Zaman: Cum May 22, 2026 21:29

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Çanakkale'de Görülmüşdür ki; Emperyalizim Yenilmez Değildir

http://www.addmalatya.org/resimler/canakkale.jpg
Bu gün bir vatanımız varsa biz bu vatanda özgürce yaşıyorsak, dahası çağdaş uygarlığa hatırı sayılır eserler verebilmişsek, bunu her şeyden önce o büyük direnişe ve bu direnişle kazandığımız onura borçluyuz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları“Çanakkale Geçilmez” iradesiyle emperyalist güçlerinin karşısına çıkmışlar, emperyalizmin karşı konulamaz, yenilemez olmadığını ortaya koymuşlardır. Çanakkale zaferi ,hiç şüphe yok ki, ulusumuza çok ağıra mal oldu.Hemen hemen her Türk ailesi, Çanakkale’de bir ferdinin kanını akıtarak,bu zaferde pay sahibi olmuştur.Çanakkale ...
Read more : Çanakkale'de Görülmüşdür ki; Emperyalizim Yenilmez Değildir | Görüntüleme : 1884 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türk Tarihi

WallStreet Journal: RTE ATATÜRK için 'Dönemin ürünüydü' dedi

The Wall Street Journal gazetesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Atatürk döneminin ürünüydü" dediğini yazdı.

Başbakan Erdoğan’ın Türk ekonomisini IMF’ye bağlı laik seleflerinden daha iyi idare ettiğini belirten WSJ, bir süre önce vefat eden ünlü Türk prodüktör Ahmet Ertegün’ün “Rakı içmezler ama, Erdoğan dürüst ve Türkiye’yi ileriye yönlendirecek usta ellere sahipö sözlerine yer verdi.

The Wall Street Journal gazetesi yazarlarından Robert L.Pollock New York’ta BM toplantıları dolayısıyla bulunan iki başbakanla yaptığı iki söyleşiyi “Haftasonu Söyleşileriö bölümünde ...
Read more : WallStreet Journal: RTE ATATÜRK için 'Dönemin ürünüydü' dedi | Görüntüleme : 861 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

LOST Filmi'nin 3. sezon bölümlerini nereden indirebilirim?

Yardım edin gençler,kardeşler,arkadaşlar.
Read more : LOST Filmi'nin 3. sezon bölümlerini nereden indirebilirim? | Görüntüleme : 2225 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Hrant Dink Cinayetinin arkasında Fettulah gülen ve Cemaati

Hrant Dink'i öldürmeye azmettirmekten yargılanan Yasin Hayal'in avukatı Fuat Turgut, gerek müvekkili Yasin Hayal ve gerekse tetikçi O. S'nin kurban olduklarını, olayın Türkiye'ye karşı bir komplo olduğunu öne sürdü. Turgut, cinayette bütün yolların ABD ve Fethullah Gülen cemaatine çıktığını ileri sürdü.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink 'i öldürmeye azmettirmekten yargılanan Yasin Hayal 'in İzmir Barosu'na kayıtlı avukatı Fuat Turgut, cinayetin ABD'nin de içinde bulunduğu uluslararası bağlantıları olan bir olay olduğunu, ABD'de yaşayan Fethullah ...
Read more : Hrant Dink Cinayetinin arkasında Fettulah gülen ve Cemaati | Görüntüleme : 1269 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Genel - Güncel Konular

ABD'de Erdoğan'ın Canı Neden Sıkkındı?

Washington'dan bir baska Basbakan Erdogan gecti.

Gecti gecmesine de anladigim kadariyla bizzat Erdogan ailesini rahatsiz eden bir seyler
birakip gecti.

Washington'da 30 yila yakin sure gorev yaptim. Turkiye'den gelen Basbakanlar, Cumhurbaskanlari, Disisleri ve oteki bakanlarin sayisini ben de unuttum. Diplomatik konusmalarda satir aralarini, yapilan gizli temaslar ve konusmalari, insani ele veren yuzdeki ifade ve mimikleri hep arastirdik.

Bu nedenle gizlenen veya gizli yapilan temaslar Turkiye'den once Washington'da sokulup ortaya cikti.

Bu tecrubelerim bana, Basbakan Erdogan'in ...
Read more : ABD'de Erdoğan'ın Canı Neden Sıkkındı? | Görüntüleme : 724 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İçinde Ermeni Lobilerinin, GDO'lu Pirincin Olduğu Bir Tarif

Ben ABD'nin pirinç oyunlarını yazmaktan bıktım, ama ABD bize zorla ve dayatmayla pirinç satmaya çalışmaktan bıkmadı.

Önce Eric Edelman görevi sırasında bize kotalarımızı aldırmamız için dayattı! Gitti Edelman, geldi müstemleke elçisi Wilson, yine aynı oyun dönüyor!

İşte bakın nasıl? Bakalım bize nasıl yedirmeye çalışıyorlarmış?

Ermeni Lobileri ve Amerikan Pirinci:

a. Arkansas Eyaletini temsil en, ABD Arkansas Kongre üyesi Mike Ross sözde Ermeni Soykırımını destekleyenlerin listesinde kayıtlı olduğunu,

b. Yine Mike Ross'un kampanyasını destekleyenler ...
Read more : İçinde Ermeni Lobilerinin, GDO'lu Pirincin Olduğu Bir Tarif | Görüntüleme : 1965 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Ermeni Meselesi

Abdullah Gül Merrill Lynch ile Görüştü mü?

Bazı okurlar, ihalelerden falan söz ederken şöyle diyorlar:

“İhaleler şeffaf. Televizyondan yayınlanıyor. Hiç bir şaibe yok.”

Yakın zamana kadar ben de her saf Türk vatandaşı gibi bu fikri paylaşıyordum.

İhaleler şeffaf. Hasan almaz basan alır.

Ta ki, 1 ay kadar önce bir yabancı bankacı beni uyandırana kadar.

Yıllardır Türkiye’de pek çok özelleştirme ihalesine giren, pek çok büyük Türk firmasına danışmanlık veren bir bankanın çok üst düzey yöneticisi olan yabancı bankacı dostumla benim ofiste oturmuş sohbet ...
Read more : Abdullah Gül Merrill Lynch ile Görüştü mü? | Görüntüleme : 1106 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

bu arada....

ŞÖYLE anons yaptı bir televizyon...

"Ramazan, Ramazan’da şehit düştü!"

Halbuki...

Bir şehidimiz daha var aynı çatışmada.

O ne zaman şehit düşmüş oldu?

Noel’de mi?

*

Döneceğim bu konuya...

Az sonra!

*

Irak bilmemne bakanının, PKK’ya karşı işbirliği için Türkiye’ye geleceğini duyunca, "adım gibi eminim, bu adam keldir" demiştim... İddiaya girdik arkadaşlarla.

*

Bi geldi... Kel.

*

Merhemi olsa, önce kendi başına sürer çünkü!

Bize yardım eli uzatacak olan Arap’ın memleketi, patlamış mısır makinesi gibi... ...
Read more : bu arada.... | Görüntüleme : 1017 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Efsane'den Seçmeler

http://img207.imageshack.us/img207/3776/adsztr6.png

Umarım beğenirsiniz
Read more : Efsane'den Seçmeler | Görüntüleme : 726 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

CFR'in sözcüsü Erdoğan: PKK’nın tankı var [Video]

Başbakan Erdoğan ABD’de yaptığı açıklamayla şoke etti. Erdoğan, “PKK kamplarında top, tank gibi Amerika’ya ait maalesef ağır silahlar çıktı” dedi. Bu sözler ‘Tankları PKK’ya ABD’nin verdiği şüphesine’ yol açtı

Ali Ekber ERTÜRK NEW YORK

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu nedeniyle New York’ta bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam Dış Politika Konseyi’nde yaptığı konuşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, “Türkiye’de ABD’ye sempati yüzde 9 oranında, ABD’ye düşmanlık sadece Irak’la mı ilgili?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Böyle ...
Read more : CFR'in sözcüsü Erdoğan: PKK’nın tankı var [Video] | Görüntüleme : 1142 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x