Zaman: Pzt Tem 07, 2025 16:25

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Bağımsız adayLığım hakkında bazı gerçekLer (HuLki CevizoğLu)

22 Temmuz genel seçimleri yaklaşırken, sizlerden gelen destek giderek artıyor. Çok teşekkür ediyorum.
Bu arada, bazı vatandaşlarımızın merak ettiği ya da bilmediği noktaları da öğreniyor ve bunları yanıtlamaya çalışıyorum.

Sevgili yurttaşlarım.. (Artık, “izleyicilerim, okurlarım” yerine “yurttaşlarım” diyebilirim!..) Tekraren söylüyorum. Biliyorsunuz, Ankara 1. Bölgeden “bağımsız” milletvekili adayı olarak seçime giriyorum. (Bana oy verebileceğiniz Ankara 1. Bölge: Çankaya, Bala, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Haymana, Mamak, Polatlı, Sincan ve Şereflikoçhisar.)

BAĞIMSIZLAR İÇİNDE 4. SIRADAYIM

Dün ...
Read more : Bağımsız adayLığım hakkında bazı gerçekLer (HuLki CevizoğLu) | Görüntüleme : 1193 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Geçişler... (Rauf Denktaş)

Metehan kapısının açılışı, o günkü koşullarda, bir gereksinme haline gelmişti. İçimizdeki muhalefet halkımıza “Denktaş’ın hapishanesi” dedikleri KKTC’den kurtulup “kardeş Rumlarla birleştikleri takdirde hür ve zengin olacaklarını” telkin etmekte, gençlerimizin beyinleri bu şekilde yıkanmaktaydı. Diğer taraftan, zaman içinde Türklerin çökmesini veya birbirlerine düşerek Türkiye’den kopmasını bekleyen ve içimizdeki ajanları ile bu yöndeki faaliyetlerine hız veren Rum liderliği de Rumlara “bekleyiniz, acele etmeyiniz; Türkler aç ve muhtaçtırlar; işgalden şikâyetçidirler; zaman içinde çözülecekler; bıraktığımız güzellikleri harap ...
Read more : Geçişler... (Rauf Denktaş) | Görüntüleme : 1094 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Mehmetçik'e mektup var...

İzmİr Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği’nce vatani görevini yapmakta olan askerlerin moralini yükseltmek amacıyla “Mehmetçik’e Mektup” kampanyası başlatıldı. Dernek Başkanı Mehmet Gülaylar, vatandaşları askerlerimize mektup yazmaya çağırdı.

İzmir’deki kampanya halktan büyük ilgi gördü.

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği’nce “Mehmetçiğe Mektup” adıyla kampanya başlatıldı. Dernek Başkanı Mehmet Gülaylar, ‘Mehmetçik’ isminin yalnızca Türk ulusunda kullanıldığını söyledi. Kampanya 23 Haziran’a kadar devam edecek.

Teröre inat birlik

Adana’da Yüreğir Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YÜDAY) “Teröre karşı birlik yürüyüşü” ...
Read more : Mehmetçik'e mektup var... | Görüntüleme : 1000 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bazen az konuşmak en iyisidir(okuyun,moral bulun)

Aşağıya 8 Temmuz 2004 tarihinde Genel Kurmay İkinci Başkanı İlker Başbuğ ile yapılan bir röportajın bir bölümünü alıntılıyorum.Okuyun ve en az konuşan askerin neden en az konuştuğunu anlamaya çalışın.Bu kadar "Kuzey Irak'a girelim","Ne zaman gireceğiz?"şeklindeki tartışmalarla sanki Kuzey Irak'a adım atamıyormuşuz KASITLI izleniminin verildiği ortamda Gen.Kur.2. Başkanı'nın verdiği mesajları iyi okuyun.

SÜLEYMAN DEMİRKAN (HÜRRİYET GAZETESİ) : Ateşkes İzleme Gücü yanında Kuzey Irak’ta diğer irtibat ve istihbarat subaylarımız, görevlilerimiz geri çekiliyorlar mı? Bunlar hangi kentlerde ve ...
Read more : Bazen az konuşmak en iyisidir(okuyun,moral bulun) | Görüntüleme : 879 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Erdoğan´a suç duyurusu...

Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba, artık şehit cenazesi istemediklerini belirterek, Başbakan Erdoğan´a tepki gösterdi

İstanbul adliyesine gelen ve aralarında bazı sanatçı, gazeteci ve gazilerin bulunduğu grup, şehit cenazelerindeki protestolarla ilgili sert açıklamalar yapan Başbakan hakkında suç duyurusunda bulundu. Eyleme katılan Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba, artık şehit cenazesi istemediklerini belirterek, Başbakan Erdoğan'a tepki gösterdi.

Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne gelen ve aralarında şarkıcı Şafak Sönmez, Popstar Evren, gazeteciler ve gazilerin bulunduğu grup, Başbakan ...
Read more : Erdoğan´a suç duyurusu... | Görüntüleme : 796 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yuh Olsun...!!

AKP´nin propaganda yardımları devlet kesesinden karşılanıyor...

AKP, Başbakanlığın emriyle yaz sıcağında kömür dağıtımına başladı. Dağıtımda AKP teşkilatlarının yer alması da dikkat çekti. AKP'liler ÖSS'yi de oya çevirmek için her yola başvurdu.

DEVLETİN kurumları AKP'nin seçim bürosu gibi hareket ederken, Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yoksul yurttaşlar için her yılın eylül ve ekim aylarında dağıtılan kömürler, bu yıl, hükümetin emriyle öne alındı. Kömürler başta İstanbul, Ankara ve İzmir'de kenar mahallelerda dağıtılmaya başlandı. Dağıtımda ...
Read more : Yuh Olsun...!! | Görüntüleme : 684 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ayna Yoksa Kamera Var...!

Resim

:D :D :D :D
Read more : Ayna Yoksa Kamera Var...! | Görüntüleme : 811 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Türk'ün Özel Albümü [16.06.2007]

Türk'ün Özel Albümü

Resim

Adım Yeşil
Beni Kavgada Bildiniz
Bil Ogul
Bir Kahraman Bekliyoruz
Cirpinirdin Karadeniz
Dombra
Gönül
Gün Sazak
Iran
Mari Kiz
Mehmedim
Müslüman Türküm
Oglum Sana Emanet
Oguz Kagan Duası
Turan'a Dogru
Türkoglu
Zap Siiri
Vefasiz
Yalniz Kurdun Mektubu

Resim

Sifre: guncelmeydan
Read more : Türk'ün Özel Albümü [16.06.2007] | Görüntüleme : 891 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Arınç'tan "hain" diyenlere tepki

Resim

Arınç'tan "hain" diyenlere tepki
TBMM Başkanı Bülent Arınç, şehit cenazesinde kendisini protesto edenlere yönelik olarak, ''50 senesini Manisa'da geçirmiş ve hayatının her sahnesi milletin önünde şahadetle tespit edilmiş bir insana 'hain' demeye nasıl diliniz varıyor sizin?'' diye tepki gösterdi.

AK Parti Manisa milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı, 1. sıra adayı olan TBMM Başkanı Arınç'ın da katılımıyla Manisa Belediyesi Kültür Sitesi'nde yapıldı.

Arınç, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin iktidarda bulunduğu son 4.5 yıl içinde büyük ...
Read more : Arınç'tan "hain" diyenlere tepki | Görüntüleme : 919 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Peşmerge sözcüsü PKK varlığını reddetti

Resim

Peşmerge sözcüsü PKK varlığını reddetti
Irak Bölgesel Kürt yönetiminin “Koruma gücü komutanlığı sözcüsü” Cabbar Yaver, PKK'nın Kuzey Irak'ta faaliyet göstermediğini ve terör örgütünün Türkiye'nin iç sorunu olduğunu söyledi.

Irak Kürdistan Demokratik Partisi'ne yakınlığı ile bilinen internet sitelerinde yayınlanan habere göre Irak Bölgesel Kürt yönetimi Koruma Gücü Komutanlığının resmi sözcüsü Cabbar Yaver, PKK'nın “Kürdistan Bölgesi” sınırında bulunmadığını ve bu örgütün Türkiye'ye karşı faaliyetlerini Türkiye sınırları içinde gerçekleştirdiğini ancak Türk medyasının sorunu Kuzey Irak'ta gösterdiğini iddia ...
Read more : Peşmerge sözcüsü PKK varlığını reddetti | Görüntüleme : 741 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x