Zaman: Cum Ağu 08, 2025 3:01

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Gökçek'in Gülen'li Doğalgaz Reklamıyla Ders Kitaplarındaki Benzerlik / Mahiye MORGÜL

Gökçek'in Gülen'li Doğalgaz Reklamıyla Ders Kitaplarındaki Benzerlik

Doğalgaz satış merkezlerinde asılı duran reklam panosunda sadece GÜLEN yazısı okunuyor. Beyin altına çalışılmış bir reklam.

Batıkent abone işlem merkezinde çektiğim aşağıdaki fotoğrafta açıkça görünüyor.

Resim

Melih Gökçek’in doğalgaz sayaçlarındaki 35 milyonluk vurgunu hakkında önceki yıllarda çokça haber okumuştuk, hatırlayalım.
http://odatv.com/35-milyonluk-vurgun-1102131200.html

Şimdi herkesin kandırıldığını itiraf ettiği günlerdeyiz. Gökçek’i reklamcılar da kandırmış, böyle mi düşüneceğiz?

Bu reklamda “Ankara” adı ötelenmiş ve itibarsızlaştırılmış, silinmek ...

Ulusal Özel 22 Ekim 2016

Read more : Ulusal Özel 22 Ekim 2016 | Görüntüleme : 782 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR
İsmet Paşa’nın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni aşağılayan mektubuna karşılık olarak ABD Başkanı Johnson’a verdiği yanıtta “Yeni bir dünya kurulur, Türkiye orada yerini alır” dediği ileri sürülmektedir.
Özde, İsmet Paşa, Türkiye’nin “NATO ittifakı çerçevesinde korunması konusunda herhangi bir kuşkuya yer verilmemesini” ve eğer üye devletlerin Türkiye’nin yanında yer alıp almayacakları tartışmasına girmeleri sözkonsu olursa, bunun “hukuk”la bağdaşmayacağını vurgulamıştır.
Ve daha sonra Time Dergisi’ne yaptığı açıklamada; “Kıbrıs'taki bu haksız durum devam eder, müttefikler bizi ...
Read more : YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR | Görüntüleme : 963 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Habip Hamza ERDEM

Saray'ın treni... / Tuncay MOLLAVEİSOĞLU

Saray'ın treni...

İlk Yiğit Bulut söylemişti.

Bulut'a "dönek", "jöleli" yakıştırmaları ardından geldi.

Erdoğan'ı ve AKP'yi acımasızca eleştirdiği çizgiden, katıksız bir Reisçiliğe savrulmuştu.

Eleştirenlere "ben değişmedim, AKP benim çizgime geldi" diyordu.

Hatta belki eleştirilerin de etkisi ile yaptığı orantısız, aşırıya kaçan Reis'çi ifadeleri AKP'liler arasında bile alaycı gülümsemelere neden oluyordu. 

Şimdi, Atatürkçülüğü ve yurtseverliğinden şüphe duymadığımız siyasetçisinden askerine bazı isimlerin de benzer yaklaşımda bulunması nasıl açıklanabilir?

Nerede hata yapıyorlar?

Olguları ortaya koyalım;

Geçmişte Erdoğan'ı eleştirip bugün ...
Read more : Saray'ın treni... / Tuncay MOLLAVEİSOĞLU | Görüntüleme : 1869 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Kerkük kan ağlıyor! / Batuhan ÇOLAK

Kerkük kan ağlıyor!

"Musul'u IŞİD'ten temizleyeceğiz" bahanesiyle başlatılan operasyonlar tam bir Türkmen avına dönüşmüş durumda. Özellikle Kerkük'ten gelen haberler çok kötü. Onlarca Türkmen'in şehit düştüğü bildiriliyor.

Önceki gece Kerkük'e bağlı Dabık ilçesinde, 'IŞİD hedeflerini vuracağız' diyerek havalanan ABD jetleri Türkmenleri vurdu. Sadece bu saldırıda 25'in üzerinde Türkmen şehit oldu.

ABD jetlerle Türkmenleri katlederken, IŞİD de boş durmuyor. Boşalttığı bölgelerden kaçarken ilk olarak Türkmenlere saldırıyor. Çünkü silahlı olmadıkları için kolay hedef konumundalar. Kerkük'te evlerine girilerek şehit ...
Read more : Kerkük kan ağlıyor! / Batuhan ÇOLAK | Görüntüleme : 3274 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Doktor tivıtıra sorular!.. / Ahmet TAKAN

Doktor tivıtıra sorular!..

Doktor tivıtır diyor ki;
"Malum ve meşum bir sorunun demokratik yollardan çözülmesi çağrısında bulundum."

Soru; Bu yol, villadan mı geçiyor?..

Doktor tivıtır diyor ki;
"Türkiye sıkıntıda sürükleniyor, selin önünü alalım, gerekirse baraj yapalım diyorum."

Soru; Barajın plan ve projesini niye o özel villada yapıyorsunuz?..

Doktor tivıtır diyor ki;
"Devlet düğümlendi, sistem tıkandı, rejim krize gidiyor uyarısında bulunuyorum."

Soru; E!.. Tamam haklısınız da... Sık sık geceleri Gölbaşı'ndaki o özel villaya neden gidiyorsunuz?.. Orası ...
Read more : Doktor tivıtıra sorular!.. / Ahmet TAKAN | Görüntüleme : 1521 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Vallahi ben demedim / Hüsnü MAHALLİ

Vallahi ben demedim

Daha ilk günlerinde 'Arap Baharı'nın kanlı olacağını söyledim.

Daha ilk günlerinde Türkiye olmadan Suudi Arabistan ve Suudi Arabistan olmadan Türkiye'nin Suriye'yi ve bölgeyi bu hale getiremeyeceğini söyledim.

İdeolojik paralellik.

Fetö benzeri.

Peki, ne oldu?

3 Ekim 2014'de ABD Başkan Yardımcısı Biden Harvard Üniversitesindeki konuşmasında ' Türkiye, Suudi Arabistan, Katar ve BAE Esad'ı devirmeye öylesine kararlıydılar ki, bir anlamda Alevi-Sünni savaşını vekâleten başlattılar. Esad'a karşı kim varsa yüz milyonlarca dolar para ve tonlarca ...
Read more : Vallahi ben demedim / Hüsnü MAHALLİ | Görüntüleme : 2290 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Yine Yanlışsınız Devlet Bey / Rifat SERDAROĞLU

Yine Yanlışsınız Devlet Bey

15 Temmuz 2002 tarihli “Erken Seçim Kararınızı” kamuoyuna duyuran MHP Basın açıklamasını tekrar okudum. 15 yıl evvel söylediklerinizle, 20 Ekim 1016 tarihinde söyledikleriniz anlam olarak hemen hemen aynı! 15 yıl evvel de sistem tıkandı “Erken Seçim” dediniz, şimdi de aynı şeyleri Başkanlık referandumu için söylüyorsunuz.

Sayın Bahçeli size ikimiz arasında geçen, daha önce de yazdığım bir olayı tekrar hatırlatacağım. TBMM 31 Temmuz 2002 de erken seçim kararı almıştı. Siz TBMM’de Bakanlar ...
Read more : Yine Yanlışsınız Devlet Bey / Rifat SERDAROĞLU | Görüntüleme : 1707 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148882 ileti • Toplam 46220 başlık • Toplam 25038 üye

x