."

Normalde 15 şehit verilince bir Başbakan’ın başka yere gitmesi gerekmez mi?

Havaalanında gazeteci ordusu "15 şehit var, ne diyeceksiniz?.." diye sorunca, böyle diyor Başbakan: "Önümüzdeki ay Amerika’ya gidiyorum..."

Hani insan o felaket haberi karşısında "Olağanüstü TBMM’ye gidiyorum" der, "MGK’ya gidiyorum" der, "Kuzey Irak’a giriyorum" der.

Hatta bari "Eve gidiyorum" der...

"Önümüzdeki ay Amerika’ya gidiyorum" demez bir Başbakan.

Tamam; ABD’nin bilgisi ve onayı olmadan bir yere gidemeyeceklerini ...
Read more : "Önümüzdeki ay Amerika’ya gidiyorum" | Görüntüleme : 1049 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

ABD'den Türkiye'ye sınır ötesi uyarısı

ABD'den Türkiye'ye sınır ötesi uyarısı

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Sean McCormack, “Bizim görüşümüze göre, Türkiye'den Irak içine kapsamlı bir müdahale, uzun dönemli ve kalıcı bir çözümü getirmeyecektir” dedi.

Düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin Irak'a operasyon düzenleme ihtimaline ilişkin soruları değerlendiren McCormack, terör örgütü PKK meselesini çözme yolunun Türk ve Irak hükümetlerinin işbirliğinden geçtiğini söyledi.

McCormack, şöyle konuştu:

“NATO müttefikimiz Türkiye ile çok iyi bir ilişkimiz var. PKK, ortak endişemiz. Türk hükümetinin ve Türk halkının endişelerini paylaşıyoruz. ...
Read more : ABD'den Türkiye'ye sınır ötesi uyarısı | Görüntüleme : 1010 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Paçavra yine faaliyette!

Çirkin manşet

Vakit gazetesi,yaşanan terör saldırılarının sorumlusu olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'ı gösterdi

Vakit gazetesi Şırnak ve Diyarnbakır'da yaşanan terör saldırılarının sorumlusu olarak ilan ettiği Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'ın resminin üstüne; 'Sorumlu hesap vermeli' yazdı.

Vakit,"Olur-olmaz yerde laiklik nutku atan,üniversiteye başörtüsü ile girilip girilmemesi konusunda görüş açıklayan,Kutlu Doğum Haftası'nda ilahi okuyan çocuklar için bildiri yayınlayan Genelkurmay yetkililerinin "Terörle mücadelede güvenlik zaafı mı var?" sorusuna cevap vermesi isteniyor.

Resim

Kaynak
Read more : Paçavra yine faaliyette! | Görüntüleme : 654 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Ya Aklın Başka Yerlerdeydi,Ya Yüreğin..

Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.
Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?
''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere
saatlerce havadan sudan söz etmek.
Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun?
Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek.
Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek...
Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?
Seni hiç ...
Read more : Ya Aklın Başka Yerlerdeydi,Ya Yüreğin.. | Görüntüleme : 692 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Baykal: DTP'liler hemen tutuklansın

CHP Lideri Deniz Baykal katıldığı bir televizyon programında Demokratik Toplum Partisi"ni hedef gösterdi.

DTP"lilerin Meclis"te yer almasını bu süreçte olumlu bulup bulmadığı yönündeki bir soruyu yanıtlayan Baykal, “Maalesef DTP terör konusunda teslimiyetçi bir çizgidedir. Onları meşrulaştırmaya çalışan hükümet, onları müzakere zeminine çekmeye çalışan bir uğraş içerisinde” görüşünü savundu.

DTP"lilerin İspanya"da olduğu gibi tutuklanıp cezaevine atılmasını isteyen Baykal, “İspanya"da BASK ile ilişkisini kesmeyen silahlı militanları himaye eden, meşrulaştırmaya yönelik siyasileri tutukladılar” ifadesini kullandı.

Artan çatışmalara ...
Read more : Baykal: DTP'liler hemen tutuklansın | Görüntüleme : 699 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

15 şehidi görmeyen sahte müslümanlar

Resim

Her fırsatta türban eylemleri organize eden, Genelkurmay Başkanlığı aleyhinde sık sık beyanatlar veren, her ay insan hakları izleme raporları yayınlayan, genel başkanı DTP nin Konya adayı olan, Vakit, Yenişafak ve Zaman gazetelerinin kankisi, Merwe Kavakçı'nın yılmaz savunucusu, yöneticilerinin çoğu AKP teşkilat üyeleri olan Mazlum Der adlı sivil toplum kuruluşu şehid edilen 15 askerimizi görmezden geldi.

Yayınladığı insan hakları raporlarında PKK lı teröristlere gerilla nitelemesi yapan bu dernek 13 askerini şehit veren Bolu dağ komando ...
Read more : 15 şehidi görmeyen sahte müslümanlar | Görüntüleme : 873 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Rakiplerimiz belli oldu...

UEFA KUPASI'nda rakiplerimiz belli oldu: Bordeaux, Austria Wien, Panionios, Helsingborg

UEFA Kupası'nda Galatasaray'ın gruplardaki rakipleri belli oldu. Ekibimiz Bordeaux (Fransa), Austria Wien (Avusturya), Panionios (Yunanistan) ve Helsingborg (İsveç) ile eşleşti.

Gruplar

Grup A
Panathinaikos
Lokomotiv Moskva
Atletico Madrid
FC Kopenhagen
Aberdeen

Grup B
AZ Alkmaar
Zenit
Everton
Nurnberg
Larissa

Grup C
Villarreal
AEK
Fiorentina
Mlada Boleslav
Elfsborg

Grup D
Basel
Hamburg
Rennes
Dinamo Zagreb
Brann

Grup E
Bayern Leverkusen
Sparta Prag
Spartak Moskva
Toulouse
FC ...
Read more : Rakiplerimiz belli oldu... | Görüntüleme : 923 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Futbol

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x