Zaman: Pzr Tem 06, 2025 9:18

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Ekranda maçoluk dersi !

Ekranda maçoluk dersi !

NECATİ Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nde izleyiciye maço tiplemesini sunuyor, ama bu maço farklı bir maço, modacıların “überseksüel” diye tanımladıkları bakımlı, manikürlü, şık bir şehir maçosu... İki haftadır maçoluk öne geçti, geçen hafta Can Gürzap’ın kızı, onun maço olduğundan söz etti. Bu hafta aynı kız, erkek kardeşini kurtarmak için Polat’a kendini sundu... Zengin ve güzel bir kıza kim git diyebilir? Polat, maço bir erkeğin yapması gerekeni yaptı, “Kimin için olursa olsun, namusunu peşkeş ...
Read more : Ekranda maçoluk dersi ! | Görüntüleme : 875 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Fanatik öğrencinin sınav kağıdı

Buda fanatik öğrenci yazılı kağıdı :

S: Endoplazmik retikiulum nedir?
C: Arjantin'in gelecek vaat eden oyuncusudur.

S: Lizozom ve ribozom nedir?
C: Surinam asıllı Hollandalı ikiz kardeşlerdir.

S: İstanbul kaç yılında fethedilmiştir?
C: 1905

S: Ünlü bir bestekar ismi yazınız.
C: Beşiktaş Çarşı Grubu

S: Eski Roma krallarından birinin adını yazınız.
C: Eskisi Giannini, yenisi Totti.

S: Dört çarpı üç kaç eder?
C: Hocam, kasten çarptıysa penaltı eder ama yakın mesafeden çarptıysa devam eder.

S: ...
Read more : Fanatik öğrencinin sınav kağıdı | Görüntüleme : 909 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülmece

Cehennemde Çalması Beklenen Şarkılar

mazhar alanson - yandım
kayahan - allah'ım neydi günahım
orhan gencebay - batsın bu dunya
muslum gurses - son pısmanlık
celik-dongi dongi... cehennemde çalmasına gerek yok.nerede çalınırsa orayı cehenneme çeviriyor zaten
nalan - afffettt yanıyorum affettt..
banu alkan - neremi neremi...
kayahan - cehennemde yansın bu dilim bir yemin ettimki dönemem..
beni yak, kendini yak...
şaka değil yanıyorum tutmayın beni
megadeath - welcome to hell

sertab erener'den :
yanarım yanarrrııııımmm,
ne yapsam yanarııııımm
yanarııım yanarııım, ...
Read more : Cehennemde Çalması Beklenen Şarkılar | Görüntüleme : 988 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Kurtlar Vadisi Pusu 7.Bölüm Özeti+bölümden kareler

İŞTE 7.BÖLÜMÜN ÖZETİ
Resim

Bulut, Ömer Baba’yı yanındaki korumalarına rağmen kaçırır. Artık intikam için Bulut’u engelleyebilecek hiçbir güç kalmamıştır. Üstelik Polat’ın karşı hamle yapmasını engellemek isteyen Tataroğlu Ailesi, İstihbaratlar Başkanı’ndan Polat’ın ekibindeki bazı isimleri ister. Hedef Polat’ı yalnız bırakmaktır. Kare As’ın tüm aileleri Polat’la ilgili seçimlerini yapar. İttifak edecekler veya Polat’ı tamamen bitireceklerdir. Polat ise bir yandan Halo’nun hayata dönmesine yüzü gülmüşken bir yandan da Ömer Baba’nın Bulut tarafından kaçırılmasıyla çileden çıkmıştır.
http://img260.imageshack.us/img260/3430/71ii2.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/2881/72zg2.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/8679/73mj0.jpg ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 7.Bölüm Özeti+bölümden kareler | Görüntüleme : 734 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

29 Mayıs - İstanbul'un Fethi

Resim

Önceki Fetih Denemeleri

Karadeniz ve Akdeniz'i birbirine bağlayan deniz yolu üzerinde kurulu olan İstanbul, günümüzde olduğu gibi o zamanlar da oldukça önemli bir şehirdi. 1453 yılına kadar farklı zamanlarda, Avarlar, Araplar, Avrupalılar ve Osmanlılar tarafından defalarca kuşatılmış, fakat gerek Bizans'ın sahip olduğu Rum ateşi (grejuva), gerekse şehrin o zamanlar için aşılamaz olarak görülen surları, bu fetih hareketlerini başarısız kılmıştı.
Sayıları 29 olan kuşatmalar sırayla şunlardır:

--M.Ö 340 Makedonya Kralı Phillippe

--M.Ö 194 ...
Read more : 29 Mayıs - İstanbul'un Fethi | Görüntüleme : 4296 | Yanıtlar : 17 | Dizin : Osmanlı İmparatorluğu

Yeşil Başlı Gövel Ördek [Ömer Baba]

Yeşil Başlı Gövel Ördek Klip

Yeşil başlı gövel ördek
Uçar gider göle karşı
Eğricesin tel tel etmiş
Döker gider, yâre karşı

Telli turnam sökün gelir
İnci mercan yükün gelir
Elvan elvan kokun gelir
Yâr oturmuş yele karşı

http://www.kurtlarvadisidizisi.net/images/download.jpg
Boyut: 18.2 MB
Cözünürlül: 640x480

Barzani'nin Türkiye'deki şirketleri

Barzani ve aşiretinin Türkiye'de 180 civarında şirketi olduğu tahmin ediliyor. Mesut Barzani'nin kişisel serveti ise iki milyar dolar civarında.

Barzani ve ailesinin Türkiye'de hemen her alanda şirketleri var. Bunlardan bazıları şöyle;

-TATİLYA BARZANİ'DE: Türkiye'nin "Mini Disneyland"ı Tatilya Barzani ailesine geçti. Bayındır Holding'in kurduğu Tatilya, iflasın ardından Barzaniler tarafından satın alındı. Malaşin Barzani, Tatilya'yı 1.1 milyon dolara satın aldı.
-İÇKİ VE SİGARA; Neçirvan Barzani’nin şirketleri Irak’taki içki sigara, çay, şeker ve pirinç ihtiyacının neredeyse tümünü tek ...
Read more : Barzani'nin Türkiye'deki şirketleri | Görüntüleme : 834 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ve> Eledim eledim türküsü

Eledim eledim türküsü

Aysun dereci dizide çalan kendi orjinal türküsü

BURADAN DOWLOAD
Read more : Ve> Eledim eledim türküsü | Görüntüleme : 1542 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

ABD,İhlalin Genelkurmay'ın Sitesinde Yeralmasından Rahatsız

ABD, ihlalin Genelkurmay'ın sitesinde yeralmasından rahatsız oldu

İki Amerikan F-16'sının geçtiğimiz perşembe günü Hakkari-Üzümlü bölgesindeki sınır ihlali Ankara'nın gündeminde. ABD hava sahası ihlalinin nedenini 'pilot hatası' olarak tanımlıyor. Konuyu incelediklerini belirten ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson, ''Biz konuyu kapanmış sayıyoruz'' dedi.
Wilson, ihlalin bir kaza olduğunu söyledi ve "Pilot, uçuş sırasında Irak'ın kuzey kısmında sınırın yerini yanlış anlamış" dedi.
Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ergin Saygun ile olayı değerlendirdiklerini belirten Wilson, "Konuyu araştırdık. Biz konuyu kapanmış ...
Read more : ABD,İhlalin Genelkurmay'ın Sitesinde Yeralmasından Rahatsız | Görüntüleme : 877 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Avrupa'daki minare düşmanları !

http://image.haber3.com/haber/91976.jpg
"İslamın Avrupa'yı ele geçirmesini ve şeriatı simgeledikleri" gerekçesiyle minarelerin yasaklanması istendi.

İsviçre'de koalisyonun en büyük ortağı sağcı Halk Partisi, 'İslamın Avrupa'yı ele geçirmesini ve şeriatı simgeledikleri' gerekçesiyle minarelerin yasaklanması amacıyla referandum kampanyası başlattı

İsviçre'de, dini bir simge olduğu gerekçesiyle camilere minare yapılmasının yasaklanması isteniyor. Dört partili koalisyon hükümetinin en büyük partisi olan sağcı İsviçre Halk Partisi, minarelerin yasaklanmasına imkân verecek anayasa değişikliğinin yapılması amacıyla referanduma gidilmesi için imza kampanyası başlattı. Halkın da yüzde 43'ü ...
Read more : Avrupa'daki minare düşmanları ! | Görüntüleme : 680 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148747 ileti • Toplam 46119 başlık • Toplam 25016 üye

x