Kadınca Fantaziler

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Ram » Pzr Tem 22, 2007 13:51

dertsiz, şeklen değiş demiyorum Dertsiz. Fikren değiş. :twisted: Paylaşılamazsan da, paylaşılıyormuş gibi yap, paylaşılma. Hem sitenin adı değişti artık, paylaşılamasan da olur. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen dertsiz » Pzr Tem 22, 2007 13:56

Ram yazdı:dertsiz, şeklen değiş demiyorum Dertsiz. Fikren değiş. :twisted: Paylaşılamazsan da, paylaşılıyormuş gibi yap, paylaşılma. Hem sitenin adı değişti artık, paylaşılamasan da olur. :)

o ne ya? sitenin ismi gercekten degismis.

hatunlara laf anlatacaz diye sitenin isminin degistigine bile dikkat etmemisim.

böylece paylasilmak gibi bir dert kalmamis olmus.

yasasin Türk erkeklerinin sanli direnisi.!
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Tem 22, 2007 13:58

galiba ciddiye alinmiyorum.... bir sonraki sohbet mesajlari direk silinecektir!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Gilda » Pzr Tem 22, 2007 18:29

8) Secim dolayisi ile herkesin sinirleri ziplamis durumda.
Bugün yazmak istedigim sey eskiden bizim annelerimizin sagduyusu ile ilgili.
Onlar belki de teknolojiyle yakindan tanismiyordu, kizini oglunu cep teliyle aramiyordu, akilli robotlara sahip degildi.
Fakat hayal kurabilecek kadar hayata bagliydi o günün anneleri.Herseye ragmen Atatürkcüydü, basini örtse bile ramazanlarda kuranini alip hatim indirmeye gitse bile bir Cumhuriyet annesi olarak görevlerini en iyi sekilde icinden geldigi gibi yapiyordu..., O tarihlerde secim günlerinin de bir özelligi vardi.
Bizim oralarda emin olun Kadinlarin nereye oy verdigini kimse kestiremezdi.Milletvekili adaylari, Belediye Baskan adaylari hatta Muhtar adaylari bile, bir mahallede aktif olan kadini bulup onun üzerinden reyting yapmaya bakarlardi.Simdi ne diyeceksiniz bu, eskiden secimlerin kaderini Kadinlar annelerimiz belirlerdi.
Annelerimizin emegi ile büyüdük, okula gittik.Bircogumuzun annesinin okumasi yazmasi bile yoktu o zamanlar.Ama ev idaresi denilen bir sistemi cok iyi bilirdi o temiz yürekli kadinlar.
Disardaki hayatin ne kadar cetin oldugundan baska , en yeni cikan sanat müzigi parcasini, temizlikteki en püf noktayi bilen zaman zaman kizdigimiz annemizin ne kadar fedakarlik gösterdigini aradan yillar gecince telakki edebilecek güce fikre sahip olduk ne kadar da gözden kacirmis olsak hayatini evladlarina ve ailesine adayan yürekli annelerden aslinda cok sey ögrendik biz.
Dahasi siyasetin dogrulugunu da annelerimizden ögrendik aslinda, cünki onlar hayati bizden daha iyi takip ediyorlardi.Söylenen ve tutulmayan sözler, zamlar ve o zamlarin getirdigi hayal kirikliklari.Kimimiz okula giderken aci cekti, kimisinin dügün ceyizi yoktu.Kimisi üniversiteye yokluklar icinde gitti.
Siz hatirlarmisiniz bilmem Rahmetli Ecevit zamaninda müthis bir zeytinyagi yoklugu vardi memlekette, ve benim annem sonraki yillarda asla Ecevite sempati duymadi.
Iste gercek sagduyu farki.
Yorum sizin.....
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Gilda » Sal Tem 31, 2007 19:34

:mrgreen: kadinin fendi erkegi yendi, bir de geminin fendi yani....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen dertsiz » Pzt Ağu 06, 2007 20:17

GildaEREN yazdı::mrgreen: kadinin fendi erkegi yendi, bir de geminin fendi yani....

kibarligimizdan, söylenene uyduk ve sizin bölümü terkettik diye, kadinin fendi erkegi yendi demek mi lazimdi?

kizdirmayin bizi, kafamiz bozulursa, masaya yumrugu vururuz.

not: masanin neresine yumruk vurmamiza izin veriyorsunuz:)
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen f@n@t!k » Pzt Ağu 13, 2007 15:39

Kadınlar her zaman için erkekleri nakavt ederler. Sağ gösterip sol vururlar. O yüzden hep kendi dedikleri olduğunu sanan karşı cinsler yanılıyor. Akıllıyız vesselam :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
f@n@t!k
Üye
Üye

İletiler: 701

İletigönderen Gilda » Çrş Ağu 15, 2007 13:53

:mrgreen: Fanatik aslinda akillisin kurnaz kadin gibisi yok...Ama birde bu zekayi tüm hemcinslerimiz gösterse ne olur sanki.Daha sorunsuz olur bicok sey degil mi...
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen avensis » Cum Ağu 17, 2007 4:22

Nihan yazdı:Daha çocuktum, annemle pazardan alışveriş edip eşyalar fazla olduğundan eve dönmek için taksiye binmiştik. Taksici teybi açmıştı. Şarkı mıydı bilemiyorum ama bana çok komik gelmişti. Ankara'nın Misket havasına benzer bir fon müziği üzerine bir kadın ve bir erkek konuşuyordu. Erkek: "Nereye gidiyon gız Ayfer?", kadın: "Almanya'ya gidiyom, şekerim Cafer" diyordu. Çok gülmüştüm, şimdi sen beni davet edince onu hatırladım. :kikirik: :kikirik: :kikirik:

Inanir misin bilmiyorum ama ben o bahsettigin sarkinin icinde oldugu albumu bulabilmek icin dunyalari aradim ve sonunda buldum. "Nereye gidiyon gız Ayfer?", kadın: "Almanya'ya gidiyom, şekerim Cafer :) cocuklugumu hatirlatiyo bana
Kullanıcı küçük betizi
avensis
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Gilda » Pzr Ağu 19, 2007 10:49

Merhaba Avensis hosgeldin, burda hepimiz birseyler buluyoruz öykülerimizden hos paylasimlar diliyorum sana , ve Almanyadan selamlar.
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen avensis » Pzr Ağu 19, 2007 23:56

hosbulduk. ben genelde geceleri takilirim, millet yatiyo herhal
Kullanıcı küçük betizi
avensis
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Gilda » Prş Ağu 30, 2007 18:25

:mrgreen: Basak burcu kadinlari buraya.Erkekler siz de gelinisss.
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eyl 28, 2007 9:52

herkes dertli herhalde, fantazilik hal kalmamis kimsede :mrgreen:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Önceki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x