Zaman: Cmt Ağu 30, 2025 1:08

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

rİsale-İ nur(program)

çook güzel bİ program.
paylaŞimi ve daĞitimi serbest
ben yenİ buldum bu programi
hemen sİzle paylaŞmak İstedİm

İster okuyun İstersenİz İstedİĞİnİz kİtap İçİnde arama yapin.
Read more : rİsale-İ nur(program) | Görüntüleme : 1166 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Barzani'nin ailesi Yahudi çıktı !

Kendisi de bir Kürt Yahudisi olan Prof. Yona Sabar, yazdığı kitapta bu iddiaları doğruladı.

http://image.haber3.com/haber/74033.jpg

Hürriyet'ten Sefa Kaplan'ın haberine göre Tarihçi Ahmet Uçar da, Osmanlı arşivlerinde, Sallum Barzani adlı bir hahamın önce Selanik'e, arkasından da Kudüs'e sürgün edildiğine dair bir belge yayımladı. Bilindiği gibi, Molla Mustafa Barzani ile oğlu Mesut Barzani, İsrail'le kurduğu iyi ilişkilerle tanınıyor ve İsrail öteden beri Irak Kürtleri'nin bağımsızlığını destekliyor.

1982 yılında Yale Üniversitesi tarafından yayımlanan ‘‘The Folk Literature ...
Read more : Barzani'nin ailesi Yahudi çıktı ! | Görüntüleme : 1940 | Yanıtlar : 18 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Sezer affetti ama o affetmedi !

Sezer'in affettiği PKK'lı Cengizhan Pilav, Tunceli'de askerle girdiği çatışmada yakalandı..

http://image.haber3.com/haber/79167.jpg

TÜRK Silahlı Kuvvetleri, son iki gün içinde 7 güvenlik görevlisini şehit olduğu, Bingöl, Tunceli ve Şırnak'ta büyük çaplı bir operasyon başlattı.

Hava destekli sürdürülen operasyonlarda PKK'lı teröristlerle sıcak temasın sağlandığı Pülümür'de 3 terörist öldürüldü. Tunceli'de dün ölü olarak ele geçirilen 4 DHKP-C'li teröristin ardından örgütün Türkiye Askeri Kanat Sorumlusu Cengizhan Pilav sağ olarak yakalandı. Pilav'ın cezaevindeki açlık grevleri sırasında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet ...
Read more : Sezer affetti ama o affetmedi ! | Görüntüleme : 3322 | Yanıtlar : 20 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Erdinçten milli isyan!

Erdinç'ten milli isyan!

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Erdinç Yavuz, bordo-mavili takım forması altında şampiyonluk yaşadıktan sonra, futbolu Trabzon'da bırakmak istediğini söyledi.

Erdinç Yavuz, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısındaki röportajında, sezon başında teknik direktör Sebastiao Lazaroni ile anlaşamadığını ve bu nedenle Sakaryaspor'a kiralık olarak gittiğini, ancak daha sonra da Ziya Doğan ve bazı yöneticilerin isteğiyle Trabzonspor'a döndüğünü belirtti.

Sakaryaspor'da kafa olarak kendini toparladığını ifade eden Erdinç Yavuz, "Psikolojik olarak yenilendim. İyi ki gitmişim diye düşünüyorum. Takıma döndüğümde ...
Read more : Erdinçten milli isyan! | Görüntüleme : 829 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Futbol

**Ayılar futbol maçından sonra**

ilk olarak senaryoyu okuyun
sağdan itibaren hüsam,fehmi,gürbüz arkadaşlar top oynamış ve aralarındaki diyaloh
hüsam:abi şu penguenleri iyi madara ettik sahada haa...!
gürbüz:hakketende bir ara fark 80 sayı oldu..
hüsam:heralde olur gürbüz top hangi penguenin ayağında ise yiyor..
gürbüz:son yediğim bana dokundu....lan o kaleci bana mı bakıyor.
hüsam:hangisi....oradakimi(dediği anda çekilmiş fotografları)
http://www.ticaretiniz.com/komikfoto/komedi1.jpg

rep atsan http://www.gaffurfunclub.net/forum/Smileys/default/smiley2.png
Read more : **Ayılar futbol maçından sonra** | Görüntüleme : 1053 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

''Flaş,flaş,flaşCimbom bombayı patlattı.''

Evet arkadaşlar.Cimbom sonunda bombayı PATLATI.fil dişi sahilleri paf takımı oyun kurusucu olan Aslan köseyi transfer etti.ilk olarak siz pblilerle paylaşıyorum.Kendi ülkesinde Vahşi güzel olarak tanınan 43 yaşındaki futbolcu Kalecilerin korkulu rüyası olacağa benziyor.

Resim
Resim
hakketimse +rep çok görme
Read more : ''Flaş,flaş,flaşCimbom bombayı patlattı.'' | Görüntüleme : 2284 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

**?hırsızbey arabamda teyip yoktur?**

Resim
Resim
hakketimse +rep çok görme
Read more : **?hırsızbey arabamda teyip yoktur?** | Görüntüleme : 858 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

İki günde 10 şehit

Bingöl, Şırnak ve Bitlis’te 7 asker ile bir köy korucusu şehit edildi. Bölgede PKK’ya karşı yürütülen operasyonlarda, son iki günde verilen şehit sayısı 10’a yükseldi.

Resim
NTV
09 Nisan 2007 Pazartesi

BİTLİS/ŞIRNAK - Bingöl’ün Yayladere kırsalında sürdürülen operasyonda teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çatışmada, 4 asker şehit oldu. Şırnak’ın Küpeli dağında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada da piyade komando er Şeref Bulut ile geçici köy korucusu Metin Kaya şehit düştü.
Haberin devamı

Şırnak’ın Bestler dereler ...
Read more : İki günde 10 şehit | Görüntüleme : 922 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

**Sürekli Genişleyen bir Uzay**

Ve Evren'i (Göğü) kuvvetimizle kurduk, muhakkak ki onu genişletmekteyiz.

51 Zariyat Suresi 47

Ayette "Evren, gök" diye çevirdiğimiz kelime Arapça "sema" kelimesidir. Bu kelime aynı Türkçe'deki "gök" kelimesi gibi hem Evren'i, hem Dünya'nın tavanını ifade eder. Yeryüzünün üstünün tümü "sema" diye adlandırılır.

Evren sonsuz mudur? Yoksa Evren sınırlarla çevrili durağan-sonlu bir yapıda mıdır ? İşte size insanlığın büyük dehalarının tarihin en başından beri en hararetli tartıştıkları konulardan biri.

Diyebiliriz ki insanlık tarihinde çok az konu ...
Read more : **Sürekli Genişleyen bir Uzay** | Görüntüleme : 7102 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148990 ileti • Toplam 46304 başlık • Toplam 25080 üye

x