Zaman: Pzt Tem 07, 2025 22:08

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Askerden TÜRK Halkına Çağrı

Genelkurmay'dan bir gece yarısı bildirisi daha geldi. İnternet sitesinde yayınlanan bildiri Türk halkına bir çağrı...

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terörle mücadele konusunda sarsılmaz bir kararlılığa sahip olduğu ve bu tür saldırılara gereken cevabı vereceğinin tartışılmaz bir gerçek olduğu belirtilerek, ''TSK'nın beklentisi; bu tür terör olaylarına karşı, yüce Türk milletinin kitlesel karşı koyma refleksini göstermesidir'' denildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

1- ''Sayın Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar ...
Read more : Askerden TÜRK Halkına Çağrı | Görüntüleme : 849 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Terörün vebali Erdoğan

Sınır ötesi operasyon ihtimali dünya gündeminde. Türkiyeye mercek tutan Economist, asker ile Erdoğanı yazdı.

Haftalık Economist dergisinin bugünkü sayısında Türkiyeyle ilgili iki makaleye yer verildi. "Girmek ya da girmemek" başlıklı makalede, Türkiyedeki, terör, sınır ötesi operasyon ve ABD uçaklarının ihlaline değiniliyor.

Washingtonun Türkiyeye Kuzey Iraka girmemesi uyarısı yaptığının da hatırlatıldığı makale şöyle devam ediyor:

"Amerikalılar Türklerin, Iraklı Kürtleri kullanarak, onların yardımıyla PKKyla barış yapmasını tercih ediyor. PKK ise Türk kuvvetlerini Irakın içine çekmek istiyor. Çünkü ...
Read more : Terörün vebali Erdoğan | Görüntüleme : 666 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Teröre Bir Şehit Daha Verdik

Teröre bir şehit daha verdik. Siirt-Şirvan'da mayın tuzağında yaralanan er kurtarılamadı.

Siirt-Şirvan kara yolunda teröristlerce döşenen mayının patlatılması sonucu yaralanan er kurtarılamadı. Şehit sayısı 4'e yükseldi. Yaralı er
Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi görüyordu.

Patlamada şehit olanların sayısı 4'e yükseldi. Siirt-Şirvan karayolunda teröristlerce döşenen mayının patlatılması sonucu 3 asker şehit olmuş, 6 güvenlik görevlisi de yaralanmıştı. Bu arada, şehitler için bugün saat 11.00'de Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığında cenaze töreni yapılacağı bildirildi.
Read more : Teröre Bir Şehit Daha Verdik | Görüntüleme : 733 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Ünlü Haber Ajansı Yere Çakıldı

Associated Pres geçti, tüm dünya ve Türkiye ayağa kalktı... Oysa yapılan kötü bir habercilikti. İşte ünlü ajansın hali;

Associated Pres, kötü habercilik ve medya etiği

Salı akşam saatleri, dünyanın en önemli haber ajanslarından AP, (Associated Press) Türk ordusunun birkaç bin askerle Irak sınırını geçtiği haberini tüm dünyaya duyurdu.

O dakikadan itibaren, sadece Türkiye’deki haber merkezlerinde değil, tüm dünyada heyecan yaşandı. Bizler de, Star TV Haber ekibi olarak, hemen haber kaynaklarıma ulaşmaya çalıştık. Kimse haberi doğrulamıyordu. ...
Read more : Ünlü Haber Ajansı Yere Çakıldı | Görüntüleme : 855 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

pkkdan Askere Neden Gitti Cezası

Ağabeyi askere gitti. PKK berdel gibi ceza verip kız kardeşini zorla örgüte kattı. O örgütten kaçıp şunları anlattı;

Mardin’in Midyat ilçesinden 11 yıl önce terör örgütü PKK’ya katılan ve Serdar kod adlı Mehmet Çatmaz ile örgütten kaçarak Kuzey Irak’ta evlendikten sonra 9 aylık bebekleriyle birlikte Habur Sınır Kapısı’na gelerek güvenlik güçlerine teslim olan ‘Jinda’ kod adlı 28 yaşındaki Emine Buşai önemli itiraflarda bulundu.

Buşai, 1996 yılında ağabeyinin vatani görevini yapmak için askere gittiğini, bunun üzerine ...
Read more : pkkdan Askere Neden Gitti Cezası | Görüntüleme : 766 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Seçilmiş - İz...

Bu şiir tarafımdan 07.06.2007 tarihinde yazılmıştır. Türk-Kan abla ve NuNNi abla beğendiği için yayınlıyorum burda. :) Gerçi yazımı mı yoksa şiiri mi beğendiler bilemiyorum ama... :twisted:

Seçilmiş-İz

Yüzümüze gülüp bizden kaçan ardımız
Yoktur dostumuzdan gizlimiz saklımız
Ölüm - ki en doğal hakkımız
Oysa kör bir hayâlden ibaretmiş umutlarımız.

Neydi bizi uçuruma sürükleyen
Bizden habersiz,
Neydi, bir film şeridi ...
Read more : Seçilmiş - İz... | Görüntüleme : 1766 | Yanıtlar : 16 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Cendere+ney müziği

6 , 7 ve 8. bölümden yaptığım çalışmalara Cendere+ney müziği buyrun

buradan indirin!
iyi dinlemeler
Read more : Cendere+ney müziği | Görüntüleme : 1033 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Feministler Konferansı

Feministler Konferansı

Kürsüye Amerikalı bir kadın çıkmış.Demiş ki ben bir şirkette genel müdürüm.Bir gün alışveriş yapmaktan çok sıkıldım,kocama dedim ki artık sen yap alışverişi,ben çok yoruldum.
Kocam 1.gün yapmadı,2.gün yapmadı,3.de yaptı.
Alman bir kadın çıkmış kürsüye demiş ki;ben önemli bir şirkette yöneticiyim.Bir gün kocama bulaşık yıkamaktan yoruldum,bundan sonra sen yıkayacaksın dedim.1.gün yapmadı,2.gün yapmadı,3.gün yaptı demiş.
Gürsüye bizim Fadime çıkar nihayet.Ben demiş çamaşır yıkamaktan yorulunca,kocam Temel'e sen yıka bundan sonra dedim.1.gün göremedim,2.gün göremedim,3.gün azcık görmeye başladım......
Read more : Feministler Konferansı | Görüntüleme : 1017 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gülmece

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x