Zaman: Cmt Ağu 30, 2025 7:17

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Bir Kimyacının Aşk Mektubu

BİR KİMYACININ AŞK MEKTUBU
Ey benim demir gibi sert,
civa gibi ağırbaşlı azot gibi yakıcı,
klor gibi çekici,
sevgi konusunda soygaz kadar kararlı ve metaller gibi tel levha haline girebilen ve elektriği ileten organik sevgilim;
çatal karam çingenem, nikel krozem...
Herşeyim.
Bu mektubu özlemin ve sevginle bir üst enerji seviyesine uyarıldığım gecede yazıyorum.
Şuanda senden başka hiçbir şey düşünemeyen kararsız ara ürünüm ben.
Yazdığım bu mektup, temel düzeye dönerken yaptığım ışımanın psikonorotik bir yansımadır.
Anladın ...
Read more : Bir Kimyacının Aşk Mektubu | Görüntüleme : 1156 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gülmece

Kurbanlık koyunun günlüğü..

1. GÜN:
Sevgili günlük, bugün bayramın ilk günü. 10 gündür elimden geleni yapıp bi şekilde satılmamayı başardım. Arkalara kaçtım, sürekli yüzüme hastalıklı bir hava verdim. Şans da yüzüme güldü, bugüne geldik. Ama bu iş boşlamaya gelmez. Her an biri gelebilir, orama burama bakıp, şu başımda dikilen herife kilomu sorabilir. O da zaten beni satamadı diye gıcık, en az 10 kilo fazla söyler. Adam inanıp alır beni evine götürür, evin küçük kızı gelip beni sever, oynar. ...
Read more : Kurbanlık koyunun günlüğü.. | Görüntüleme : 938 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gülmece

Telesekreterlere konulmuş enteresan mesajlar:D

Merhaba.. bu konuşan bir makinedir.. ben mesajları anlayabilirim.. sahiplerim çok temiz insanlardır, evimiz çok zevkli döşenmiştir.. Bir sürü yardım kurumuna bağışta bulunmuşlardır.. hey hala ordaysanız mesaj bırakın, onlar sizi geri arıycak kadar naziktirler"

----------------------------------------------------
"Lütfen sinyalden sonra mesajınızı bırakın.. yine de sessiz kalma hakkınız var.. çünkü söylediğiniz herşey kaydedilecek ve aleyhinize delil olarak kullanılacaktır..."

----------------------------------------------------
"Merhaba.. büyük ihtimalle evdeyim, ama hoşlanmadığım birinin aramasından korkuyorum.. Mesajınızı bırakın, size geri dönmezsem demek ki o korktuğum sizsiniz"

---------------------------------------------------- ...
Read more : Telesekreterlere konulmuş enteresan mesajlar:D | Görüntüleme : 1063 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Gülmece

türklüĞün Şanindandir

türklüĞün Şanindandir... :D

İşe başlamadan önce................İnŞallah
İşe başlarken...........................bİsmİllah
Şaşırırsak................................allah allah
kendimize güvenirsek.................evelallah
azmedersek.............................alİmallah
İşten vazgeçersek......................eyvallah
sonuna kadar gitmek İstersek......ya allah
taahhüt edersek........................vallah bİllah
canımızı sıkarlarsa.......................fesuphanallah
daha da sıkarlarsa........................hasbİnallah
pes edersek................................İllallah
İşe cosku ve heyecanla sarılınca.....allah, allah, allah
İşi başarıyla bitirince....................maŞallah
eğer İşi başaramazsak...................hay allah
Read more : türklüĞün Şanindandir | Görüntüleme : 894 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Gülmece

İşte 2001 yılı gariplikleri

• Nevşehir'de dövüş horozlarını kaçırıp yediler. (8 Ocak)

• Nuriş, Alaattin Çakıcı'ya "Sanal Pokemon" dedi. (2 Şubat)

• ABD'li din bilimci Michael Sanders, "Adem ile Havva Laz" dedi. (4 Şubat)

• Cavit Çağlar oğlunun "Bizde para bitmez" lafını yalanladı: Sadece 150 milyon dolar kefen param var! (11 Şubat)

• Zekeriya Beyaz, "Kurban bayramında tavuk kesilsin" dedi. (28 Şubat)

• Erzurum'da bir zengin, sevgilisi için 22 ayar altından ayakkabı yaptırdı. (5 Mart)

• Rizeliler, zaten Rizeli ...
Read more : İşte 2001 yılı gariplikleri | Görüntüleme : 910 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülmece

Cheating Death 4.33.4

http://www.unitedadmins.com/templates/uasite/images/icons/cheating-death.png

Bu uygulama ile oyunlarda şifre yazma sorunu kalkar ve boylelikle oyun sunucularına bağlanabilrsiniz. Program şifre yazan kuıllanıcıları otomatik olarak oyun sunucusundan atmaktadır.

ResimCheating Death 4.33.4Resim
Read more : Cheating Death 4.33.4 | Görüntüleme : 1073 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Yazılımlar

Windows Media Player 11 Türkçe

Müzik çalın, film izleyin, dilediğiniz herşeyi media player sayesinde kolaylıkla yapın! Yakında çıkacak olan Windows Media Player 11'in beta versiyonu herkesin kolaylıkla anlayabileceği ve kavrayabileceği türden hazırlanmış... Farklı codecler, görüntü kalitesi, ses kalitesi ve temalarda da gözle görülür değişim var!

Resim

Windows Media Player 11
Windows XP için Windows Media Player 11, tüm dijital medyanızı depolamanın ve keyfini çıkarmanın yeni harika yollarını sunuyor. Bilgisayarındaki müziklere, videolara, resimlere ve TV kayıtlarına erişmek her zamankinden daha kolay. ...
Read more : Windows Media Player 11 Türkçe | Görüntüleme : 1200 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yazılımlar

''Köpekler el şakası yapar mı?''

http://www.yapsana.com/uploads/f/farfan/3142.jpg
Read more : ''Köpekler el şakası yapar mı?'' | Görüntüleme : 959 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

**Burası TÜRKİYE**

Resim
Resim
Resim
hakketimse +rep çok görme
Read more : **Burası TÜRKİYE** | Görüntüleme : 872 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

**sapıklar böyle yetişiyor**

http://www.oyla6.de/userdaten/87844998/bilder/komikresim5.jpg
Resim
Read more : **sapıklar böyle yetişiyor** | Görüntüleme : 856 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148991 ileti • Toplam 46304 başlık • Toplam 25081 üye

x