Zaman: Pzt Nis 13, 2026 4:34

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

4.bölümden beklenen meşhur müzik tulum(kendi çalışmam süper)

arkadaşlar 4. bölümde memati ile fincancı arasındaki geçen konuşmadaki müzik
tamamen kendi çalışmamdır. + biraz cendere den destek aldım ;)

http://rapidshare.com/files/31206443/tulum-mix.mp3
Read more : 4.bölümden beklenen meşhur müzik tulum(kendi çalışmam süper) | Görüntüleme : 1053 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

"Sağlık Sektörü Yeteri Kadar Sağlıklı Mı?..."

“Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi" diyerek, atalarımız sağlığın önemini en sade şekliyle anlatmışlar…

Atatürk'de; "beni Türk doktorlarına emanet ediniz..." diyerek ülkemiz doktorlarına güvenini net bir şekilde belirtmiş...

Doktor, hemşire, eczacılarıyla; laborant, tıbbi cihaz kullanan uzmanı, hasta bakıcı ve ambulans şöförleriyle dev bir sağlık ordusuna sahip sağlık sektöründen neler bekleniyor,yüzümüzü güldürenler ne, aksayan neler var?… Alternatif tıp, alternatif hastaya mı uygulanır?... Sağlıklı olmak demek aynı zamanda güzel mi olmaktır? İyileşmesi için bir şok gerekenler ...
Read more : "Sağlık Sektörü Yeteri Kadar Sağlıklı Mı?..." | Görüntüleme : 1808 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Etkinlikler

Almanya'dan Türkiye'ye AB Desteği

Resim

Almanya'dan Türkiye'ye AB Desteği

BRÜKSEL (ANKA) - Fransa'nın yeni Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy'nin 16 Mayıs'ta yemin ederek göreve başlamasının ardından ilk yurt dışı ziyaretini gerçekleştirmesi beklenen Almanya'dan Türkiye'ye mesaj geldi.

Almanya Başbakanı Frank Walter Steinmeier, Türkiye'nin Avrupa yolunun seçim sonrasında da devam etmesi gerektiğini söyledi

Amerika'nın Sesi radyosuna özel bir röportaj veren AB dönem başkanı Almanya'nın Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier, Almanya'nın Türkiye'deki seçim sürecini çok yakından takip ettiğini, ancak kesinlikle taraf olmadığını belirtti. Steinmeier, ...
Read more : Almanya'dan Türkiye'ye AB Desteği | Görüntüleme : 907 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

'Hesap Verme Ziyareti Değil'

Resim

'Hesap Verme Ziyareti Değil'

Ankara - Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ı ziyaretine ilişkin olarak, "Ziyaretimin sebebinin kesinlikle bir hesap verme olmadığını, hesabı ancak Başbakan'a verdiğimi, millete verdiğimi açık bir dille ifade ettim. Sayın Genelkurmay Başkanı'nın da böyle bir beklentisi yok" dedi.

Bakanlık çalışmaları hakkında basına, kurumlara ve sivil toplum örgütlerine yönelik bilgilendirme yaptıklarını, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'ı ziyaretinin de bu kapsamda değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Çelik, "Bu tamamen devlet yönetme ...
Read more : 'Hesap Verme Ziyareti Değil' | Görüntüleme : 792 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Şampiyonluğun adı FENERBAHÇE

ÇIKIN DIŞARI, BİZİM GECEMİZ, ŞAMPİYONUZ! BRAVO ÇOCUKLAR!!!
Trabzonspor'la İzmir'de şanssız bir şekilde 2-2 berabere kaldık! Rakiplerimiz puan kaybetti ve Şampiyonluğumuzu ilan ettik!

Ve filmin sonu. Ve mutlu son. Ve en büyük kim... Ve saat kaç? Fenerbahçemiz Süper Lig'de bitime iki hafta kala Trabzonspor ile İzmir'de 2-2 berabere kalarak 100. yılımızda, 17. şampiyonluğumuzu İzmir Atatürk Stadyumu'nda ilan ettik. Beşiktaş'ın Bursaspor'a kaybetmesi, Sivasspor ile Galatasaray'ın berabera kalmasıyla Şampiyonluğumuzu ilan ettik. EN BÜYÜK KİM! ŞİMDİ.. BİR DAHA. BAYRAKLARI ...
Read more : Şampiyonluğun adı FENERBAHÇE | Görüntüleme : 1301 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Futbol

Ben Osmanlıyım !

Dinle evlat, sana bir çift söyleyecek sözüm var.
Beni bilmek ister isen, Hakk'a bağlı özüm var
Neslim bana bühtan etmiş, yüreğimde sızım var

Bu sayfalar tanır beni, ha bu kitaplar tanır.
Şanlı tarih dile gelse, bütün dünya utanır.

İlim, irfan, medeniyet yaymak için büyüdüm.
Kuru kavga için değil, hizmet için yürüdüm.
Bir küçücük beylik idim, üç kıtayı bürüdüm.

Bu tepeler tanır beni, ha bu ufuklar tanır.
Şarktan güneş doğduğunda, gölgem garba uzanır.

Mazlumların gözyaşlarını şefkat ...
Read more : Ben Osmanlıyım ! | Görüntüleme : 10753 | Yanıtlar : 63 | Dizin : Osmanlı İmparatorluğu

Bir Kurân-i Kerim, Bir Selâm-i şahane Ve Hilafetin Gücü

Hilafet nedir ve niçin bu kadar önemlidir?” Bu soruların enteresan cevaplarını Rıza Tevfik şöyle anlatıyor;

İngilizlerin parmağı olan 31 Mart Hadisesinin tertipçilerinden olan Rıza Tevfik, bu ihtilal sonrası İngiliz sefaretine gittiğinde çok soğuk karşılanır. Rıza Tevfik bunlara bir mana veremez. Bir süre sonra ingiltereye gittiğinde ingilterenin Türkiye büyükelçisi Lord Nicholson'ı ziyaret eder ve bu soğuk karşılamanın nedenini sorar ve şu ibretli cevabı alır:

-Biz jön Türkleri teşvik ettik çünkü ihtilal olacak ve sultanla hilafet alaşağı ...
Read more : Bir Kurân-i Kerim, Bir Selâm-i şahane Ve Hilafetin Gücü | Görüntüleme : 1126 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Bir Hac Hikayesi

Osmanlılar zamanında 1900’lü yıllarda, mukaddes topraklarda bugünkü gibi otel sistemi yokmuş.

Çünkü buralarda yaşayan halk günlerce önceden şehir dışına çıkar, hiç tanımadığı bir yerden hac yapmak maksadıyla gelen kişileri karşılar ve bundan da büyük şeref duyarlarmış.

İşte böyle bir hac mevsiminde, takriben 1903-1904 yıllarında, Mekke halkı yine hacıları karşılamak üzere şehir dışına çıkmış.

Bunlardan biri, gözüne kestirdiği uzun boylu, endamlı, sakallı, normal giyimli birisinin yanına yaklaşarak, kendisini evinde misafir etmek istediğini bildirip, eğer gelirse büyük ...
Read more : Bir Hac Hikayesi | Görüntüleme : 1580 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Osmanlı İmparatorluğu

''Bunlarda Medine-i Münevvere'nin tozu var ''

Sultan Abdulaziz, gayet dindarane ve intizamli bir hayat süren dürüst bir insandi.

Bir gün hasta yataginda baygin ve sararmis bir vaziyette yatarken: ''Medine-i Münevvere mücavirlerinden bir dilekce var!'' denildiginde, yaverine:

''Derhal beni ayaga kaldiriniz! Haremeyn'den gelen talepleri ayakta dinleyeyim! ALLAH Rasulu'ne (sav) komsu olanlarin talebleri, böyle ayak uzatilarak edebe aykiri bir sekilde dinlenmez! '' diyerek Hz. Peygamber'e (sav) olan muhabbetini güzel bir surette ortaya koymustur.

Abdulaziz ayrica, her Medine-i Münevvere postasi geldiginde abdest tazeleyip, mektuplari: ...
Read more : ''Bunlarda Medine-i Münevvere'nin tozu var '' | Görüntüleme : 1551 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Osmanlı İmparatorluğu

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148851 ileti • Toplam 46411 başlık • Toplam 25116 üye

x