Zaman: Pzt Tem 07, 2025 22:07

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Patronlar anketi: 4 parti

Patronlar anketi de farklı sonuç vermedi. Dikkat çeken hükümet tahminleri...
Bin 600 işadamına, seçim tahminleri, nasıl bir hükümet formülü istedikleri soruldu. Meclis'e dört siyasi partinin girmesini bekleyen iş dünyası, bunları AKP, CHP, MHP ve DP olarak sıraladı.

İş dünyasının seçimine göre 22 Temmuz seçimleri sonucunda büyük pastanın oy dağılımı da şöyle olacak;

AKP yüzde 32.6, CHP yüzde 23.3, MHP yüzde 12.4, DP yüzde 10.4, Genç Parti yüzde 6.9, bağımsız yüzde 7.3 ve diğerleri de yüzde ...
Read more : Patronlar anketi: 4 parti | Görüntüleme : 730 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Kendi çektiğim fotolar

Dün gece ay ve yıldızın çok güzel flört yaptığı anlarda amatörcede olsa bi fotograf çektim.sizlerle paylaşayım dedim..

Resim
Resim
Resim
Read more : Kendi çektiğim fotolar | Görüntüleme : 1212 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Diğer

17 Yaşında...

17 Yaşında...

Istırap içindeyim. Artık ben bir istatistiğim. Buraya ilk geldiğim zaman kendimi çok yalnız hissettim.
Çok kederliyim ve bana ilgi ve anlayış gösterilmesini bekliyordum. Bu olmadı. Sadece, vücutları en az benimki kadar kötü berelenmiş binlerce başka insan gördüm. Bana bir numara verildi ve “trafik kazasından ölümler” bölümüne gönderildim.

Öldüğüm gün, sıradan bir gündü. Otobüse binmiş olmayı ne kadar isterdim!
Ama otobüsü küçümsüyordum. Annemden arabayı nasıl zorla aldığımı hatırlıyorum.
“Lütfen” demiştim. “Bütün çocuklar okula arabayla ...
Read more : 17 Yaşında... | Görüntüleme : 1053 | Yanıtlar : 14 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Mahalle'nin Masalı

MAHALLE”nin,

yitik kuşağın
elinden avucundan kayıp gitmişinin;

ve kendisinden bir daha haber alınamayan

çok özel bir dönemin masalı.

“MAHALLE” ardına kadar kollarını açmış,

yeniden kucaklamak için

sizleri bekliyor olacak...

Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, çok güzel bir ülkede mahalleler varmış.
Bu mahallelerin çocukları birbirlerini çok severlermiş. Dışarıdan gelen parolalı bir ıslığa uçarak aşağı iner, beraber olacakları anları iple çekerlermiş. Kavga da etseler kin tutmaz, her gün yeniden dünyalar kurarlarmış. Herkeste ...
Read more : Mahalle'nin Masalı | Görüntüleme : 863 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Carlos'a izdihamlı karşılama

Carlos'a izdihamlı karşılama

Fenerbahçe'nin yeni transferi dünyaca ünlü yıldız oyuncu Roberto Carlos özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'na geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos İstanbul Atatürk Havalimanına indi. Havalimanına yüzlerce taraftar akın etti. Taraftarlar güvenlik önlemleri nedeniyle bazı bölümlere alınmadı. Yüzlerce taraftarın akın ettiği havaalanında izdiham yaşandı. Carlos aynı zamanda büyük bir medya ordusu tarafından karşılandı. Carlos'un izdihamdan dolayı yürümekte zorlandığı görüldü. Emniyet güçleriyle taraftarlar arasından kısa süren tartışmalar yaşandı. Havalimanı meşale dumanları altında kaldı. Carlos'u ...
Read more : Carlos'a izdihamlı karşılama | Görüntüleme : 744 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Final Bölümü Yorumlarınız

evet arkadaşlar bence güzel bir final oldu sonu çok etkileyici idi elbette nerminin mezar taşıda yorumlarınız bekliyorum bu bölüm hususunda
Read more : Final Bölümü Yorumlarınız | Görüntüleme : 609 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Newton'a Göre 2060'da Dünyanın Sonu Gelecek

Kudüs Üniversitesi, İngiliz fizikçi, matematikçi, mucit ve astronom Isaac Newton’un (1642-1727) elyazmalarını sergiliyor.

Bütün zamanların en ünlü bilim adamı olarak kabul edilen Newton’un birçok elyazmasının bulunduğu Küdus Üniversitesi Milli Kütüphanesi’nin dün sergilemeye başladığı belgelerde, Newton’un dünyanın sonunun 2060’da geleceğini öngördüğü ortaya çıktı. Üniversiteden yapılan açıklamada, "Newton’un sırları" adlı sergi dolayısıyla bilim adamının elyazmalarının, 1969’dan beri ilk kez kamuoyuna sunulduğuna dikkat çekildi.

kaynak:hürriyet
Read more : Newton'a Göre 2060'da Dünyanın Sonu Gelecek | Görüntüleme : 4034 | Yanıtlar : 16 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

55 vekiLe yargı yoLu..

Aday olamayan vekillerin dokunulmazlık zırhı kalktı.Haklarında dokunulmazlık dosyaları olan ve seçimde aday gösterilmeyen milletvekillerine mahkeme yolu göründü.

Aday olan ancak dokunulmazlık dosyası bulunan vekillerin seçilememesi halinde, haklarındaki dosyalar da tozlu raflardan indirilecek. Tekrar seçildikleri takdirde Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül’ün dokunulmazlık zırhı sürecek. ‰9’da

Sadece 55 vekile dokunulacak!

Tekrar seçildikleri takdirde hakkında fezleke düzenlenenler arasında bulunan Erdoğan ve Gül’ün dokunulmazlık zırhı sürecek

Haklarında dokunulmazlık dosyaları olan ve 22 Temmuz Genel seçimlerinde aday gösterilmeyen ...
Read more : 55 vekiLe yargı yoLu.. | Görüntüleme : 1117 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

55 vekiLe yargı yoLu..

Aday olamayan vekillerin dokunulmazlık zırhı kalktı.Haklarında dokunulmazlık dosyaları olan ve seçimde aday gösterilmeyen milletvekillerine mahkeme yolu göründü.

Aday olan ancak dokunulmazlık dosyası bulunan vekillerin seçilememesi halinde, haklarındaki dosyalar da tozlu raflardan indirilecek. Tekrar seçildikleri takdirde Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül’ün dokunulmazlık zırhı sürecek. ‰9’da

Sadece 55 vekile dokunulacak!

Tekrar seçildikleri takdirde hakkında fezleke düzenlenenler arasında bulunan Erdoğan ve Gül’ün dokunulmazlık zırhı sürecek

Haklarında dokunulmazlık dosyaları olan ve 22 Temmuz Genel seçimlerinde aday gösterilmeyen ...
Read more : 55 vekiLe yargı yoLu.. | Görüntüleme : 1043 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türk GençLiği'nin Ata'ya Cevabı...

EY BÜYÜK ATA!

Varlığımızın en mukaddes temeli olan, Türk istiklalinin ve Türk Cumhuriyetinin ebedi bekçileriyiz. Bu karar, sarsılmaz irademizin değişmez ifadesidir.

İstikbalde, hiçbir kuvvet yolumuzdan döndüremeyecektir.
Bizler, bütün hızımızı senden, milli tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez insan ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her hamle şuurludur.

En kıymetli emanetin olan Türk istiklal ve Cumhuriyeti, mevcudiyetimizin esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde ilelebet yaşayacak ve nesilden ...
Read more : Türk GençLiği'nin Ata'ya Cevabı... | Görüntüleme : 1222 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x