Zaman: Sal Şub 10, 2026 2:33

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Madde Bağımlılığı

BAĞIMLILIK

Bağımlılık bir sendromdur.

Bağımlılığın çeşitli ölçütleri vardır. Buna göre aşağıda yer alanlardan sadece üç tanesinin birarada bulunması bağımlılık tanısı koymak için yeterlidir.

+ Madde kesildiğinde ya da azaltıldığında yoksunluk belirtilerinin ortaya çıkması.
+ Madde kullanımını denetlemek ya da bırakmak için yapılan ama boşa çıkan sürekli çabalar.
+ Maddeyi sağlamak, kullanmak ya da bırakmak için büyük zaman harcamak.
+ Madde kullanımı nedeni ile sosyal, mesleki ve kişisel etkinliklerin azalması ya da tamamen bırakılması.
+ Maddenin ...
Read more : Madde Bağımlılığı | Görüntüleme : 2110 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Diğer

Taksim'de Hepimiz Kürdüz sloganı

Taksim'de, kendilerine "Halkların Kardeşliği İnsiyatifi" adını veren grup, "Hepimiz Kürdüz" sloganıyla eylemi yaptı. Basın açıklamasının ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, açıklamayı okuyan bir kişiyi gözaltına aldı.

Çeşikli sevil toplum örgütleri ve siyasi partilerin oluşturduğu "Halkların Kardeşliği İnsiyatifi" üyesi yaklaşık 30 kişilik grup, saat 15:00 sıralarında Taksim tramvay durağında toplandı. "Kürt halkına özgürlük" yazılı pankart açan grup, "Hepimiz Kürdüz, Yaşasın halkların kardeşliği, Operasyonlar durdurulsun, Askeri yığınak dağıtılsın, Terörle Mücadele Yasası iptal edilsin" yazılı döviz ...
Read more : Taksim'de Hepimiz Kürdüz sloganı | Görüntüleme : 1711 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Türkiye & İran ilişkileri nasıl bozulur¿?

Türkiye ve İran arasında, gerginlik/düşmanlık yaratmak isteyenler ve destekçileri, nasıl bir yol izleyebilir¿? Görüş ve nedenlerinizi duymak isterim.
Read more : Türkiye & İran ilişkileri nasıl bozulur¿? | Görüntüleme : 1313 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Dr. Necip Hablemitoglu Belgeseli

Dr. Necip Hablemitoglu Belgeseli

Resim

Resim

99,3 MB, 41 Dakika

indirmek icin lütfen tiklayin :arrow: Necip Hablemitoglu Belgeseli

rar-sifresi: paylasimboard.net
Read more : Dr. Necip Hablemitoglu Belgeseli | Görüntüleme : 2839 | Yanıtlar : 15 | Dizin : Belgesel Filmler

takıntılar..

var mıdır takıntılarınız.. ben mesela zor bir kişi değilimdir, hayatımı hiç zorlaştırmam... ama düşünüce de epey bi takıntılarım varmış hani..

mesela; kaçta uyursam uyuyum saat sabah 8 dedim mi fırlarım yataktan..

bir kahve manyaklığım vardır bilmiyorum varmı dır içiniizde böyle saplantılı.. kahvemi sütlü içerim, süt tozu yani.. kahve içeçeksem; kahveyle süt tozunu karıştırmayı kimseye bırakmam.. nerde olursam oluyum.. misafirlikte, cafe de, şurda burda hiç farketmez.. bir cafe deyim mesela kahve siparişini veririm garsona yalnız ben ...
Read more : takıntılar.. | Görüntüleme : 1123 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

ingilizceyi bir türk kullanırsa...

My mother to be my wife: Anam Avradım olsun

Come with ball my brother Come with ball: Topla Gel Abicim Topla gel

Chicken translation: Piliç çevirme

Leave the door december: Kapıyı aralık bırak

Clean family girl: Temiz aile kızı.

Your hand is on the job your eye is on playing: Elin iste gözün oynaşta

Sensitive meat ball: içli köfte.

Urinate quickly, satan mixes: Acele ise şeytan karışır

There is no saturation to her observations:Onun Gözlemelerine ...
Read more : ingilizceyi bir türk kullanırsa... | Görüntüleme : 981 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Forumun "EN" leri

en asık ben
en cok göremeyen ben
en cık seven ben
Read more : Forumun "EN" leri | Görüntüleme : 3848 | Yanıtlar : 46 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Senin için ''MÜHİM'' olan ne ?

gerçekten hiç düşündün mü senin için neyin mühim olduğunu....

benim için mühim olan kitaplarım..onlar benim sevgililerim..
sonuçta bütün kitaplar tek bir ''kitabı'' açıklamak için değil mi...?
Read more : Senin için ''MÜHİM'' olan ne ? | Görüntüleme : 1980 | Yanıtlar : 26 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

En çok nelere kızarsınız ?

söz verilmeyen yere gelmiyenlere kızarım
Read more : En çok nelere kızarsınız ? | Görüntüleme : 3224 | Yanıtlar : 29 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

sevdiğin kişi için ölümü göze alırmısın?

sevdiğin kişi için ölümü göze alırmısın?şahsen ben alırm
Read more : sevdiğin kişi için ölümü göze alırmısın? | Görüntüleme : 3138 | Yanıtlar : 32 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149175 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25159 üye

x