İstanbul Life dergisine içini döken Ajda Pekkan, ilginç açıklamalarda bulundu.JİGOLOM MALİYE
Özellikle bizim ülkede. Tramvaylarımızı görüyorsunuz, leş. 'Ne kadar ekmek o kadar köfte' dedim kendi kendime bugün. Kimse vergi verip hakkını aramazsa böyle olur. Benim jigolom maliye. İnanılmaz vergi ödüyorum. Bir takım şeyleri ödememek gibi bir hakkınız yok. Şartları garip bir ülkede yaşıyoruz. Demek ki bu paradoksu sevdiğim için ben bu ülkeden kopamadım.
O Türkiyenin süper starı... Yaşadığı zorlukları ise kimse bilmiyor. Sonunda ...
News of GuncelMeydan
Agorafobi ya da halk arasında kullanılan -Farsça- tabiriyle merdümgirizlik. Kelime anlamıyla açık alan korkusu olan agorafobi, kalabalık korkusu olarak ifade edilmektedir. Panik atağın kardeş rahatsızlığı diye de tabir edilir. Panik atak sorunu olan birçok insanda değişik semptomlarla görülebilmektedir. Çevrede ev, apartman ve benzeri yapıların olmadığı açık alanlarda bulunmaktan rahatsızlık duymak, otobüs, minibüs gibi toplu taşıma araçlarında seyahat etmek, büyük kalabalık mağazaların içinde tedirginlik duymak, uzak mesafe yolculuklara çıkamamak bunlardan birkaçıdır. Bu problem eskiden düşünür, şair ...