Zaman: Çrş Şub 11, 2026 23:09

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Al sana akreditasyon...

Ve, Genelkurmay'ı soydular...

Hani, asker karşıtı gazeteciler, asker yandaşı gazeteciler listesi vardı ya... İşte onu, Genelkurmay Karargahı'ndan araklamışlar.

24 saat nöbetçi var. Girerken, çıkarken, sıkı arama... Cep telefonu sokmak yasak; kapıda alırlar. Dinlemeye karşı özel cihazlar falan... Duvar dibinden yürü, siviller gelip, bu kaldırımdan yürüme birader diye uyarır. Üstünden uçamazsın, yanına parkedemezsin.
Meğer...
Tarikatçı fareler cirit atıyormuş içerde.

"Kim" soymuşun cevabını veremem.
Kanunen yasak.
Ama "zaman" derseniz...
O kesin.

12 Ekim 2006.
Hatırlayan var mı... ...
Read more : Al sana akreditasyon... | Görüntüleme : 894 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Mustafa Kemal Atatürk / Türk Milleti

Ulu Önder Mustafa Kemâl ATATÜRK ve Büyük Türk Milleti
Resim
ATATÜRKün özlü ve güzel sözleri!

Benim yaratılışımda fevkalade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir. Her Türk ferdinin son nefesi, Türk milletinin nefesinin sönmeyeceğini, onun ebedi olduğunu göstermelidir.
Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir... Türk milleti milli birlik ve beraberlik içerisinde güçlükleri yenmesini bilmiştir… Türk milletinin tarihi bir niteliği de güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir. Türk milletinin büyük millet ...
Read more : Mustafa Kemal Atatürk / Türk Milleti | Görüntüleme : 4834 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Gazete Niye Kapandı?

DOĞAN GRUBUNUN KAPATILMASINA KARAR VERDİĞİ GÖZCÜ GAZETESİ, BUGÜN ATTIĞI MANŞETLE AK PARTİLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ YERDEN YERE VURMUŞTU !

Medya dünyası Doğan Grubu'nun açıkladığı şok kararı konuşuyor. Siyasi arenanın hareketlendiği bir dönemde, Doğan Grubu bir gazetesinin kapısına kilit astı.

MUHALİF DİYE Mİ SUSTURULDU?

Yaklaşan seçimler öncesinde alınan bu karar şaşkınlık yarattı. Özellikle de ortaya atılan kapatma gerekçesi garip. Çünkü neden olarak Doğan Baskı tesislerindeki yoğunluk gösterildi.

Bir gazete bu nedenle kapatılır mı? Herkes bu işin perde ...
Read more : Gazete Niye Kapandı? | Görüntüleme : 1256 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Aynı Adres

Yine Aynı Adres

Genelkurmay’ın basınla ilgili değerlendirme raporunun ABD’nin Utah eyaletine gönderilip oradan servis edildiği anlaşıldı. Andıç, elektronik posta ile Utah’ta sahte ABD ismi kullanan birine gönderilmiş

Genelkurmay Başkanlığı “Andıç” konusunda yürüttüğü adli soruşturma ve siber takip sonucunda çarpıcı verilere ulaştı. Basına sızan onlarca sayfaya karşın, Andıç çalışmasının son metninin 4 sayfa olduğu öğrenildi. Genelkurmay Başkanlığı İletişim Dairesi’nin hazırladığı “Akredite Basın ve Yayın Organları Değerlendirmesi”nin basına sızmasıyla ilgili olarak yürütülen soruşturma sonuçlanma aşamasına geldi.

Metin ...
Read more : Aynı Adres | Görüntüleme : 1097 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bilim mi Sanat mı Vahşet mi?!...

Bilim mi, sanat mı, vahşet mi?

Aliye Simavi, New York yolunda, kulağıma fısıldadı: "Bodies diye bir sergi var. Seaport Exhibition Centre’da. Aklın uçacak, mutlaka git..."

Gittim.

Uçtu.

Laf olsun diye böyle söylemiyorum.

Hakikaten, aklım uçtu.

*

Bu yaşıma geldim, ben böyle bir şey görmedim. İnsan bedenleri sergileniyordu. Gerçek insan bedenleri. Derileri özel bilimsel bir metotla yüzülmüş insanlar, size bakıyorlar.

Çeşitli pozisyonlarda.

Eli belinde ayakta duruyor, sandalyede oturuyor, eli çenesinin altında düşünüyor, basket topu ile şut ...
Read more : Bilim mi Sanat mı Vahşet mi?!... | Görüntüleme : 1384 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Diğer

Düello Değil Harakiri

Düello Değil Harakiri

Hürriyet yazarı Emin Çölaşan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 12 yıl sonra kozlarını TGRT’de paylaştı. Düello için ekrana oldukça iddialı çıkan taraflar, ortaya belge koymadan kavga edince sonuç iki taraf için de harakiri oldu

TGRT’deki Ankara’nın Gündemi adlı programda tartışan Gökçek ile Çölaşan arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Gökçek’in, “Programdan sonra gazetecilik hayatı bitecek” dediği Çölaşan, “Ağzından o sakızı almak zorundaydım” sözlerini sık sık yineledi.

Programda ilk söz alan Çölaşan, ...
Read more : Düello Değil Harakiri | Görüntüleme : 975 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yalnızlık

http://img100.imageshack.us/img100/22/11nv0bd7.jpg

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

http://img177.imageshack.us/img177/4723/kalbinsessizligi7d50482yt2.jpg

Resim

Resim

Resim
Read more : Yalnızlık | Görüntüleme : 1113 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Diğer

Hayal gücü işte!

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Read more : Hayal gücü işte! | Görüntüleme : 1198 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Diğer

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149174 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25157 üye

x