Zaman: Cum Ağu 08, 2025 10:14

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

FETÖ'yü böyle pışpışladılar! / Arslan BULUT

FETÖ'yü böyle pışpışladılar!

Cemaatin yüzlerce projesinden sadece bir örnekten yola çıkarak, FETÖ'nün nasıl FETÖ olduğunu hatırlatayım...

Türk Dünyası Gençlik Kurultayı fikri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin de fikir babası olan Türk Ocağı'ndan çıkmıştı ve organizasyonu, hepsi de çok iyi yetişmiş olan Türk Ocaklı gençler yapıyordu. Kurultayların mali yükünü Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Tanıtma Fonu çekiyordu. 2000 yılından sonra, Türk Dünyası Gençlik Günleri ve Kurultayı için destek verilmedi ve bu önemli toplantı tam üç yıl yapılamadı.

AKP iktidarı kurulduktan ...
Read more : FETÖ'yü böyle pışpışladılar! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1439 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Arslan BULUT

Yardım ve Yataklık / Rifat SERDAROĞLU

Yardım ve Yataklık

Pazar günü sabahı aldığımız acı haberle yüreklerimize yine ateş düştü. PKK Narko-Terör örgütünün bombalı araç saldırısıyla şimdilik 18 canımız daha gitti! 18 evlât, 18 sevgili, 18 baba, 18 nişanlı, 18 can, 18 dünya, ülkeyi yöneten Badem İktidarının yanlış politikaları yüzünden yok oldular…

Türk Ceza Kanununda, “Yardım ve Yataklık Suçu” diye bir kavram vardır. Eskiden, bu suçu işleyenler 3-5 yıl arası hapis cezasına çarptırılırdı. Yeni düzenlemeye göre; Anayasal düzeni değiştirmek amacıyla kurulan örgütlere ...
Read more : Yardım ve Yataklık / Rifat SERDAROĞLU | Görüntüleme : 1498 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Bir erkek üç kadın / Hüsnü MAHALLİ

Bir erkek üç kadın

Kasım 2008’de başkan seçilen Obama ilk Müslüman ülke olarak Türkiye’yi ziyaret etti.

5-6 Nisan 2009.

Obama 5 Haziran 2009’da Mısır’a gitti ve Kahire Üniversitesi’nde ‘demokrasi vurgulu’ bir konuşma yaptı. Ama Mısır’a giderken, demokrasi ve insanlık düşmanı Suudi Arabistan’a uğrayıp çağdışı, ilkel ve bağnaz kralından som altın Kraliyet Nişanı’nı almayı unutmadı.

Türkiye, Suudi Arabistan ve Mısır.

Bu çabaya ‘büyük değer’ biçen Nobel’ciler Ekim 2009’da Obama’ya Barış Ödülü’nü verdi.

Obama da gereğini yapmak ...
Read more : Bir erkek üç kadın / Hüsnü MAHALLİ | Görüntüleme : 1753 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Attila İlhan'ı Anarken / Metin AYDOĞAN

Attila İlhan'ı Anarken

Su katılmamış bir yurtsever ve kararlı bir anti-emperyalist olan Attila İlhan’ı 11 Ekim 2005’te sonsuzluğa uğurladık. Düşünceleri, şiirleri ve romanlarıyla evrenselliğe ulaşan yüksek nitelikli bu sanat adamı; Türk kültürüne kalın ve kalıcı bir iz bırakarak aramızdan ayrıldı. Attila İlhan, devrimci kişiliğinden ve ilkelerinden ödün vermeyerek kalemiyle savaştı ve yalnızca yaşadığı dönemde değil, etkisini gelecekte de sürdürecek büyük bir yapıtlar bütünü bıraktı. Attila İlhan’nın bedeni öldü ancak kuşkusuz ki o yapıtlarıyla sonsuza dek ...
Read more : Attila İlhan'ı Anarken / Metin AYDOĞAN | Görüntüleme : 1817 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Metin AYDOĞAN

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148882 ileti • Toplam 46220 başlık • Toplam 25038 üye

x