Zaman: Cmt Eki 25, 2025 14:36

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

CHP'de şok istifalar

CHP'de şok istifalar

CHP MYK'nın 19 üyesi istifa etti. Deniz Baykal göreve devam etmelerini istedi. 2 Ağustos'taki PM sonrası Genel Sekreter Önder Sav'ın ayrılabileceği belirtildi

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) 19 üyesi, Genel Başkan Deniz Baykal'a istifalarını sundu. Önceki gün seçim sonuçları nedeniyle istifayı düşünmediğini açıklayan Baykal ise parti yöneticilerinden "bu aşamada görevlerine devam etmelerini" istedi. Kulislerde, 2 Ağustos'ta yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısında MYK'nın değişeceği, bu kapsamda Genel Sekreter Önder Sav'ın koltuğunu kaybedebileceği öne ...
Read more : CHP'de şok istifalar | Görüntüleme : 817 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Beni Mod Yapın

arkadaşlar mod olmak isteyenler bi daha düşünsün....o kadar kolay değill...

yeni üye : admin kardeş selam
admin : hoşgeldin foruma
yeni üye : ya bi maruzatım vardı da
admin : buyrun tabi yardımcı olmaya çalışayım
yeni üye : burada yetkililer, moderatörler falan var ben moderatör olmak istiyorum
admin : başka bi sıkıntınız var mı ?
yeni üye : yok allaha şükür
admin : nannn mannak bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine
yeni üye ...
Read more : Beni Mod Yapın | Görüntüleme : 1068 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülmece

İşte Fenerbahçe'nin yeni kaptanı

İşte Fenerbahçe'nin yeni kaptanı

Tuncay Şanlı Ümit Özat ve Rüstü Reçber'in takımdan ayrılmalarının ardından Fenerbahçe'de takım kaptanlığını kimin yapacağı sorusu nihayet yanıtını buldu.

Sarı lacıvertlilerin resmi sitesinden yapılan açıklamada Alex De Souza'nın takım kaptanlığına getirildiği duyuruldu.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

Bugün akşam antrenmanı öncesi Samandıra'da biraraya gelen takımımız ve teknik kadro Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza'nın Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımı kaptanlığına getirilmesine karar verdi. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Alex kaptanlık yapmaktan mutluluk ...
Read more : İşte Fenerbahçe'nin yeni kaptanı | Görüntüleme : 868 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Ekran koruyucu

Kurtlar Vadisi - Pusu / Jeneriği ekranınızı korusun. Nasıl koruyacaksa... :)

Yükle: İndir

Şifre: guncelmeydan

Boyut: 80 MB
Read more : Ekran koruyucu | Görüntüleme : 751 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Danıştay saldırganından şok itiraflar

Danıştay saldırganından şok itiraflar

Aydın Doğan medya grubuna, Koç Grubu'na, Şener Eruygur'a ve bazı bankalara saldıracaktım. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i öldürecektim" dedi. Ulusalcılarla bir ilişkisi bulunmadığını öne süren Arslan, Fethullah Gülen'e ise sevgi ve saygılarını sundu.

Danıştay'a saldırı davasının faili Alparslan Arslan, ''Saldırının amacı, Allah'ın dinine, peygamberine, Müslümanlara yapılan alçakça hareketlere ceza vermektir. Yakalanmasaydım, Aydın Doğan medya grubuna, Koç Grubu'na, Şener Eruygur'a ve bazı bankalara saldıracaktım. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i öldürecektim'' dedi.

AVUKATLARA KARŞI ÇIKTI ...
Read more : Danıştay saldırganından şok itiraflar | Görüntüleme : 1014 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ufuk Uras parti kuruyor

Ufuk Uras parti kuruyor

İstanbul Bağımsız Milletvekili Ufuk Uras, DTP’ye geçmeyeceğini, yeni bir sol oluşumun arifesinde bulunduğunu açıkladı. ÖDP’nin de desteklediği hareket, “CHP’deki rahatsızlar” dahil, solun tüm renklerini biraraya getirmeyi hedefliyor.

İstanbul Bağımsız Milletvekili Ufuk Uras, yeni bir sol parti oluşturmak için çalıştığını açıkladı. NTVMSNBC’de Tülay Sağlam’ın haberine göre DTP’ye geçeceği iddiasını reddeden Uras, “Yükselen ırkçı milliyetçiliğe, neoliberal politikalara ve gericiliğe karşı Türkiye’de solun bütün renklerini içeren bir seçenek yaratma mücadelesi içindeyiz. Türk siyasetinde ...
Read more : Ufuk Uras parti kuruyor | Görüntüleme : 888 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

AKP'nin Zaferinin ve CHP'nin Çöküşünün Asıl Sebebi

Yok öyle zeytinyağı gibi üste çıkmak!

Şimdi bütün köşeciler Baykal’a hücum ediyor. Yok iyi yönetememiş, yok politikası iyi değilmiş, yok canavarı zamanında o yaratmış.

Yok öyle şimdi zeytinyağı gibi su üstüne çıkmak!

Memlekette “türbanlılar mı?.. Ay ne kaka” diyen tek Baykalmış gibi..

Memleket deli gibi ki kutba ayrıldıysa Baykal falan değil SİZ pek sayın köşeciler SORUMLUSUNUZ!

Yazdığınız yüzlerce saçma sapan din düşmanı, halk düşmanı yazı yüzünden.

Yarattığınız monşer, elit havası yüzünden.

Bir biz biliriz, halk ...
Read more : AKP'nin Zaferinin ve CHP'nin Çöküşünün Asıl Sebebi | Görüntüleme : 1276 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

MHP'li vekil vefat etti!.

http://image.haber3.com/haber/102972.jpg
MHP'li İstanbul'dan seçilen milletvekili Nihat Özönder yaşamını kaybetti.

Ankara-Esenboğa Yolu'nda meydana gelen trafik kazasında, MHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Cihat Özönder hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, kaza Esenboğa Yolu Şenyurt mevkiinde bu sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi. MHP Milletvekili Prof. Dr. Cihat Özönder'in kullandığı 06 AZK 93 plakalı otomobil, Esenboğa istikametine giderken kontrolden çıkarak karşı yöne geçti ve Erhan Gündoğmuş yönetimindeki 06 H 5224 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada Özönder olay ...
Read more : MHP'li vekil vefat etti!. | Görüntüleme : 932 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149146 ileti • Toplam 46420 başlık • Toplam 25117 üye

x