Zaman: Pzt Tem 07, 2025 19:13

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Sitemizin yeni tasarımını nasıl buldunuz?

Sitemizi,sizlerin katılımını daha zevkli kılmak adına yeniledik.Görsel ve içerik olarak gerçekleştirdiğimiz yenilikleri beğenip beğenmediğinizi de merak etmekteyiz,doğal olarak...Fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız,elbirliği ile daha iyiye ve güzele ulaşacağız.Keyifli paylaşımlar...
Read more : Sitemizin yeni tasarımını nasıl buldunuz? | Görüntüleme : 2217 | Yanıtlar : 15 | Dizin : Anket

Vali Muşmal: PKK'lıları buldun mu keseceksin

Elazığ Valisi Muşmal, teröristlerin saldırısına uğrayan orman işçilerine işte böyle seslendi.

ELAZIĞ Valisi Muammer Muşmal, bir süre önce Bingöl’de ormanda ağaç keserken PKK terör örgütü mensuplarınca silahla taranarak yaralanan orman işçileri ile hastanede karşılaşınca, “Siz onları kesmezseniz onlar sizi keserler. Buldun mu keseceksin” dedi.

Elazığ’da Fırat Tıp Fakültesi'nin acil bölümünün açılışına katılan Vali Muammer Muşmal, burada bir süre önce Bingöl’de orman keserken PKK terör örgütü mensuplarının açtığı ateş sonucu yaralandıkları için tedavi gören ...
Read more : Vali Muşmal: PKK'lıları buldun mu keseceksin | Görüntüleme : 627 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Pınar Sural

Herkese merhaba , henüz çok yeniyim burda o yüzden tanıtayım kendimi dedim.

ben Pınar Sural.1987 İstanbul Sultanahmet doğumluyum.İlk ve orta okulu İstanbul Küçükçekmece'de tamamladım.Liseyi bir yıl hazırlık olmak üzere
Sefaköy (Y.D.A.) Lisesinde tamamladım.Bu arada küçükçekmece voleybol takımında 5 yıl profesyonel voleybol oynadım.Voleybol hayatıma üniversitede de devam ettim.Yeditepe Üniversitesi Uluslararası
Tic ve İşletmecilik bölümünde okudum 1,5 yıl ama özel sebeplerden eğitimime ara verdim.Geçtiğimiz hafta öss ye girdim.Allah izin verirse açıköğretim fakültesi ingilizce öğretmenliği bölümüne devam etmek ...
Read more : Pınar Sural | Görüntüleme : 2597 | Yanıtlar : 19 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Avrupa'da bir sezon böyle geçti(tüm detaylar burada)

Avrupa'da bir sezon böyle geçti
Resim

Avrupa'da bir futbol sezonu daha sevinenleriyle üzülenleriyle geride kaldı. 2006-2007 sezonunda ülkelerinde mutlu sona ulaşanlar, bir sonraki sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele edecekler, küme düşenler, gol kralı olan futbolcular da belli oldu.

İspanya'da şampiyon, sezonun son maçlarında belli olurken, Real Madrid, 30. şampiyonluğuna ulaşarak dört yıl aradan sonra bu sevinci yaşamanın mutluluğunu tattı. İtalyan AC Milan, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu elde ederken, Sevilla, üst üste ikinci kez UEFA Kupası'nı aldı ...
Read more : Avrupa'da bir sezon böyle geçti(tüm detaylar burada) | Görüntüleme : 745 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şenes Erzik:"Yüzde 51'i yerli olmalı"

"Yüzde 51'i yerli olmalı"

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, sahada mücadele eden takımın yüzde 51'inin mutlaka yerli olması gerektiğini söyledi.

Erzik, Lig TV'de katıldığı Futbol Gündemi adlı programda yaptığı açıklamada, çok sayıda yabancı oyuncuyu bünyesinde barındıran İngiltere'nin milli takımında büyük düşüşler görüldüğüne dikkat çekerek, ''Bence sahada mücadele eden takımın yüzde 51'i mutlaka yerli olmalı"dedi.

Kulübe yatırım yapan insanın rant beklediğini dile getiren asbaşkan Erzik, şunları söyledi: ''Buna saygı duyuyorum. Kulüplerin bu dernekler yapısı olmaması gerek. Profesyonel ...
Read more : Şenes Erzik:"Yüzde 51'i yerli olmalı" | Görüntüleme : 747 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Yıldız Fallarıın Saçmalığı

....Şimdi de olasılıkların ne rol oynadığı ilk bakışta görülmeyen ve daha ilginç bir konu olan yıldız fallarına geçiyorum.Tipik bir örneği ele alalım:''Aslan burcunda doğduysanız gezegenler bu hafta sizin için çok elverişli bir konuma girecek ve hem aşkta hem de şans oyunlarında kazanacaksınız,ama eğer burcunuz Başak ise bu hafta uçakla yolculuk yapmayın,evden çıkmayın ve sağlığınıza özen gösterin.''Astronomlar ve fizikçiler,''(Türkçeye uyarlamak için Ali diyorum) Ali aslan burcunda doğmuştur'' ve ''Ali bu hafta şans oyunlarında kazanç sağlayacak''biçiminde anlatılan ...
Read more : Yıldız Fallarıın Saçmalığı | Görüntüleme : 857 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Ne İdik, Ne Olduk

Eski Türkler (Yenileriyle karşılaştırmak acı verebilir)

Ne İdik, Ne Olduk

Faziletliydik : Kimsenin malına, mülküne göz dikmezdik. Kimsenin namusuna yan bakmazdık. Hırsızlık nedir bilmez, dilenciliği meslek edinmez, kimseyi de küçümsemezdik.

Dürüsttük : Bir zamanlar, Londra Ticaret Odası'nın en görünür yerinde şu mealde bir tavsiye levhası asılıydı: "Türklerle alışveriş et, yanılmazsın."

İtibarlıydık : Bir zamanlar, Hollanda Ticaret Odası'nın toplantılarında oylar eşit çıkınca, Osmanlılarla alışverişi olan tüccarın oyu iki sayılır, onun dediği olurdu.

Temizdik ...
Read more : Ne İdik, Ne Olduk | Görüntüleme : 1590 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Osmanlı İmparatorluğu

Ilan'a karşılık Song!

Ilan'a karşılık Song!

Galatasaray forvet arayışlarını sürdürürken, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Fransa'nın Saint Etienne takımında oynayan Ilan'ın menajeriyle Brezilya'da masaya oturduğu öğrenildi.

LİG TV'nin haberine göre Sarı kırmızılı yönetimin kulübüyle sözleşmesi devam eden Brezilyalı golcü için bir milyon euro ve Song'u önerdiği bildirildi. Kamerunlu savunma oyuncusunun bu takasa sıcak bakmaması halinde 500 bin Euro karşılığında serbest bırakılacağı belirtildi.

Song'un yanısıra İlan transferindeki bir başka pürüzün de aynı kulubün oyuncusu eski Galatasaraylı Marek Heinz'ın ...
Read more : Ilan'a karşılık Song! | Görüntüleme : 670 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x