Zaman: Çrş Şub 11, 2026 21:27

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Meğer 2 darbe atlatmışız!

Nokta, Türkiye'nin 2004 yılında 2 darbe atlattığını yazdı. Kod adı Sarıkız ve Ayışığı olan planların ayrıntılarını yayınladı

Nokta dergisi, '2004'te iki darbe atlatmışız' başlıklı haberiyle, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 'irtica yanlısı AKP hükümetine' karşı hazırladığı 'Sarıkız' ve 'Ayışığı' diye kodlanan darbe ve eylem planı hazırlıklarını Örnek'in günlüğü olduğu iddia edilen belgeye dayanarak aktardı.

Nokta dergisi darbe planlarının Power Point formatındaki slayt sunumunu da yayımladı.

'HİLMİ ÖZKÖK KORKAK'
Günlük, dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman, Jandarma Genel ...
Read more : Meğer 2 darbe atlatmışız! | Görüntüleme : 886 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Başlık Simgeleri

Spor, video veya güncel bir haber eklemek için konu açarken konunun başlığının yanına bir simge eklenebilri mi? Yani bizim seçebileceğimiz. Mesela dikkat içeren bir konunun yanına Ünlem işareti koyabiliriz. Bunun gibi simgeler yertleştirilebilir mi?
Read more : Başlık Simgeleri | Görüntüleme : 1236 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

37 Adet Tema

Nokia'ya ait bir birinden farklı 37 adet tema buyrun güle güle kullanın. Bazı modellerde Türkçe dil desteği ile uyuşmadığı için Türkçe karakterli harfleri göremiyorsunuz. Ben 3230 kullanıyorum bende de aynı sorun var ama bu soruna rağmen değiyor. Çok kaliteli temalar.

http://rapidshare.com/files/23350033/37_Nokia_Tema.rar
Read more : 37 Adet Tema | Görüntüleme : 1157 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Dünyada Sadece Türkler Kalırsa

Bir uyanıyoruz, dünyada sadece Türkler var... (mesela)

Bir sabah uyanıyoruz ve bir bakıyoruz ki dünya sular altında kalmış. Su üstünde kalan tek kara parçası var; o da Türkiye ve 70 milyon Türk. İlk tepkiler ne olurdu dersiniz??
Buyurun bakalım……:

Amma balık yeriz artık be!

“Türk’ün Türk’ten başka dostu yok” derlerdi de inanmazdım.

Tam da ’Uluslararası İlişkiler’ bölümünü kazanmıştık. Şansa bak!

Artık ne ihracat kaldı ne de ithalat… Nihayet cari açığı, dış açığı filan sıfırladık…

Ülke ...
Read more : Dünyada Sadece Türkler Kalırsa | Görüntüleme : 1324 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Gülmece

Laf Atmalar-Cevaplar

Lâf atan erkeklere bayanlardan cevaplar

-Ne kadar güzelsiniz
- Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim
- Pardon yenge

Mekan Haydarpaşa
-Pardon saati sorabilir miyim?
-Şurda kocaman yazıyo göremiyo musun?

Adam kızın oturduğu masaya yaklaşır yanındaki boş sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle
-Boş musunuz
-Hayır arkayı beşledik görmüyon mu
-Ben sandalye için sormuştum
-Ben sizi yanlız bırakayım o zaman

Tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar. Kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da ...
Read more : Laf Atmalar-Cevaplar | Görüntüleme : 1967 | Yanıtlar : 17 | Dizin : Gülmece

Sevgilimm...

Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip,
Kontrol-Z ile geri yaşıyorum
Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum.
En çok da ekranı kapladığın o anı özlüyorum
Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim...
Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni
Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni
Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala
Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni
Kedinin mouse ile oynadığı gibi oyna,
Manzaralı mouse pedinde gezdir beni
Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şeyi ...
Read more : Sevgilimm... | Görüntüleme : 782 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülmece

Türk Kahvesi - 26 / 03 / 07

Resim

Onlar ekranlarınızın gülümseten yanı… Onlar güldürürken düşündürmeyi başaran bir ikili… Onlar sizlerin gönlünde çoktan yerini almış dil üstadları, hiciv üstadları… Onlar Turgay YILDIZ ve Bahadır TOKMAK…

Onlar Türk Kahvesi… Vazgeçilmezlerinizin arasında çoktan yerini alan Türk Kahvesi, 3. Sezonlarında da perdelerini hayatın ekranı ART’de açmaya devam ediyor…

Türk Kahvesi tadından hoşlananlara ve “NE MUTLU TÜRKÜM! DİYENLERE” özel, aç veya tok karnına seyredebileceğiniz tek program…

Bu bölümde, Mesir Macunu toplayan akabinde de hopladığı söylenen Arınç ...
Read more : Türk Kahvesi - 26 / 03 / 07 | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türk Kahvesi

Canakkale Gecilmez (Cizgi Film)

Yapım:Abrek Düşlerevi Çizgi Sinema Atölyesi
Senaryo-Yönetmen:Orhan Bal
3D Animasyon:Hasan Dinçer
Animatör:Serdar Çetin
Tarih Danışmanı : Prof. Dr. Cevdet Küçük
Müzik: Celalettin Yüksel
Teknik Yapım:Şafak film stüdyosu
Mart 2005

Resim

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Sifresiz ve Alintidir
Read more : Canakkale Gecilmez (Cizgi Film) | Görüntüleme : 1223 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Caniniz Sagolsun Aslanlarim

ResimResimResimResimResimResimResimResim

Norvec: 2
Türkiye: 2

Mac son anina kadar heyecanliydi
berabere gitti - ilk yariyi 0 - 2 maglup bitirdik
ikinci yari beraberlik golleri buldugumuza sükrediyoruz

norvec macinin futbolcularinin yari cogu kendi saha tarafindan cikmadi
cok kapali oynadilar ilk yari sans golleri buldular

ikinci yari hamitin serbest vuruslari sayesinde
beraberligi yakaladik bir puan bir puandir :mrgreen:
yunaninstanin galibiyet almasi bizim icin bu puani degerli yapti ...
Read more : Caniniz Sagolsun Aslanlarim | Görüntüleme : 1297 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Millî Takımlarımız

Sivas Olayları

Sivas Olayları'nı anlatan kısa bir belgesel. Ne yazıkki görüntü kalitesi kötüdür.

Resim

Görüntü: XVID 30.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 32000Hz stereo 128Kbps
Süre: 11 dk. 30 sn.
Boyut: 71 MB
Çözünürlük: 320x240

Linkler
İndir
Read more : Sivas Olayları | Görüntüleme : 1268 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Belgesel Filmler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149174 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25157 üye

x