Zaman: Cum May 22, 2026 19:47

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Sığamadım Yüreğine...

Kırgın düşlerimden uzak, kırgın kalbimi avutamıyorum artık sevgili. Her yeni gelen gün bir başka kırgınlığa gebe. Ve ben her yeni gelen günle bir parçamı daha kaybediyorum. ..

Canım yanıyor sevgili... Göğsümün tam orta yerindeki sızıya dayanamıyorum. Bu sen kokan, tadı tuzu sen olan oda, her bir sokağı ve caddesiyle, adı sen olan bu şehir dar geliyor bana.. Sığamıyorum hiçbir yere... Tıpkı yüreğine sığamadım gibi...

Senin için herşey olmayı beklerken, hiçbir şeyin olmanın verdiği dayanılmaz acıyı ...
Read more : Sığamadım Yüreğine... | Görüntüleme : 787 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Yakıt Tankları Aldatmaca Mı?

İsrail’in, 6 Eylül’de Suriye’deki hedeflere karşı gerçekleştirdiği hava operasyonuna ilişkin tartışmalar sürerken İsrail uçaklarının Türkiye topraklarına düşürdükleri yakıt tanklarının bir aldatmaca olabileceği öne sürüldü.

The Sunday Times gazetesi, Amerika’daki bazı analistlerin, yakıt tanklarının fotoğraflarına şaştığını belirterek “Çok az zarara uğramış gibi görünüyor. İsrailli F-15 pilotlarınca izlenen rota konusunda şaşkınlık yaratmak için gizlice yerleştirilmiş olabilir mi?” sorusunu sordu.

Pazar günlerinde İngiltere’de yayınlanan The Sunday Times gazetesi, İsrail’in söz konusu operasyonunun, Suriye’nin Kuzey Kore’nin işbirliğiyle bir nükleer ...
Read more : Yakıt Tankları Aldatmaca Mı? | Görüntüleme : 1330 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Ölümsüz Aşk

Bir otobüs durağında karşılaşmışlardı ilk kez...Biri tıpta okuyordu,öbürü mimarlıkta.O ilk karşılaşmadan sonra,bir kere,bir kere,bir kere daha karşılaşabilmek için,hep aynı saatte,aynı duraktan,aynı otobüse bindiler.Gençtiler,çok genç...Birbirileriyle konuşacak cesareti bulmaları biraz zaman aldı ama sonunda başardılar.İkisi de her sabah otobüse bindikleri semtte oturmuyorlardı aslında.Delikanlı arkadaşında kaldığı için o duraktan binmişti otobüse,kız ise ablasında...Sırf birbirilerini görebilmek için,her sabah erkenden evlerinden çıkıp,şehrin öbür ucundaki o durağa,onların durağına geldiklerini,gülerek itiraf ettiler bir süre sonra...

Okullarını bitirince hemen evlendiler.Mutluydular hem de çok ...
Read more : Ölümsüz Aşk | Görüntüleme : 1025 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Geç Kalmayın

10. Sınıf

İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum...Ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum...Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum,dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü.Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum,onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

11. Sınıf

Telefonum çaldı,arayan oydu ...
Read more : Geç Kalmayın | Görüntüleme : 790 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Korsikalı (28.09.2007)

http://img116.imageshack.us/img116/5114/korsikalirj8pl9.jpgKorsikalı
( L’Enquete Corse )

Gösterim Tarihi: 28 Eylül 2007
Yönetmen: Alain Berberian
Oyuncular: Jean Reno, Caterina Murino, Christian Clavier, Didier Flamand
Senaryo: Christian Clavier, Michel Delgado
Müzik: Alexandre Desplat
Görüntü Yön: Pascal Gennesseaux
Tür: Komedi
Süre: 92 Dk.
Yapım Yılı: 2004
Ülke: Fransa
Dağıtımcı: Özen Film

Paris'li bir Fransız ile Korsikalı bir Fransız arasında sizce kaç farklılık vardır... Emin olun tahmin ettiğinizden çok daha fazla... Hele de mafya peşinde koşarken mafyaya bulaşan bir Paris'li... ...
Read more : Korsikalı (28.09.2007) | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sinema & Tiyatro

Görüşme (28.09.2007)

Resim

Görüşme
( Interview )

Gösterim Tarihi: 28 Eylül 2007
Yönetmen: Steve Buscemi
Oyuncular: Steve Buscemi, Sienna Miller , Michael Buscemi, Tara Elders
Senaryo: Steve Buscemi, David Schechter, Theodor Holman
Görüntü Yön: Thomas Kist
Tür: Komedi
Süre: 84 Dk.
Yapım Yılı: 2007
Ülke: ABD
Dağıtımcı: Bir Film

Bir savaş muhabiri olarak isim yapan Pierre (Buscemi), kendisine kızgın olan editörünün verdiği yeni işten hiç hoşlanmamıştır. Amerika’nın en ünlü pembe dizi yıldızı Katya (Miller) ile bir röportaj ...
Read more : Görüşme (28.09.2007) | Görüntüleme : 975 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sinema & Tiyatro

Elizabeth: Altın Çağ (28.09.2007)

Resim

Elizabeth: Altın Çağ
( Elizabeth: The Golden Age )

Gösterim Tarihi: 23 Kasım 2007
Yönetmen: Shekhar Kapur
Oyuncular: Cate Blanchett , Clive Owen , Geoffrey Rush, Samantha Morton
Senaryo: Michael Hirst
Müzik: A. R. Rahman
Görüntü Yön: Remi Adefarasin
Tür: Dram
Süre: 114 Dk.
Yapım Yılı: 2007
Ülke: İngiltere - Fransa
Dağıtımcı: UIP Filmcilik

Kraliçe 1. Elizabeth’in (Cate Blanchett) kuzeni olan İskoçya Kraliçesi Mary Stuart (Samantha Morton), İngiliz tahtını ele geçirmek için İspanya Kralı ...
Read more : Elizabeth: Altın Çağ (28.09.2007) | Görüntüleme : 978 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sinema & Tiyatro

Deniz Canlıları

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Read more : Deniz Canlıları | Görüntüleme : 708 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Bilgisayar Bağımlsı Olmak

Yoğun insan-bilgisayar ilişkisi başlangıçta "takıntı" diye anılırken, son yıllarda birçok psikolog, tedavi edilmesi gerekenler listesine "bilgisayar bağımlılığı"nın da konması gerektiğini düşünmektedirler. Özellikle internet kullanımının yarattığı bağımlılığın sonuçlarının, en az alkol ya da ilaç bağımlılığı kadar sorun yaşattığı düşünülmektedir. Yapılan bazı araştırmalar, bilgisayar bağımlılığının, kişiye sürekli uyarıcı sunması ve kişinin kendisini geliştirmesini sağlaması nedeniyle, fiziksel bağımlılıktan (alkol-madde bağımlılığı gibi) daha zor kontrol altına alınabileceğini belirtmektedir. Buna karşılık bazı araştırmalar, bilgisayar bağımlılığının en azından fiziksel sonuçları olmadığı ...
Read more : Bilgisayar Bağımlsı Olmak | Görüntüleme : 1804 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Diğer

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x