Zaman: Pzr Tem 06, 2025 6:29

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İsrail: Haniye hedef olabilir

İsrail: Haniye hedef olabilir
Gazze Şeridi sınırındaki Sderot kentini hedef alan füze saldırısında İsrailli bir kadının ölmesi, bölgedeki gerilimi daha da tırmandırdı. İsrail Savunma Bakan Yardımcısı, Filistin Başbakanı İsmail Haniye’yi hedef alabileceklerini açıkladı.

Sderot kentinde bir araca isabet eden Kassam roketi, bir İsrailli kadının ölümüne, bir İsraillinin de yaralanmasına neden oldu. Saldırı, Avrupa Birliği Dış Politika Yüksek Temsilcisi Javier Solana'nın, kentte İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni ile toplantı yaptığı sırada meydana geldi.

Sderotlular, Kassamları protesto ...
Read more : İsrail: Haniye hedef olabilir | Görüntüleme : 685 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Sema Şimşek: "Polat çok çekici"

Sema Şimşek:polat çok çekici

Sema Şimşek ve Zeliha Çal, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinde birlikte oynadıkları Polat Alemdar’la ilgili sürpriz açıklamalar yaptılar

BAŞARILI mankenler Zeliha Çal ve Sema Şimşek, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki performanslarıyla çoktan konuşulmaya başladılar. Zeliha Çal, dizide genetik mühendisi Asu yu canlandırıyor. Sema Şimşek ise Davut Tataroğlu karakterinin kızı İnci rolünde. Sema Şimşek ve Zeliha Çal, sette rekabetin olup olmadığı yönündeki soruya şu yanıtı veriyorlar:

Kompleksimiz yok

"Ekranda birbirimizi yiyoruz ama sette herkes ...
Read more : Sema Şimşek: "Polat çok çekici" | Görüntüleme : 4288 | Yanıtlar : 53 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Büyükanıt: 'Ben atamadım ki'

Büyükanıt: 'Ben atamadım ki'
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Türkiye’nin eski Terörle Mücadele Özel Temsilcisi Emekli Orgeneral Edip Başer’in görevden alınmasıyla ilgili olarak, "Ben atamadım ki" dedi.

Orgeneral Büyükanıt, Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda düzenlenen IDEF 2007 8. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda gazetecilerin, Başer'in
görevden alınmasıyla ilgili soruları üzerine, "Ben atamadım ki" karşılığını verdi.
"Bundan sonra ne olur?" sorusunu da Orgeneral Büyükanıt, "İzin verirseniz bende kalsın" şeklinde yanıtladı.
Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu hatırlatılarak, tebrik edilmesi üzerine ise ...
Read more : Büyükanıt: 'Ben atamadım ki' | Görüntüleme : 900 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ankara Ulus'ta şiddetli patlama!

Resim

Ankara'da kentin işlek merkezlerinden Ulus’taki Anafartalar Çarşısı yakınlarında saat 16.45 sıralarında bir patlama oldu. Patlamanın etkisiyle çarşının giriş bölümünde hasar meydana geldi. Polis kaynakları, patlamanın otobüs duraklarının olduğu bölgede meydana geldiğini açıkladı.
Polis kaynaklarının verdiği ilk bilgilerde patlamanın PKK'nın sıklıkla kullandığı A4 tipi bomba kaynaklı olduğunu açıkladı. Aynı kaynaklar, patlamada 3 kişinin öldüğü, ikisi ağır en az 40 kişinin yaralandığı belirtiliyor. Patlamanın bir intihar saldırısı olabileceği ve PKK'nın eylemi olabileceği ihtimali değerlendiriliyor. İtfaiye patlamanın ...
Read more : Ankara Ulus'ta şiddetli patlama! | Görüntüleme : 2648 | Yanıtlar : 28 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kurtlar Vadisi Pusu 6.bölüm Yorumları

6.BÖLÜMÜN ÖZETİ
Resim
Davut Tataroğlu, Polat Alemdar’ın oğlu Fuat’a kurşun sıkarak gönderdiği mesajın görüntülerini izleyince çılgına döner. Vadideki herkes artık tek bir şeyden emindir: Polat Alemdar ile Tataroğulları arasında dişe diş, topyekun bir savaş başlamıştır. Çünkü Polat Alemdar’ın da Tataroğlu ailesinin de canı yanmıştır ve sıra tekrar Tataroğullarına geçmiştir. Yalçın Bulut’un yeni hamlesi, Tataroğlu ailesi adına Polat’la baş edebilmek için neler yapabileceğini de gösterecektir. Bu esnada Polat da, Bulut’un hain planından habersiz, Kare As’ın diğer ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 6.bölüm Yorumları | Görüntüleme : 885 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Pana film'den kamuoyuna duyuru

Bugünkü gazetelerde yer alan Necati Şaşmaz’ın milletvekilliği adaylığıyla ilgili haberler tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Konuyla ilgili Pana Film Hukuk Bürosu’nun açıklaması aşağıdadır.

“Müvekkilim M. Necati ŞAŞMAZ hakkında STAR GAZETESİ 22.05.2007 Tarihli sayısı 1. ve 13. Sayfasında ; “Genç Parti’den Polat Vekillik Önerisi İddiası: Genç Parti lideri Cem Uzan ile Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz’ın milletvekilliği adaylığını görüştüğü iddia edildi. Başkan yardımcısı Emin Şirin yalanladı. Uzan’ın gözü Kurtlar Vadisi’nde: İttifak arayışlarını sürdüren Genç ...
Read more : Pana film'den kamuoyuna duyuru | Görüntüleme : 788 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

kurtlarvadisi pusu 6.bölüm özet+bölümden kareler

6.BÖLÜMÜN ÖZETİ
Resim
Davut Tataroğlu, Polat Alemdar’ın oğlu Fuat’a kurşun sıkarak gönderdiği mesajın görüntülerini izleyince çılgına döner. Vadideki herkes artık tek bir şeyden emindir: Polat Alemdar ile Tataroğulları arasında dişe diş, topyekun bir savaş başlamıştır. Çünkü Polat Alemdar’ın da Tataroğlu ailesinin de canı yanmıştır ve sıra tekrar Tataroğullarına geçmiştir. Yalçın Bulut’un yeni hamlesi, Tataroğlu ailesi adına Polat’la baş edebilmek için neler yapabileceğini de gösterecektir. Bu esnada Polat da, Bulut’un hain planından habersiz, Kare As’ın diğer ...
Read more : kurtlarvadisi pusu 6.bölüm özet+bölümden kareler | Görüntüleme : 875 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Talabani, Kerkük'ün "Kürt tapusunun" elimdeki hari

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, 1893 yılında Sultan Abdulhamid döneminden kaldığı iddia edilen bir Osmanlı haritasında sözde Kürdistan’ın gösterildiğini ve Kerkük’ün de sözde Kürdistan’ın ortasında yer aldığını belirterek, o haritanın Kerkük’ün Kürt tapusu olduğunu savunuyor. Irak Kürt basını, Kerkük’ü Kürt bölgesi olarak gösteren Abdülhamit döneminden kalma Kuzey Irak haritasını konu alan bir haber yayınladı. Haberde, Amerika’nın Irak’a Mart 2003’te başlattığı savaş sırasında Irak’ın gizli arşivlerinden ele geçirilen ve Osmanlı İmparatorluğu dönemine ait olduğu savunulan haritada, ...
Read more : Talabani, Kerkük'ün "Kürt tapusunun" elimdeki hari | Görüntüleme : 740 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Talabani, Kerkük'ün "Kürt tapusunun" elimdeki hari

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, 1893 yılında Sultan Abdulhamid döneminden kaldığı iddia edilen bir Osmanlı haritasında Kürdistan’ın gösterildiğini ve Kerkük’ün de Kürdistan’ın ortasında yer aldığını belirterek, o haritanın Kerkük’ün Kürt tapusu olduğunu savunuyor. Irak Kürt basını, Kerkük’ü Kürt bölgesi olarak gösteren Abdülhamit döneminden kalma Kuzey Irak haritasını konu alan bir haber yayınladı. Haberde, Amerika’nın Irak’a Mart 2003’te başlattığı savaş sırasında Irak’ın gizli arşivlerinden ele geçirilen ve Osmanlı İmparatorluğu dönemine ait olduğu savunulan haritada, Kerkük kentinin ...
Read more : Talabani, Kerkük'ün "Kürt tapusunun" elimdeki hari | Görüntüleme : 864 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Kurtlar Vadisi Klip

Tamamen Kendi Emeğimdir Videolu Klip

Caspler

http://rapidshare.com/files/32753594/Mo ... 8.wmv.html

Not:Benim Sitedeki Eski ismim Ayberkdi O zamandan kalma :D
Read more : Kurtlar Vadisi Klip | Görüntüleme : 789 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148747 ileti • Toplam 46119 başlık • Toplam 25016 üye

x