Kadınca Fantaziler

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kadınca Fantaziler

İletigönderen Gilda » Çrş May 30, 2007 11:11

:twisted: Arkadaslar degisiklik olsun diye yeni bir konu, hadi bakalim ne varmis bu erkeklerde,beklentilerimiz ne aldiklarimiz nedir paylasalim acik elestirisi erkek milletinin, astigim astik kestigim kestik törk erkeginin malum durumlarini tartisalim, fantazilerimizi paylasalim!
Cözümsel nitelikteki her sözünüz bir cözüm olacaktir.Sevgiler simdiden üretici cümlelerinizin topuna.
Sizi gidi kekler basligi degistirdim :twisted:

Kuraldır:Erkek Sinek Giremez!!!

Resim
En son Gilda tarafından Prş May 31, 2007 21:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Hasta » Çrş May 30, 2007 11:34

Bir şey beklemedim,bir şey de almadım,keyfim yerinde... :wink: 8) Erkekleri takmadım ve özel olarakta üzerlerinde düşünmedim vallaaa... :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Nihan » Çrş May 30, 2007 11:39

GildaEREN, başlık erotik konuları çağrıştırıyor, sen yine değiştir istersen. :mrgreen: :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Şöyle bir başlık olabilir: "Kadınlar Erkeklerden Ne Beklerler?" veya "Hayalinizdeki Erkek Hangi Özelliklere Sahip?" ya da "Bir Erkekte Aradığınız Fiziki ve Ruhi Özellikler Nelerdir?" veyahut "Adam Gibi Adam Dediğinizde Aklınıza Ne Geliyor?" :D
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Hasta » Çrş May 30, 2007 11:42

Nihan, iyi de,aramayan,beklemeyen,özellik görmeyenler ne yapacak?!... :kikirik: :kikirik: :kikirik: Valla,çağrışımlar pek de önemli değil,boş ver... :twisted: Bizim içini nasıl dolduracağımız önemli,erkekler istedikleri gibi anlasınlar... :mrgreen: Ayrıca,''Fantazi''kelimesinden bile,erkekler başka,kadınlar başka anlar... :P
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Nihan » Çrş May 30, 2007 11:49

Bu başlığı görüp hemen tıklayan erkekleri hayal kırıklığına uğratacağımız için üzgünüz. :mrgreen: :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Çrş May 30, 2007 11:59

:mrgreen: Nihan sagol, önerilerin icin fakat su ana kadar sesli bi yanit gelmedigi icin baslik öyle kalsin diyorum :twisted:

Erkekte aradigimiz fiziki özellikleri de buraya yazalim ,burasi da aradigimiz özelliklerin fantazi toplami degil mi konuya acik olalim.

Ben mesela iki seye dikkat ederim erkekte, birincisi güzel el, ikincisi ses tonu, yok paraymis karizmaymis hec önemli degil.
Konusurken boru gibi gürlemeyecek ses erkek tane tane siralayacak, kafiyeli uyumlu sihirli birazda.Zaten kendini uyumlu cümlelerle aksettiren erkek ruhunu da yansitir.

:D Umarim güzel paylasimlar yasariz.

Yorumlara simdiden tesekkür.
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Çrş May 30, 2007 12:15

Vallahi ne desem boş, fantazilerden vazgeçeli çok oldu. Yaş 31, artık kör topal farketmez ne çıkarsa bahtıma deyip evliliğe niyet ettim. Netekim iyi etmişim. Polat Alemdar fantazim vardı ama kocacığım onu aratmıyor şimdilik. Nikahta keramet vardır diye boşuna dememişler. :D Aşık oluyorum galiba :roll:
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Çrş May 30, 2007 12:22

:twisted: Nihan daha yolun basindasin , cicim aylari gecince bir daha konusuruz bu konulari,keramette haklisin herkes böyle diyor niye :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Çrş May 30, 2007 12:30

Ben de anlamıyorum ama herhalde toplumun kabulünün rahatlığı, meşru bir şekilde bir araya gelmenin huzuru, ortak düşünce ve hedeflerin, birliğin bereketi oluyor. Aynı yastığa baş koymanın muhabbeti de var tabii. 8)
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Çrş May 30, 2007 12:38

Nihan yazdı:Ben de anlamıyorum ama herhalde toplumun kabulünün rahatlığı, meşru bir şekilde bir araya gelmenin huzuru, ortak düşünce ve hedeflerin, birliğin bereketi oluyor. Aynı yastığa baş koymanın muhabbeti de var tabii. 8)
Nihan huzurlu bir yasam diliyorum sana.

NuNNi ewettttttt! Basligi tiklatanlar hayal kirikligi yasayacaklar, ben pc basinda kisa bir süre yokum forumumuz size emanet erkek sinek almayin iceriye :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Çrş May 30, 2007 13:23

Garibim Fröd de, sizin ne istediğinizi bulamadan gözleri açık gitmişti...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Gilda » Çrş May 30, 2007 13:31

:mrgreen: Ram ; öncelikle hosgeldin, hava sahasina izin almadan girmissin hatirlatayim :twisted:....
Fröd'e gelince ne istedigimizi bilimsel degil de evrensel olarak aramaya calissaydi ya.... :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen MeRaL » Çrş May 30, 2007 14:12

madem fantezi her istediğimi sölim bari :mrgreen:
bikere uzun boylu olcak,
aynı anda elleri kibar olcak ama,
sulu sakalar yapmıcak agırbaslı olcak
sonra bana sevildiğimi cok hissetirecek sürekli ama,bıkmıcak :mrgreen:
sonra az bi maco olcak,sahiplenme duygusu fazla gelişmiş olcak ama benide sıkmıcak,
galatasaraylı olcak ki beraber maca gidebilelim :)
bide mutlaka cigkofte sevecek :o :)
üzgün adım İLeri marŞ .
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 754

İletigönderen Hasta » Çrş May 30, 2007 14:24

Ram, başbaaaaş,burası bisim hava sahamıs,nota veririz sonra bak... :kikirik: :kikirik: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Çrş May 30, 2007 15:17

Dağda kızıl ot biter
İçinde keklik öter
Eşkıyadan da beter

Kadınlar acep ne ister¿?
Kadınlar acep ne ister¿?

Xeyna-vari saldırılarla
Feminzm duygularıyla
Amazonuz diyorlar ama
Kadınlar acep ne ister¿?

Biz olmasak da, zaten siz bizi anarak kendiniz ihlâl yapıyorsunuz. :twisted: Unutmamak lâzım; Herkülsüz Zeyna ağaçsız bir ormana benzer. 8)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x