Zaman: Sal Eki 28, 2025 15:02

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turunda Moldova'nın Sheriff takımıyla Çarşamba günü karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam maça çıkacağı kadroyu büyük oranda belirledi.

LİG TV'nin haberine göre genç teknik adam kalede Rüştü'ye, savunmada da Serdar-Koray-İbrahim Toraman-İbrahim Üzülmez dörtlüsüne şans vereceği öğrenildi. Ertuğrul Sağlam'ın orta alanı Mehmet Yozgatlı, Cisse, Ricardinho ve Tello'dan oluşturacağı, ileri ikilide de Delgado - Bobo ikilisini oynatacağı ifade edildi.

Öte yandan Fulya projesinin tanıtım toplantısı Başkan Yıldırım Demirören'ın ...
Read more : İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i | Görüntüleme : 870 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Carlos'tan umut dolu mesajlar

Carlos'tan umut dolu mesajlar

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Beşiktaş ile yapacakları Süper Kupa karşılaşmasına büyük önem verdiklerini söyledi.

Roberto Carlos, NTV'ye verdiği röportajda, Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk ile yaptıkları hazırlık karşılaşmasıyla ilgili olarak, "Oyun olarak istediğimizi sahaya yansıtamadık ama İstanbul'da seyircimiz önündeki ilk maçımızdı ve onun bir heyecanı vardı" dedi.

Asıl önemsedikleri karşılaşmanın Beşiktaş maçı olduğunu kaydeden Carlos, Shaktar Donetsk karşısında saha atmosferi ve taraftarların mükemmel olduğunu anlattı. Roberto Carlos, "Bizim için daha önemli ...
Read more : Carlos'tan umut dolu mesajlar | Görüntüleme : 863 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

bayandan teknikdirektör olursa !!!

Ay şekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp
4-3-2 oynatacağım. Maçın havası değişsin ayol!

Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana...

Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor. Terzi Necla'ya söyledim; şöyle seksenlerin
modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç karartıcı canım. Yok ...
Read more : bayandan teknikdirektör olursa !!! | Görüntüleme : 966 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Gülmece

Adminlere Yapılan Yağcılıklar

selam naber?
-iim senden?
-iim bende tşk.
-adminim bugun çok şıksınız.
-tşk ederim
-adminim bugun dişleriniz pek beyaz
-tşk ederim
-adminim ..
-yeter yawwww

-selam naber
-iyim sen nasılsın
-iim bende
-adminim
-efendim canım
-cay içermisiniz.
-yok tşk
-kahve
-sagol
-nescafe
-hay senin

-admin kardeş selam kolay gelsin
-saol
-ee sen nasıl admin oldun anlatsana bende olacam
-meşgulüm sonra olurmu..
-olmaz adminsen ilgilenecen benle
-senle belediye ilgilensin
-belediye´yemi başvuracaz
-oof off banladım kendimi hade eyvAllah. ...
Read more : Adminlere Yapılan Yağcılıklar | Görüntüleme : 1003 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Ayrılıpta barışırsan böyle olur

Benden sonra kaç kişi oldu hayatında?
- Seksen sekiz
- Yuhh!!
- Sana yuh
- Senden sonra, birini sevmedim de noolur noolur
- Evet birini sevmedim, seksen yedisini sevdim ama
- Bırak dalga geçmeyi yaw
- Banane, sen başlattın

- Hatırlıyor musun?
- Beni nasıl terkettiğini mi?
- Kızım yaptık bi eşeklik işte vurma yüzümüze
- Haklısın
- Nasıl haklıyım?
- Bayağı haklısın
- Sen bana eşeksin mi demek istiyosun?
- Hıı?
- Çok değişmişsin, ...
Read more : Ayrılıpta barışırsan böyle olur | Görüntüleme : 875 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

DTP nin yabanci dili TURKCEYMIS!!

Ahmet Türk'ün aralarında bulunduğu 19 bağımsız TBMM'de işlemlerini yaptırdı. DTP'lilerden bazılarının forma, bildikleri yabancı dil olarak, "Türkçe" yazınca tartışma çıktı.

Aralarında Ahmet Türk ve Sırrı Sakık'ın da bulunduğu bağımsızlardan 19'u dün saat 10.00'da TBMM'ye geldi. İşlemlerini yaptıran DTP'lilerden bazılarının bilgi formuna, bildikleri yabancı dil olarak, "Türkçe" yazdığı öğrenildi. Güç durumda kalan TBMM yetkilileri, bu nedenle DTP'lilerin özgeçmişlerini resmi internet sitesine koyamadı.

TBMM yetkilileri, Anayasa'ya göre resmi dil Türkçe olduğundan, TBMM albümünde yabancı dil bölümüne, "Türkçe" ...
Read more : DTP nin yabanci dili TURKCEYMIS!! | Görüntüleme : 1026 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Carlos "Altın Ayak" olacak mı?

Carlos "Altın Ayak" olacak mı?

Fenerbahçeli Roberto Carlos, Avrupa Futbolu'nun en prestijli ödüllerinden "Golden Foot" için zirvede yarışıyor !.. Carlos'un yanı sıra Beckham, Henry, Cafu, Raul gibi yıldızların kapıştığı Golden Foot'ta adaylar arasında büyük çekişme devam ediyor.

Golden Foot'u bugüne kadar Nedved, Maradona, Shevcenko, Baggio, Platini, Weah, Zoff, George Best gibi efsane isimler kazandı. 10 yıldız futbolcu için futbolseverler Golden Foot'un sitesine girerek oy kullanıyor. buradaki oylamanın ardından 3 Ağustos'ta Golden Foot jürisi toplanarak ödülü ...
Read more : Carlos "Altın Ayak" olacak mı? | Görüntüleme : 801 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Pırlantanın Kadın Üzerindeki Etkisi (:

Resim
Shot at 2007-07-30
Resim
Shot at 2007-07-30
Resim
Shot at 2007-07-30
Read more : Pırlantanın Kadın Üzerindeki Etkisi (: | Görüntüleme : 1025 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

AK Parti'nin sivil anayasası !

http://image.haber3.com/haber/97293.jpg

Seçim öncesinde sivil anayasa sözü veren AK Parti harekete geçti.

Hazırlanan anayasa taslağında Yüksek Askeri Şura ve Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu kararları yargı denetimine açılıyor. YÖK'ün kaldırılmasını da öngören taslakta Atatürk ilkeleri ile ilgili bölümler aynen korundu.

AK Parti'nin hazırladığı anayasa değişiklik taslağında, temel hak ve özgürlükler güvence altına alınırken bunların ancak Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi kapsamında sınırlandırılabileceği belirtiliyor.

YAŞ kararlarına yargı yolu

Anayasa'da yapılacak değişiklikle, Yüksek Askeri Şura ve Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu ...
Read more : AK Parti'nin sivil anayasası ! | Görüntüleme : 753 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ey Nefsim Sana Yazıklar Olsun

EY NEFSIM! ! ! sana yazıklar olsun... ALLAH! ın yarattıgı sudan içersin,havasından solursun onun nimetlerinden yersin bütün bunlara ragmen ona isyanetmekten çekinmezsin,

EY NEFSİM! ! ! sana yazıklar olsun...günah işlemek için azmersin utanmazsın elinden geleni yaparsın ama tevbe etmek için aynı azmi göstermezsın..günahında ısrar edip tevbede beklemeye kalkarsın,

EY NEFSİM! ! ! sana yazıklar olsun...akşama kadar boş booş konuşursun ne sen islamı anlatırsın ne de anlatanı dinlersin bir de utanmadan anlatan insanları önemsemezsin,

EY NEFSİM! ...
Read more : Ey Nefsim Sana Yazıklar Olsun | Görüntüleme : 1148 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149149 ileti • Toplam 46423 başlık • Toplam 25119 üye

x