Zaman: Cum Nis 03, 2026 17:51

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Türklere özgü yalanlar..

Dünya ahiret bacimsin...

Şuan 70 milyon bizi izliyor...

Bu son sigaram.

Evi bosaltin! Almanya`dan oglum geliyor...

Bu sene üniversite sorulari çok basitti, keske sinava girseydim...

Aksam elektrikler kesildi, dersimi yapamadim...

Bunun garantisi biziz abi...

Telefon sehirlerarasina kapali

Benim için önemli olan ruh güzelligi

Hediye olmasa inan verirdim.

Bi arkadasa bakip çikicam, istersen kimlik birakayim...

Bütün kadinlar güzeldir...

Iki saat kapida bekledim, açam olmadi...

Seni düsünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi...

Sen bi de beni gençligimde ...
Read more : Türklere özgü yalanlar.. | Görüntüleme : 1042 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gülmece

Ben doktor olursam ''Ameliyat'' böyle olur

ameliyat çok başarılı geçti
- peki şimdi nasıl doktor bey?
- bilmiyorum
- nasıl yani?
- kaybettik
- ne?
- bizim fingirdek selmin hemşire sen tut örgü öreceğim diye hastayı ameliyattan sonra hademeye teslim et. o da temizlik yaparken hastayı kapının önünde unutmuş. hırsızlar çaldı herhalde

- doktor bey doktor bey! ameliyat nasıldı? görebilir miyiz hastayı?
- ameliyat çok başarılıydı ama hastayı göremezsiniz
- neden ama?
- hastayı kaybettik
- ne diyosun doktor? başarılıysa nası ...
Read more : Ben doktor olursam ''Ameliyat'' böyle olur | Görüntüleme : 1070 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

biz F1 ''pilot''u olsak...

Türk F1 team,telsiz diyologları

- abi benzin bitiyor pite gireyim mi?
- tribünlere yaklaş bidonu atıyoruz.

- mike sonraki tur pit stop a giriyorsun!
-+ilac gibi radyo+
- tamam.

- abi bunun benzini yine bitiyo, geliyim mi pite?
- tamam evladım, bir tur daha dayan sonra gel.
- abi buna gaz taktırsak ya, daha az yakar.
- meşe odunuyla çalışan modelini yaptık, sen hele bi gel pite...

- hüso?
- söyle canım?
- komiteye söyledin ...
Read more : biz F1 ''pilot''u olsak... | Görüntüleme : 839 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Bir japon atasözü derki..

http://resimci.org/r/781Japon.jpg
Read more : Bir japon atasözü derki.. | Görüntüleme : 1280 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

24 Nisan öncesi Ermeni protestoları

24 Nisan öncesi Ermeni protestoları

Ermenistan'daki protestolar ABD'li Türkler karşı mitingle yanıt verdi
Ermeni diasporası, ABD'de soykırım iddialarının yıldönümü olarak anılan 24 Nisan öncesinde, ABD, İngiltere, Fransa ve Yunanistan'da gösteriler düzenlerken, Washington'da da Türklerden karşı gösteri geldi.

ABD'deki gösteri, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği önünde yapıldı. 10 kişilik küçük bir grup, Türkiye'yi suçlayan pankartlar taşıdı.

Mitingde konuşmacılar arasında bazı Amerikan Kongre üyeleri de yer alarak Ermeni iddialarına destek verdi ve soykırım iddialarının tanınmasını talep etti. Mitingde, "soykırımın ...
Read more : 24 Nisan öncesi Ermeni protestoları | Görüntüleme : 825 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Dünyanın en önemli haberi

Dünyanın en önemli haberi
Financial Times gazetesi, Erdoğan’ın adaylığını koyup koymayacağını dünyada haftanın en önemli olayları arasında gösterdi.

23.04.2007 11:53
Dünyanın önde gelen finans gazetelerinden Financial Times’ın, dünyada haftanın en önemli olaylarını değerlendirdiği “The Week Ahead” köşesinde, bu kez Türkiye’de kimin Cumhurbaşkanlığı adayı olup olmayacağı sorusunun yanıt bulacağı ve bunun haftanın en önemli olaylarından biri olacağı ifade edildi.

25 Nisan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için son tarih olduğunu hatırlatan Financial Times, bu Çarşamba haftanın en önemli olaylarından ...
Read more : Dünyanın en önemli haberi | Görüntüleme : 1034 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

<<Federal Kürdistan> Bölgesi Sınırına 40 KM Uzaklık

> BÖLGESİ SINIRINA 40 KM UZAKLIKTA TANKLI ASKERİ TATBİKAT

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Tank Taburu'ndan 30 tankın, Gabar ve Cudi dağı eteklerinde atışlı tatbikat yaptığı bildirldi.

Cizre Tank Taburu'ndan sabah saatlerinde çıkan 30 tankın, ilçe merkezinden geçerek Gabar ve Cudi dağının eteklerinde bulunan tatkibat alanına gittiği ve bu alanda yaklaşık 3 saat atışlı tatbikat gerçekleştirdiği bildirildi.

Federal Kürdistan Bölgesi sınırına 40 kilometre mesafede bulunan alanda yapılan tatbikatın ardından tankların birliklerine geri döndüğü bildirildi.

19.04.2007,PNA(Peyamner News ...
Read more : <<Federal Kürdistan> Bölgesi Sınırına 40 KM Uzaklık | Görüntüleme : 947 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

<<Başkan Barzani Yarın İtalya’ya Gidiyor...>>

Federal Kürdistan Bölge Başkanlığı Divanı tarafınadan yapılan açıklamada, Federal Kürdistan Bölge başkanı Mesut Barzani’nin resmi bir davet üzerine yarın İtalya’ya gideceği bildirildi.

Açıklamada, başkan Barzani’nin aldığı resmi bir davet üzerine yarın İtalya’ya gideceği ve orada Demokratlar Kongresine katılacağı belirtildi.

Açıklamda, başkan Barzani’nin İtalya’daki temaslarından sonra bazı Avrupa ülkelerini ziyaret edeceği belirtildi.

19 Nisan 2007,Peyamner News Agency,PNA

Not:Adamlar daha en azından resmi olarak devlet değil,her yere resmi davet üzerine ziyarete gidiyorlar.Bizim Abdullah Gül ve ekibi acaba ...
Read more : <<Başkan Barzani Yarın İtalya’ya Gidiyor...>> | Görüntüleme : 795 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Erdoğan:kiliseden rahatsız olma

Hrant Dink süreci 23 Nisan 2007

Malatya’daki vahşetin psikolojik ve sosyolojik boyutlarını araştırdıklarını açıklayan Başbakan Erdoğan, bunun Hrant Dink olayıyla başlayan ve daha öncesi olan bir süreç olduğunu söyledi.

Kilise ve sinagogdan rahatsız olunmaması gerektiğini de belirten Erdoğan, "İnancına güvenen, inanç, düşüncesine güvenen, düşünce hürriyetinden korkmaz, korkmamalıdır" dedi.

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, "İnancına güvenen, inanç, düşüncesine güvenen, düşünce hürriyetinden korkmaz, korkmamalıdır" dedi. Erdoğan, kilise ve sinagogdan rahatsız olunmaması gerektiğini de söyleyerek, Malatya’daki olayın psikolojik ve sosyolojik ...
Read more : Erdoğan:kiliseden rahatsız olma | Görüntüleme : 805 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İran-AB görüşmesi Türkiye'de yapılacak

İran-AB görüşmesi Türkiye'de yapılacak

TAHRAN (A.A)

İran ile Avrupa birliği arasında, Tahran'ın nükleer programına ilişkin müzakerelerin Türkiye'de yapılacağı bildirildi.

İran'ın yarı resmi haber ajansı Fars, adı açıklanmayan yetkililere dayandırdığı haberinde, "İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi (UYGK) Genel Sekreteri ve başmüzakereci Ali Laricani ile AB Ortak Savunma ve Dış Politika Yüksek Temsilcisi Javier Solana'nın çarşamba günü Türkiye'de bir araya gelme konusunda anlaştığını" duyurdu.

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Muhammed Ali Hüseyni, dün Laricani ile Solana'nın çarşamba günü ...
Read more : İran-AB görüşmesi Türkiye'de yapılacak | Görüntüleme : 797 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148832 ileti • Toplam 46395 başlık • Toplam 25116 üye

x