Zaman: Cum May 22, 2026 12:46

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim

bu sabah yerini kimler almış diye düşündüm
kalktığımda hiç biri seni hiç biri beni hiçbiri bizi
anlamamış bu sabah...
bu sabah telefonu hiç açmadım
çaldı durdu aldırmadım
hiç bişey seni seni düşünmemi engellemez
ben anladım...

gülki sevgilim gülki gözlerin
solmasın sakınn aşk çiçeğim
gel biraz bana gel biraz daha
arşa çıksın nağmelerim

bu sabah adını boş kağıtlara yazdım
astım duvarlara ben bi tek seni eski günleri
isterim canım anlasana...
bu sabah yatağın boş kısmını ...
Read more : Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim | Görüntüleme : 1600 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Amatör Albümler / Mp3ler / Gruplar / Demolar

Samsun ve Van Yağmura Teslim Oldu...

Samsun ve Van’da, sağanak ve aşırı yağış sele yolaçtı. Samsun’da bir kişi yıldırım çarpması sonucu, Van’da bir kişi sele kapılarak öldü.

Samsun’da gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran yağış, kentin birçok bölgesinde taşkınlara neden olurken, çok sayıdaki ev işyerinin sular altında kaldığı baskınlarda, onlarca araç da hasar gördü. Kalkanca Mahallesi’nde çatıdaki suları temizlemeye çalışan Sevgi Akgül, yıldırımın isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Su baskınlarına uğrayan yerler arasında çeşitli hastane ve kamu kuruluşlarına ait ...
Read more : Samsun ve Van Yağmura Teslim Oldu... | Görüntüleme : 900 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Ezan - Sabah Ezanı - Ezan Duası - Sela

Farz namazlar için muayyen vakitlerde mâlum lafızlarla okunan mübârek sözlere ‘ezan’ denir. Ezan okuyan kişiye de ‘müezzin’ adı verilir.

‘Ezân-ı Muhammedî’ hicretin 1. yılında meşrû kılınmıştır. Erkekler için vâcip kuvvetinde bir sünnet-i müekkededir. Meşrûiyeti kitap ve sünnetle sabittir.
Kur’ân-ı Kerim’de,
‘(Ezanla) birbirinizi namaza çağırdığınız zaman…’ (Mâide, 58 ),

‘Ey iman edenler! Cuma günü namaza çağrıldığı (ezan okunduğu) zaman…’ (Cum’a, 9) buyrulmaktadır.

Hicretin birinci yılında Medîne-i Münevvere’de Mescid-i Nebevî tamamlanınca cemaatle namaz kılınmaya başlanmıştır. Namaz vakitlerinde ...
Read more : Ezan - Sabah Ezanı - Ezan Duası - Sela | Görüntüleme : 4290 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dinimiz İslam

Lider Kimdir?

Lider Kimdir?

İngiliz gazeteci, Sina dağında karşılaştığı bir Bedevi'ye sorar:

"Sence lider kimdir?.."

Bedevi;

"Bir tanım yapmak yerine, bir öykü ile sorunuza cevap verebilir miyim" der
Gazeteci; "Elbette, anlat öykünü" diye yanıtlar.

Bedevi anlatır;

"Benim gibi bir Bedevi, devesinin üstünde ve kızgın güneşin altında, Sina
Çölü'nde yol almaktadır. Birden ufuk çizgisi kararır, gökyüzünde nadiren tek
tük görülen kuşlar, bu kez toplu halde, karanlığın aksi istikametine doğru,
telaşla kanat çırpmaktadır. Çölün mutlak sessizliği, daha da yoğunlaşır ...
Read more : Lider Kimdir? | Görüntüleme : 1570 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

1] İlk önce profilinize tıklayın. Profilinize gitmek için burayı tıklayınız.

2] Avatarınızı değiştirmek istiyorsanız profili tıkladığınızda sayfanın hemen altında size seçenekler sunulmakta, onlardan birini seçebilmeniz mümkün.

> Bilgisayarınızdan avatar yollayabilirsiniz. " Göz at " butonunu tıklayarak bilgisayarınızda bulunan ve kullanmak istediğiniz resmi seçtikten sonra " Gönder " butonuna tıkladığınızda avatarınız değişmiş olacaktır.

Resim

> Başka bir sitenin adresinden avatar gönderebilirsiniz, Avatar'ın olduğu sitenin URL'sini girin, bu mesaj panosuna kopyalanacaktır. Ancak avatarınız reklam içerikli ...
Read more : Avatar ve İmza Değiştirmek | Görüntüleme : 2578 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Forum Kullanımı

İletilere Resim Eklemek

1] İlk olarak http://imageshack.us/ sitesine gidiyoruz.

2] Aşağıdaki gibi bir sayfa gelecek ekranımıza." Browse... ( Göz At ) " butonuna tıklayıp, bilgisayarımızda olan resmi seçiyoruz.

Not: Birden fazla resmi yüklemek için tekrar "Browse" butonunu tıklayıp işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Resim

3] Daha sonra " start upload! " butonuna tıklıyoruz. Resmimizi kullanmak için bize bir link verecek.

Resim

4] Şimdi yenilenen sayfanın en üstüne " Direct link to ...
Read more : İletilere Resim Eklemek | Görüntüleme : 2262 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Forum Kullanımı

MSN Messenger Plus - Versiyon 4.5

Resim
Messenger Plus! Live, MSN Messenger ve Windows Messenger için en iyi eklentidir.

Gerek sunduğu ekstra özellikler ile gerek güvenlik hizmetleriyle vazgeçilmez hale geliyor. Örneğin; tüm günlüklerinizi şifreliyor ve şifreyi bilmeyenler sizin günlüklerinizi okuyamıyor. Renkli rumuz (nick) yapabilme olanağı, tek tuşla Messenger'ı kapatabilme, arkaplan rengini değiştirebilme gibi özellikleriyle farkını ortaya koyuyor. Program kurulumunda size reklam desteğinin yüklenip yüklenmeyeceği soruluyor. Bu soruya hayır cevabını verirseniz sisteminize herhangi bir tehlikeli yazılım eklenmiyor. Program son virüs veritabanına sahip ...
Read more : MSN Messenger Plus - Versiyon 4.5 | Görüntüleme : 1556 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Bilgisayar

Çağrışım Oyunu

Bu oyunda bir üstteki üyenin yazmış olduğu kelimeden hangi kelimeyi çağrıştırıyorsanız onu yazıyorsunuz.

Güneş
Read more : Çağrışım Oyunu | Görüntüleme : 6306 | Yanıtlar : 142 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türkiye: 74 ~ Letonya: 68

Resim

Türkiye Basketbol Federayonu'nun İzmir'de düzenlediği Efes Pilsen World Cup 6 Basketbol Turnuvası'nda A Grubu'nda yer alan A Milli Takım, ilk maçında Letonya'yı 74-68 yendi.

Baştan sona büyük çekişme içinde geçen karşılaşmanın son periyodunda Ender ve Hidayet ile etkili olan milliler, sahadan 74-68 galip ayrılmayı başardı.

A Milli Takım'da Hidayet 16 sayıyla en skorer isim olurken, 5 de ribaunt aldı. Ender 12 sayı - 5 assist, İbrahim 12 sayı, Mehmet Okur 9 sayı - ...
Read more : Türkiye: 74 ~ Letonya: 68 | Görüntüleme : 1160 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Basketbol

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148880 ileti • Toplam 46433 başlık • Toplam 25115 üye

x