Zaman: Sal Tem 08, 2025 1:23

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Barzani'ye soruşturma!

Barzani'ye soruşturma!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Kuzey Irak’taki Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında soruşturma başlattı.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin suç duyurusu üzerine harekete geçen Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma açtı.

Barzani ve ailesinin yurt dışında yaşaması ve farklı bir prosedür yürütülecek olması nedeniyle, başsavcılık ilk etapta soruşturmayı yürütecek savcılığı belirleyecek.

Daha sonra, Barzani ile ilgili başta terör örgütü PKK'ya destek vermek olmak üzere, 13 ayrı suçu işleyip işlemediği araştırılacak.

Soruşturmanın tamamlanmasından sonra gerekirse Barzani hakkında dava ...
Read more : Barzani'ye soruşturma! | Görüntüleme : 727 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Referandum Yasası'na veto

Referandum Yasası'na veto

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Anayasa değişikliğinin halkoyuna sunulması için öngörülen 120 günlük süreyi 45 güne indiren yasayı veto etti.

Sezer, 5682 Sayılı "Anayasa Değişikliklerinin Halkoyuna Sunulması Hakkında Kanun'da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u bir kez daha görüşülmesi için TBMM Başkanlığı'na geri gönderdi.

Kanal Türk
http://www.kanalturk.com.tr/19652/referandum-yasası'na-veto.html
Read more : Referandum Yasası'na veto | Görüntüleme : 639 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

PKK'nın faaliyetleri yasaklanacak

PKK'nın faaliyetleri yasaklanacak

Irak Başbakanı El Maliki, Bağdat’taki merkezi hükümetin, terör örgütü PKK’nın bölgedeki faaliyetlerinin yasaklanmasında ısrarlı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Derya Kanbay'ı kabul eden Irak Başbakanı Nuri El Maliki, "Terör, Irak'ta, Türkiye'de, Suriye'de, Lübnan'da, nerede olursa olsun aynı şeydir. PKK'nın Türkiye'ye karşı gerçekleştirdiği saldırılardan kaygı duyuyoruz" diye konuştu.

Maliki, PKK'nın bölgedeki faaliyetlerinin yasaklanmasında ısrarlı olduklarını vurguladı. Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Kanbay da Maliki'ye, Başbakan Erdoğan'ın yazılı mesajını iletti.

Mesajda Erdoğan, Irak'ta güvenlik ve istikrarın ...
Read more : PKK'nın faaliyetleri yasaklanacak | Görüntüleme : 671 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Tümer Metin:Bir yere gitmiyorum

Bir yere gitmiyorum

Sabah erken saatlerden itibaren oyuncumuz Tümer Metin'in Hollanda Ajax takımı ile 3 yıllık anlaştığı yolundaki haberlerin ajanslar ve internet sitelerinde yayınlanmasından sonra Tümer Metin resmi sitemize özel açıklamalarda bulundu.
Sözleşmesinin devam ettiğini ve önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de oynamaya devam edececeğini ifade eden Tümer Metin" Sabah erken saatlerden itibaren telefon trafiğim yoğunlaştı. Eşimle tatil yapıyoruz. Ajax'la görüşme yapmadım. Sözleşmem sürüyor. Yeni sezonda bana verilen görevleri yapmaya devam edeceğim" dedi.

kaynak:fenerbahçe resmi internet sitesi
Read more : Tümer Metin:Bir yere gitmiyorum | Görüntüleme : 661 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Carlos'un önünde diz çöktüler

Carlos'un önünde diz çöktüler

La Liga'da 4 sezon sonra şampiyonluğa ulaşan Real Madrid, tarihi zaferi muhteşem görüntülerle kutladı.Realli futbolcular, Fenerbahçe'ye transfer olan Carlos'un önünde diz çökerek Brezilyalı'ya veda etti.

Son 4 yıldır tek bir kupa kazanamayan Real Madrid, maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte kupaya olan hasretini büyük bir kutlama yaparak giderdi. Aralarında futbolcu David Beckham'ın arkadaşı Amerikalı ünlü aktör Tom Cruise ve eşi Kathy Holmes'un da bulunduğu, 80 bin kişinin tıklım tıklım doldurduğu Santiago Bernabeu ...
Read more : Carlos'un önünde diz çöktüler | Görüntüleme : 735 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Konya gözünü Semih'e dikti

Konya gözünü Semih'e dikti

Portekizli defans oyuncusu Gomes ile anlaşan Konyaspor, Fenerbahçe'den Semih'i kiralamak istiyor. Edinilen bilgiye göre, transfer çalışmalarını 25 Haziran'a kadar tamamlamayı planlayan Konyaspor, şu ana kadar Portekizli Gomes, Danimarka'dan gurbetçi orta saha oyuncusu Muhammed Akıncı ve Vestel Manisasporlu defans oyuncusu Burak Özsaraç ile sözleşme imzaladı.

Transfer döneminde forvete 2 oyuncu almayı planlayan Konyaspor, Fenerbahçeli santrfor Semih'i kiralamak istiyor. Bu oyuncuyla ilgilenen yeşil-beyazlılar, Semih'in kiralanması durumunda 1 yabancı forvet alacak.

Bu arada bir ...
Read more : Konya gözünü Semih'e dikti | Görüntüleme : 674 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Bir üstteki imza ve avatar hakkındaki düşünceleriniz...

Bir üstteki arkadaşımızın imza ve avatarını yorumluyoruz,kolay gelsin...
Read more : Bir üstteki imza ve avatar hakkındaki düşünceleriniz... | Görüntüleme : 6610 | Yanıtlar : 110 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

K. Irak'taki tehdit durdurulmalı

Resim

K. Irak'taki tehdit durdurulmalı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kuzey Irak'ın Türkiye için bir tehdidi himaye ettiğini belirterek, "Bizim bu tehdidi durdurmamız lazım. Bu, hakkımızdır, bunu gerçekleştirmemiz lazım" dedi.

Baykal, Habertürk televizyonu Basın Kulübü programında gazetecilerin soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı seçimi sürecinde yaşananları değerlendiren Baykal, son Cumhurbaşkanlığı tartışmasının Türkiye açısından eğitici, öğretici olduğunu, olması gerektiğini belirtti. TBMM'de 364 milletvekiline sahip bir siyasi partinin Cumhurbaşkanını seçmeyi başaramadığını ifade eden Baykal, bunun AKP için büyük başarısızlık ...
Read more : K. Irak'taki tehdit durdurulmalı | Görüntüleme : 753 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Biri Bana Anlatsın

Dinimize göre; allaha inanmanın şartlarından biride kazaya ve kadere inanmak.Birde şöyle bişey var alınyazısı eğer kaderimizde yazılıysa biz bunu değiştiremeyiz çünkü alınyazısı değişmez.Madem öyle o zaman biz kötü bişey yapsakta suç bizim olmuyo çünkü alınyazısı değişmez öyle deniyo.Eğer bu böyleyse o zaman allah kimin cennete yada cehenneme gideceğine önceden karar vermiş oluyo.O zamn benim dünyada yaşamamın anlamı ne?Birileri beni bu karmaşık durum için aydınlatabilirmi?
Read more : Biri Bana Anlatsın | Görüntüleme : 1280 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Dinimiz İslam

K. Irak'taki gizemli aile

Ankara'da yakalanan 3 kişilik Abraham Ailesi ortalığı karıştırdı.

K. Irak'ta yaşıyorlardı. Sahte pasapotla İsviçre'ye kaçmak isterken yakalandılar.
Kuzey Irak'ta yaşayan ve sahte pasaport ile Türkiye üzerinden İsveç'e gitmek isterken Ankara'da yakalanan 3 kişilik Abraham Ailesi geride soru işaretleri bıraktı.

MİT'in de yardımıyla Haim Abraham (54) ile kızlarının İsrailli olduğu ortaya çıktı. Abraham, Zaho'da bir Kürt okulunda öğretmenlik yaptığını söyledi.

Irak'a sınır dışı edilmek üzere işlemleri başlatılan aileye İsrail'in Ankara Büyükelçiliği sahip çıktı.

Büyükelçilik, ailenin İsrail ...
Read more : K. Irak'taki gizemli aile | Görüntüleme : 1084 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x