Zaman: Çrş Şub 11, 2026 21:45

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Hiç şeffaf kelebek gördünüz mü?

Dünyada Sadece Fethiye'de Kelebekler Vadisinde Yasiyorlar

http://img404.imageshack.us/img404/325/kelebek1us2.jpg

Resim

http://img404.imageshack.us/img404/1728/kelebek3hr2.jpg

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

http://img266.imageshack.us/img266/3610/kelebek9jm7.jpg

Resim
Read more : Hiç şeffaf kelebek gördünüz mü? | Görüntüleme : 1473 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Diğer

Bir Türk milliyetçisi olarak Mustafa Erdoğan

Az evvel, odamda MHP'li bir işadamı ile sohbet ediyordum.

Bana Mısır gezimin nasıl geçtiğini sorunca dayanamadım ve şunu dedim" Siz kızıyorsunuz ama Mustafa Erdoğan bence büyük bir Türk milliyetçisi"

Şaşırdı ve kibarca bu fikrime katılmadığını mimikleriyle belirtti.

Anti-patinin sebebi malum.

İyi de nerden çıktı bu konu?

Anadolu Ateşi Mısır'da Piramitler'in önünde 2 gece enfes bir gösteri sergiledi. 2 günde 8 bin Mısırlı Anadolu Ateşi'ni ayakta alkışladı.

Düşünün Piramitler ve Sfenks önünüzde.

Dünya medeniyetinin en görkemli ...
Read more : Bir Türk milliyetçisi olarak Mustafa Erdoğan | Görüntüleme : 923 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Şırnak'ta çatışma

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Şırnak'ın dağlık arazi kesiminde arama tarama faaliyeti icra eden güvenlik güçlerinin bir grup terör örgütü mensubu ile dün akşam saat 20.30 sıralarında kısa süreli çatışma yaşadığı, açılan ilk ateşte üç güvenlik görevlisinin hafif yaralandığı belirtildi.

Kaçan teröristlerin yakalanması amacıyla bölgede arama ve tarama faaliyetine devam edildiği kaydedildi. Açıklamada, Şırnak'ın dağlık arazi kesimde arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine sayıları tespit edilemeyen terör örgütü PKK/Kongra-Gel mensuplarınca da dün saat 03.30 sıralarında kısa ...
Read more : Şırnak'ta çatışma | Görüntüleme : 942 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

MHP mi yoksa BBP mi daha milliyetçi?

Alparslan Türkeş’in yıllarca elinden bırakmadığı Türk dünyası bayrağını bugün “MHP mi BBP mi dalgalandırıyor” sorusu bugün milliyetçi camianın en çok konuştuğu konuların başında geliyor. 2002’de birinci olan AKP’nin bu potansiyelin ne kadarını etkisi altına aldığı da tartışılan bir başka soru.

Başbuğ Türkeş’in ölümünün ardından ailesinde yaşanan “miras” kavgasının yanı sıra ülkücüler arasında başlayan “siyasi miras” mücadelesi o günden bugüne kadar sürdü. “Devletin başına Devlet gelecek” sloganı eşliğinde yeni liderleriyle yola devam eden MHP’liler, BBP’lilerle hiçbir ...
Read more : MHP mi yoksa BBP mi daha milliyetçi? | Görüntüleme : 1208 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Böyle köye böyle imam...

Böyle köye böyle imam...

BEN her zaman, her yerde söylerim; Başbakan Tayyip Erdoğan bir büyük devlet adamıdır.

Böyle büyük Türk büyükleri vardır.

İşte;

İki işaret parmağını havaya dikti, teki bozulmuş araba cam sileceği gibi, birisini sabit tutup öbürünü sağa-sola salladı ve şöyle dedi:

"Biz laik bir devletiz ifadesi yanlıştır, eksiktir... Biz demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletiyiz..."

*

Hiçbiri doğru değil.

Türkiye ne demokratik, ne laik, ne sosyal, ne de hukuk devletidir.

Demokratik değildir, çünkü: ...
Read more : Böyle köye böyle imam... | Görüntüleme : 1154 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Star Wars'taki ''İki Güneş'' Gerçek Olabilir

Resim
Bilim insanları, Star Wars filmindeki iki güneşli gezegenin fantezi olmayabileceğini düşünüyor.
ABD’nin Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) araştırmacıları, 1977 yapımı filmde kahramanın ufukta izlediği iki kızıl güneşin olduğu klasik sahnenin benzerlerinin evrende olabileceğinin gözlendiğini belirttiler.
NASA’nın Spitzer Uzay Teleskobu ile, Güneş gibi tek yıldız etrafında yer alan gezegen sistemleri gibi çift yıldız etrafındaki gezegen sistemlerinin de yaygın olduğunu gözlemleyen araştırmacılar, bulgularının ayrıntılarını Astrophysical Journal adlı gökbilim dergisinde yayımladılar.
Bilim insanları, araştırmalarında Spitzer teleskobundaki ...
Read more : Star Wars'taki ''İki Güneş'' Gerçek Olabilir | Görüntüleme : 1243 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Normal Çankaya... (RTE'de okumustur umarim)

Normal Çankaya...

AKP'liler açıklamış...
"Olursa, böyle olacak..."
Yani?
"Başbakan, Cumhurbaşkanı olursa, ilk önce, normalleştirme projesi uygulayacak" mış.

Mevcut durumun "anormal" olduğunun farkındalar demek ki.

Zaten, El Kadı'ya "kefil" olurken, adında Cumhuriyet olan bir partinin seçilmiş genel başkanına "çukur" demenin, normal bir tarafı yok.
"Kelle" lafı ortada dururken, bu ülkenin yurtsever insanlarına "kafatasçı" demek de, pek normal değil.

Peki nedir normali?
Anayasa, madde 103...

Cumhurbaşkanı sıfatıyla, devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, ...
Read more : Normal Çankaya... (RTE'de okumustur umarim) | Görüntüleme : 934 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bayanlar Kamyon Şöförü Olsa Arkaya Ne Yazardı?

Evet sizden bekliyorum ne yazarlardı.

Bunlar benden:

Lütfen dikkat beni ani bir harekete zorlayacak br girişimde bulunmayın ani bir harekette tırnağım kırılabilir.

Her kuşun eti yenmez.

Hatalıysam lütfen aramayın telefon numaramı vermiyorum.

Beni sollarken dikkat edin. Parfüm kokum ile sizi etkileyip olası bir kazaya neden olabilirim.

Erkeksen bas gaza,geçemezsen yuh sana...
Read more : Bayanlar Kamyon Şöförü Olsa Arkaya Ne Yazardı? | Görüntüleme : 1014 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

KKTC'de Atatürk'e Büyük Ayıp

KKTC ders kitaplarından Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş savaşı, Kıbrıs harekatı, Türkiye Cumhuriyeti ve Denktaş'ı çıkarttı.

Avrupa Birliği, KKTC ve Rumlar'a "Barış için, savaş konularını ders kitaplarından çıkartın. Masrafı öderim" dedi. KKTC yöneticileri bunu hemen kabul etti. AB'den gelen 69 bin YTL ile yeni sosyal bilgiler kitabı basıldı. Kitaplarda artık, Atatürk, Kurtuluş Savaşı, Kıbrıs Harekatı, Türkiye Cumhuriyeti, Rauf Denktaş yok... Peki Rumlar ne yaptı? "Tarih değişmez. Para sizin olsun" dedi.

KKTC'de okullarda okutulan sosyal bilgiler kitaplarında ...
Read more : KKTC'de Atatürk'e Büyük Ayıp | Görüntüleme : 772 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

Vakit'in Demirel'e büyük ayıbı

Vakit ÖDTÜ'lüler nerde diyen Demirel'i kıyasıya eleştirdi. Ancak eleştirirken öyle bir karikatür kullandı ki..

Vakit Gazetesi eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ODTÜ'lü öğrencilere yaptığı sokağa çağrıyı manşetten gördü.

Gazete bir önceki Cumhurbakanına YETER ARTIK SUS derken, yaptığı çağrıyı da kıyasıya eleştirdi. Ancak eleştirirken kantarın topuzu öyle bir kaçırdı ki iş hakarete vardı.

İşte Kemal Güler imzasıyla çıkan karikatürde Demirel ile özdeşleşmiş olan fötr şapkanın hali...

Resim
Read more : Vakit'in Demirel'e büyük ayıbı | Görüntüleme : 995 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149174 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25157 üye

x