Zaman: Cum May 22, 2026 12:12

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Sevmeyenlerin de cumhurbaşkanı

Süleyman Demirel başörtülü kızların Türkiye'de eğitim zorluğu konusu gündeme gelince "İstiyorlarsa Suudi Arabistan'a gitsinler" gibi bir laf etmişti.
Tabii büyük tepki almıştı.
Şimdi benzer bir sözü Başbakan Erdoğan sarf etti.
Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı'nı tanımayanları "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkıp gitmeye" davet etti.
Yanlış. Çünkü bir başbakan kendisiyle aynı fikirde olmayanların da başbakanıdır.
Tıpkı bir cumhurbaşkanının kendisini tanımayanların da cumhurbaşkanı olması gibi.
Başbakan, kendi partisinden çıkan bir cumhurbaşkanını tanımayacağını ilan edenlerin de düşünce ve ifade özgürlüğüne saygı ...
Read more : Sevmeyenlerin de cumhurbaşkanı | Görüntüleme : 851 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Sütun gibi bacaklar için bol bol C vitamini

Doğru beslenmeyle düzgün bacaklara sahip olabileceğinizi söyleyen Prof. Dr. Mocan, ekliyor: Sütun gibi bacaklar için bol bol C vitamini tüketin..

Sağlıklı beslenme, sadece cilt güzelliğinize ve kilonuza değil, bacaklarınıza da yansır! Bacaklarıyla her yaşta gurur duymak isteyenlere Prof. Dr. Ziya Mocan, bol bol C vitamini almalarını ve yemeklerini tuzsuz tüketmelerini öneriyor. Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Mocan; düzgün bacak hayalleri kuran kadınlar için sorularımızı yanıtladı:

TUZU KESİN
* İnce ve sütun gibi bacaklara sahip olmak için ...
Read more : Sütun gibi bacaklar için bol bol C vitamini | Görüntüleme : 857 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Tekstilde grev için geri sayım başladı

İhracat ve istihdamın lokomotif sektörlerinden tekstilde, grev için geri sayım başladı.

Türkiye Tekstil İşverenleri Sendikası (TÜTSİS) ile işçi sendikalarının, 21. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşma sağlayamaması üzerine binlerce işçiyi ilgilendiren grev sürecine girildi.

54 iş yerinde 20 bin üyesi adına yürüttüğü Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde ücret ve diğer mali konularda anlaşmaya varamayan Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayicileri Sendikası (TEKSİF), 20 iş yerinde grev kararı almıştı. Bu iş yerlerinden Söktaş, Narin Tekstil, ...
Read more : Tekstilde grev için geri sayım başladı | Görüntüleme : 878 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Gül'ü tanımayan vatandaşlıktan çıksın!

Gül'ü tanımayan vatandaşlıktan çıksın!

Erdoğan'dan 'Ya sev ya terket' çıkışı..

“Gül benim cumhurbaşkanım olamaz diyen, edep adap bilmeyenler var. Bunların Türkiye vatandaşlığından çıkması lazım.”

Başbakan Erdoğan, dün katıldığı televizyon programında önemli konularda kritik açıklamalar yaptı:

REST OLSA NE OLUR

Sayın Cumhurbaşkanı’nın listeyi ben daha çıkarmadan ‘Yeni cumhurbaşkanı görsün’ demesi benim için sürpriz oldu. Ben, o anda herhalde bu yeni cumhurbaşkanına bir jest olarak değerlendirilmeli dedim. Rest diyenler var. Netice ortada. Kabinenin kurulması 15 gün ...
Read more : Gül'ü tanımayan vatandaşlıktan çıksın! | Görüntüleme : 1014 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Dean kasırgası Meksika'yı 5 şiddetinde vuruyor

Amerika kıtasında etkili olan Dean kasırgası, Karayip Adaları ve Jamaika’nın ardından Meksika’ya doğru ilerliyor. Sepat tayfunu ise Filipinler ve Tayvan’ın ardından Çin’in bir bölümünü etkisi altına aldı. Şiddetli rüzgar ve yağışla Meksika kıyılarını vuran Dean Kasırgasının şiddetinin en üst seviyeye yükseldiği açıklandı.

Amerikan Ulusal Kasırga Merkezi, Meksika Körfezi'nde alarma geçilmesine neden olan Dean Kasırgasının, 5 kategorili ölçekte en üst seviyeye yükseldiğini bildirdi. Felakete yol açacağı tahmin edilen kasırga nedeniyle, Meksika devlet petrol şirketi ''Petroleos ...
Read more : Dean kasırgası Meksika'yı 5 şiddetinde vuruyor | Görüntüleme : 710 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

3 Türk'e insan ticaretinden 217 yıl hapis

Yunanistan'da, insan ticareti suçundan yargılanan üç Türk toplam 217 yıl 6 ay hapis ve 873 bin Avro para cezasına çarptırıldı.

Atina haber ajansı ANA, geçen hafta Simi adasında içinde 144 kaçak bulunan bir yelkenli tekneyle yakalanan üç Türk'ün, bugün yargılandıkları Rodos üç hakimli bidayet mahkemesi tarafından suçlu bulunarak, her birinin 72 yıl 6 ay hapis ve 291 bin Avro para cezasına mahkum edildiğini duyurdu.

Ajans haberinde, ismi açıklanmayan ikisi kardeş üç Türkün mahkemeye verdikleri ...
Read more : 3 Türk'e insan ticaretinden 217 yıl hapis | Görüntüleme : 665 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

DTP'den Halaçoğlu'na: Bölücülük yapıyorsun

'Kürtler Türkmen asıllı' diyen Halaçoğlu'na DTP'den ilginç tepki: Bölücülük yapıyorsun

Kürtlerle ilgili açıklamaları tartışmalara sebep olan TTK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, bugün yapacağı toplantıyla eleştirilere cevap verecek.
'Kürtlerin bir bölümü Türkmen, Alevi Kürtlerin de bir bölümü Ermeni kökenli' diyen Türk Tarih Kurumu Başkanı Yusuf Halaçoğlu'na ilginç bir tepki geldi. Sürekli bölücülükle suçlanan Demokratik Toplum Partisi, dün karşı atağa geçerek aynı eleştiriyi Halaçoğlu'na yöneltti.

Prof. Halaçoğlu'nun 'bölücülük' yaptığını savunan DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, ...
Read more : DTP'den Halaçoğlu'na: Bölücülük yapıyorsun | Görüntüleme : 769 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Gül'e, Sophia Loren tarzı imaj!

Sophia Loren’in eşarbı Hayrünnisa Hanım’la Çankaya’ya çıkacak

Türk modacı Atıl Kutoğlu, Hayrünnisa Gül için hazırladığı tasarımları dünya basınına anlattı. Guardian gazetesi, yeni türbanın Sophia Loren tarzında olacağını yazdı. Kutoğlu: Onu şimdiden Paris Match dergisine Kraliçe Rania gibi poz verirken görebiliyorum.

Abdullah Gül’ün en kötü ihtimalle 3’üncü turda cumhurbaşkanı seçilmesinin kesinleşmesiyle birlikte dünyanın gözü müstakbel ’First Lady’ Hayrünnisa Gül’e çevrildi. Avusturya’da yaşayan ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu, Hayrünnisa Gül’ün isteğiyle hazırladığı yeni tasarımları Fransız Le ...
Read more : Gül'e, Sophia Loren tarzı imaj! | Görüntüleme : 1156 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Ben seni böyle sevdim

Ben seni kocaman bir yürekle sevdim.Gözlerim degil, yüregimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüregime. Bir baska yerde olamazdın zaten. Sen, benim en degerli yerimde, yüregimde olmalıydın, orada kalmalıydın.çok aşka ev sahipligi yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Her hangi bir konuk degildin artık.Bu yüzden ne agırlama faslı vardı, ne de ugurlama.O yüregin gerçek sahibiydin. Simdi sonbahar, kışa giriyoruz ya.Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle.çicek çiçek açtın yüregimde.Gökkuşagı zayıf ...
Read more : Ben seni böyle sevdim | Görüntüleme : 848 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Ben Seni

Bir deniz kenarında batıp giden güneşe hüzünle bakıp, kuru bir gözyaşıyla seni hatırlamaktır özleminin tanımı. Her dalganın kıyıya çarpışı, herhangi bir martının rutin bir kanat çırpışı getiriyorsa aklıma seni, seni özlemişimdir. Bakıyorum da seni özlemediğim bir anı da hiç özlememişim. İnsanların yirmi dört saat yaşayıp da benim yıllarca yaşadığım günlerin hiç birinden pişmanlık duymamışım. Burnumda tütüyorsun demekten hiç bıkmamışım. Senden yirmi, otuz km'e uzak bir yerdeyim. senin bilmediğin bir bankta içime çektiğim dumanı özleminle çıkarttığımı ...
Read more : Ben Seni | Görüntüleme : 829 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148880 ileti • Toplam 46433 başlık • Toplam 25115 üye

x