Zaman: Cmt Eki 25, 2025 3:31

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Erdoğan'ın telefonuna neden çıkmadı

MHP Lideri'ne ulaşamayan Erdoğan hala telefon bekliyor.

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ı arayıp telefonla görüştükten sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de aradı. Ancak Bahçeli, Erdoğan'ın telefonuna çıkmadı.

Erdoğan, hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e sunduktan sonra yaptığı açıklamada Baykal ve Ağar ile telefon görüşmesi yaptığını söyledi. Bahçeli'yi de aradığını belirten Erdoğan, "Ancak bu saate kadar görüşemedik. Belki şu sıralarda aradılarsa bilemiyorum” diyerek ilerleyen ...
Read more : Erdoğan'ın telefonuna neden çıkmadı | Görüntüleme : 622 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Baykal çekilmiyor

Baykal: Görevimin başındayım

CHP Genel Başkanı Deniz baykal, beklenen açıklamasını yaptı. Seçim sonuçlarının ardından eleştiri oklarının hedefi olan Baykal, hurriyet.com.tr'ye "Görevimin başındayım istifa etmiyorum" açıklamasında bulundu.

Baykal az sonra CHP Genel Merkezi'ne gideceğini söyledi.

Kaynak

Milletvekilleri seçimleri sonrasında CHP'nin aldığı oy oranı nedeniyle büyük tepki alan ve istifası istenen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ilk kez konuştu.

Seçimlerin ardından yeniden tek parti olarak iktidar olan AK Parti'yi kutlayan Baykal'ın konuşmasından satır araları şöyle; ...
Read more : Baykal çekilmiyor | Görüntüleme : 853 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Umumi Muhabbed

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak
* Tartışma çıkarmak
* Art arda mesaj yollamak
* Ahlâksız cümleler kurmak
* Siyasi parti propagandası yapmak
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

Kesinlikle yasaktır. Kurallar herkes için geçerlidir.
İyi Sohbetler...!
Read more : Umumi Muhabbed | Görüntüleme : 7449 | Yanıtlar : 165 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Git Gide Alışıyorum Sana

Gitgide alışıyorum sana; hiç bir alışkanlık bu kadar güzel olamaz. Ellerin ellerimden uzakta nasıl güçsüzüm bilemezsin. Yanımda olduğun zamanlar sigara dumanı gibi ciğerlerime doluyor, alkol gibi damarlarıma yayılıyorsun. Durmadan başım dönüyor verdiğin hazdan.

Alışkanlıklar daima korkutur beni; düşün ki ben yaşamaya bile alışkın değilim… Kendimi kendime alıştıramadım yıllardır fakat şimdi sana alışıyorum.

Alıştıkça özlemim artıyor, daha yoğunlaşıyor. Yalnız içimde garip bir korku var. Sana tüm alışmaktan değil seni kendime alıştırmaktan korkuyorum. Bir gün sana şimdi ...
Read more : Git Gide Alışıyorum Sana | Görüntüleme : 817 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Üstteki Üyeye İftira Atma

oyun isminden de anlaşıldığı gibi bir üstteki üye ye iftira atıyoruz :mrgreen:

oyunun sahibi f@n@t!k arkadaşımızdır
Read more : Üstteki Üyeye İftira Atma | Görüntüleme : 2696 | Yanıtlar : 54 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Boom Oyunu

10 ve 10'un katlarında bom diyoruz.İyi eğlenceler...

1
Read more : Boom Oyunu | Görüntüleme : 6364 | Yanıtlar : 185 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Cinler

CİNLER
İnsanın yeryüzündeki serüveni ile birlikte gözle görülemeyen bir üçüncü varlıktan söz edilegelmiştir.
İnsanlığın binlerce yıllık tarihinde işte bu gözle görülemeyen varlıklara her toplumda farklı isimler konulmuş, farklı nitelendirmelerde bulunulmuştur. En ilkel toplumlardan, en gelişmiş toplumlara kadar her ülke folklöründe, kültüründe, mitolojisinde de yer alan bu varlıklar, cinler ve periler olarak adlandırılmıştır.
Başta Müslümanlık olmak üzere semavi dinlerde de bu varlıklardan bahsedilmektedir. Kur´an da cin olarak bahsedilen bu varlıklara Batı´da ``genie'' ve ``genius'' ...
Read more : Cinler | Görüntüleme : 867 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Windows Media Player 10

http://img126.imageshack.us/img126/8202/adsz00cn1.jpg

http://rapidshare.com/files/44612678/Media.Player.10.rar.html

Yeni ve çarpıcı görünümüyle Windows Media Player 10, dijital ortamı bulup yüklemeniz, Windows XP tabanlı bir bilgisayarda yürütmeniz ve geniş bir taşınabilir aygıt yelpazesinde istediğiniz yerde dijital ortamın keyfini yaşamanız için için kesintisiz bir yöntem sağlar.

Yeni Kullanışlı Tasarım

Windows Media Player 10'un görünüşü önemli ölçüde değişmiş, genel dijital ortam etkinlikleri daha hızlı ve daha sezgisel yapılabilir hale gelmiştir. Player daha geniş çeşitlilikte dijital ortamı - müzik, video ve şimdi TV ve fotoğraf ...
Read more : Windows Media Player 10 | Görüntüleme : 1051 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Gazi’nin stratejisi: Antiemperyalizm

Gazi'nin stratejisi: Antiemperyalizm

Bu memleket nasıl kurtuldu?

SORU: Türkiye'nin içinden geçtiği süreci uzun bir süredir değerlendirmeye çalışmaktayız. Son yıllarda özellikle Türk ulusal güvenlik stratejisi açısından ciddi sorunlar yaşıyoruz. Kıbrıs’ta başlayan Türkiye’nin geri adım atması ile şekillenen süreç bugün güneydoğumuzda yoğunlaşıyor. Bu noktada şöyle bir soru da bizim karşımıza çıkmakta: Bugün, yani 2005 yıl Türkiye’sinde “Bu vatan nasıl kurtuldu?” sorusunu sormanın Atatürkçü güçler ve ulusal kurtuluş ve bağımsızlık anlayışı açısından önemi nedir? Yeni yayınlanan “Bu Vatan ...
Read more : Gazi’nin stratejisi: Antiemperyalizm | Görüntüleme : 1729 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149143 ileti • Toplam 46418 başlık • Toplam 25115 üye

x