Zaman: Pzt Şub 09, 2026 23:53

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Mahkemeden Komik Diyaloglar

Türk mahkemelerinde hakimle sanık ve tanıklar arasında geçen gerçek konuşmalar…

-SORU: Doğum tarihiniz nedir?
CEVAP: 15 Temmuz
SORU: Hangi yıl?
CEVAP: Her yıl

SORU: Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu?
CEVAP: Evet
SORU: Peki ne şekilde etkiliyor?
CEVAP: Olayları unutuyorum.
SORU: Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz?

SORU: Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında?
CEVAP: Ya 38 ya da 35. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
SORU: Ne kadardır sizinle yaşıyor?
CEVAP: 45 yıldır…

SORU: Kocanız ...
Read more : Mahkemeden Komik Diyaloglar | Görüntüleme : 1043 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Gülmece

Cep mesajıyla PKK propagandası ...

Cep mesajıyla PKK propagandası yapan askerler için 15 yıl hapis cezası isteniyor

SMS mesajı şöyle: "Devrimci olmak aşkta ölmeye benzer, gerilla olmak ölüme göz kırpmaya benzer, Kürt olmak bozuk düzene küfretmeye benzer, dost olmak senin gibi bir isme benzer"

Ankara'da askerlik görevini yapan 3 erin, cep telefonundan gönderdikleri mesajlarda terör örgütü PKK'ya üyelik suçunu işledikleri iddiasıyla dava açıldı.

İddianamede, sanık askerlerden Barış Karadaban, Mikail Şeker ve Davut Birer'in askerî birlikte kullandıkları cep telefonundan PKK terör ...
Read more : Cep mesajıyla PKK propagandası ... | Görüntüleme : 828 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Orhan Doğan öldü!

http://image.haber3.com/haber/47043.jpg
Eski DEP milletvekili Orhan Doğan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi gören kapatılan DEP'in eski milletvekili Orhan Doğan, yaşamını yitirdi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen Doğubayazıt Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'ne katılan Doğan, burada yaptığı konuşma sırasında geçirdiği kalp krizinin ardından, 24 Haziran gecesi, YYÜ Tıp Fakültesi araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

KaynaK
Read more : Orhan Doğan öldü! | Görüntüleme : 1569 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yeni Doğmus Bebeğin Günlüğü

Yeni dogmus bebegin günlügü:)

1. gün
Böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.Oha hortumumu bile kesmişler! Meme
diye, süt diye birsey varmış. Nerden nasıl bulunur bu ya? Hayattan daha 1.
günden soğutacaklar beni.

2. gün
Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık yok, süt
başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla abaninca meme sahibi
kişilik bağırdı.Ne bağrıyosun açım ben! Çok yalnızım be günlük. hayır bişi
değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim ...
Read more : Yeni Doğmus Bebeğin Günlüğü | Görüntüleme : 1157 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Gülmece

Sigara İçerken Yakalanan Çocukların Cevapları

Sigara İçerken Yakalanan Çocukların Cevapları !!!

yakalanan çocuk ve babası arasında geçen hayali diyaloglar
ortalık duman altı ve baba birden odaya giriverir ;

baba: sen sigara mı içiyon len !?
cocuk: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom

baba: sigaramı içiyon len !?
cocuk: yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakimdan yani
baba: ha ok ozaman

baba: sen sigara mı içiyon len !?
cocuk: hee ...
Read more : Sigara İçerken Yakalanan Çocukların Cevapları | Görüntüleme : 1294 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Gülmece

Bir üsteki kullanıcı hakkındaki düşünceleriniz...

Oyunumuzda herkes bir üstteki kullanıcı hakkındaki görüşlerini bildirecek...
Read more : Bir üsteki kullanıcı hakkındaki düşünceleriniz... | Görüntüleme : 6838 | Yanıtlar : 148 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

UNESCO'dan miras toplantısı

Dünya Mirası Komitesi, yeni yerleri listeye eklemek için Yeni Zelanda'da toplandı.

UNESCO, dünya mirası listesine yeni yerler eklemeye hazırlanıyor. Örgütün Dünya Mirası Komitesi, listeye yeni yerler eklemek üzere Yeni zelanda’nın Christchurch kentinde toplandı.

Dünya miras listesine girmek için tam 39 ülkeden 45 tarihi ya da doğal alan yarışacak. Listede yer almak için başvuru yapan ülkeler arasında Irak, İsrail, Yunanistan ve Almanya da bulunuyor.

Avustralya’dan Opera Evi ve Japonya’dan Kiyomizu Tapınağı’nın listeye girebileceği belirtiliyor.

10 gün ...
Read more : UNESCO'dan miras toplantısı | Görüntüleme : 908 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

F.Bahçe'ye Alex şoku!

F.Bahçe'ye Alex şoku!

Yaptığı kaliteli transferlerle dikkatleri üzerine toplayan Fenerbahçe, yıldız futbolcusu Alex'ten gelen kötü haberle sarsıldı.

Lig TV'nin deneyimli muhabiri Deniz Türker'in haberine göre, kasığında geçmişten kalan bir sakatlık olan ve bu nedenden geçen sezon da takımdan ayrı kalan Alex'in sakatlığı yeniden nüksetti.

Tatilini ülkesi Brezilya'da geçiren Alex'in, nükseden sakatlığı nedeniyle 1 ile 1.5 ay arasında bir süre tedavi göreceği ve bu durumda da Şampiyonlar Ligi ön elemesinde takımda yer alamayacağını bildirdi.

(Ligtv.com.tr)

...
Read more : F.Bahçe'ye Alex şoku! | Görüntüleme : 868 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Gs'ye İndirim Yok...!

http://www.ajanspor.com/resim/gs_fb_olay_1.jpg

GALATASARAY'A İNDİRİM YOK!

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan olaylı derbide Galatasaray'a verilen 5 maçlık ceza değişmedi! Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını onadı. Tahkim Kurulu, Hasan Şaş'ın cezasında ise indirime gitti. Hasan Şaş'ın cezası 2 maçtan 1 maça indirildi.

Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylardan ötürü PFDK'nın verdiği 5 maç seyircisiz oynama cezasına itiraz eden Galatasaray'da yöneticiler eli boş döndü.

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Mehmet Helvacıoğlu Tahkim Kurulu'na ...
Read more : Gs'ye İndirim Yok...! | Görüntüleme : 1220 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Futbol

Kasapta sünnette belediye kusurlu...!

http://img.mynet.com/home/hab/28Haziran2007/D_A0040843.JPG

SAKARYA (İHA) - Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Geyve ilçesinde çocukların kasap dükkanında sünnet ettirilmesinin ardından başlatılan soruşturmada, belediyenin ihmalinin bulunduğunun belirlendiğini söyledi.

Vali Hüseyin Atak, Adapazarı Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Gümüşel'den çalışmaları hakkında bilgi alan Atak, geçtiğimiz günlerde Geyve ilçesinde gerçekleştirilen sünnet şöleninde bazı çocukların kasap dükkanında sünnet ettirilmesinin ardından başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydetti.

Kasapta sünnet olayının ardından Sakarya Valiliği, Sağlık Bakanlığı ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından üç ayrı soruşturma başlatıldığını söyleyen ...
Read more : Kasapta sünnette belediye kusurlu...! | Görüntüleme : 791 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149175 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25159 üye

x