Zaman: Sal May 05, 2026 14:32

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Çete devletine doğru..

-

Yazı foto http://www.turkishnews.com/content/wp-c ... 224666.jpg

Eshabil Üstündağ
adanams@gmail.com

29.7.2016 23:08
Ekleme 30.6.2016 20:34

Not: Yazının çoklu fotolusu da vardır diliyen ordan okur. Arzederim. /e.ü.
http://www.turkishnews.com/content/2016 ... ine-dogru/

Cenderme İçişşleri bakanlığına bağlandı, yani polis gibi.

Hatırlarsan Geçenlerde Tayyip Bey bir şey demişti, “Milli Polis Teşkilatı Kuracağım.” (öncekiller Somali’dendi ya)

AKEPE veya Tayyip Bey, 1 haftadır …senden benden fazla ...
Read more : Çete devletine doğru.. | Görüntüleme : 1041 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Hulusi Akar O Madalyayı İade Etmek Zorunda!.. / Müyesser YILDIZ

Hulusi Akar O Madalyayı İade Etmek Zorunda!..

15 Temmuz “işgâl ve iç savaş provası”nın maşasının FETÖ, sahibinin ABD olduğundan Erdoğan ve iktidar dahil hiç kimsenin şüphesi yok.
Bu konudaki tartışmalar, ABD Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper ile ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı General Joseph Votel'in açıklamalarıyla iyice ısındı.

Clapper, “Darbe girişimi ve geri tepmesi, Türkiye’deki ulusal güvenlik aygıtını tamamını etkiledi. Bizim bazı muhataplarımız ya tasfiye edildi ya da tutuklandılar. Şüphesiz ki, bu durum ABD’nin ...
Read more : Hulusi Akar O Madalyayı İade Etmek Zorunda!.. / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 121099 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

BİLİNECEĞİ BİLMEK

BİLİNECEĞİ BİLMEK
“Zeki insanların kuşkularla dolu dünyası aptallarda kesinliklerle doludur”
Charles Bukowski
Darbeyle yatıp darbeyle kalkıyoruz.
Daha doğrusu yattığımız yok, gece gündüz darbeyi yenmenin coşkusunu yaşıyoruz.
Dağ-taş gelincik tarlası gibi, al bayraklarımızla süslü.
İnsanlarımız mutluluktan uçuyor.
Siyasal görüş farklılıklarımızı unutup, birlik ve beraberliğimizi sağladık.
Sieneninterneyşınıl’ın Türkiye kolu, yani şu cenenetürk de Tanrının bize bir lütfu imiş de, haberimiz yokmuş.
Türkiye’nin ‘Jean D’arc’ı da, çıka çıka sieneninterneyşınıl’ın içinden çıktı ya, vallahi ne kadar zılgıt çeksek azdır. ...
Read more : BİLİNECEĞİ BİLMEK | Görüntüleme : 962 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Habip Hamza ERDEM

Ulusal Özel 29 Temmuz 2016

Read more : Ulusal Özel 29 Temmuz 2016 | Görüntüleme : 850 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

"CUMHURİYET'İN FABRİKA AYARLARI", TÜRK ORDUSU VE ATATÜRK / MİTHAT AKAR

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Fabrika Ayarlarına Geri Dönmesi” İçin Ne yapmalı?

Fabrika Ayarları ve Türk Devriminin Programı

Türkiye’nin 1938’den itibaren Batı emperyalizmine bağlandığı gerçeğini tespit eden, Batı’ya bağlanma sürecinin bizdeki milli olan ekonomiyi, siyaseti, ordu teşkilatını, eğitimi ve toplam olarak kültürel dokumuzu, dinamikleri ile tahrip ettiği gerçeğini kavrayanlar “Fabrika ayarlarına geri dönmek” deyimini kullanarak, Türk Devrimi sürecine işaret ederler.

Ben bu yüzden “Fabrika ayarlarına geri dönmek” şeklinde çok yerinde olarak kullanılan bu benzetmeyi, Türk Devriminin kurucu ilkelerini ...
Read more : "CUMHURİYET'İN FABRİKA AYARLARI", TÜRK ORDUSU VE ATATÜRK / MİTHAT AKAR | Görüntüleme : 4190 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gençlik Diyor ki

‘Eski dostum tankla gelmiş’ / Kıymet Nadir BİNDEBİR

‘Eski dostum tankla gelmiş’

Resim

Son iki haftada şunları anladık:

-Akepe’nin “yüzde 50’yi evde zor tutuyorum”, “halkın yüzde 50’si benimle ” iddiaları külliyen yalanmış. Bedava ulaşım, kumanya paketleriyle günlerce sokağa çağrıldıktan sonra 'yüzde 10’ görüntüsüyle çuvallayan Akepe, ancak Suriyeli, Afrikalı kaçaklarla, Güneydoğu’da Hizbullah desteğiyle bir nebze (yüzde 12-13) kalabalık toplayabilirmiş.

-Kemal Kılıçdaroğlu akepe ve akp’nin cumhurbaşkanına gerektiğinde açık açık destek vermekten çekinmezmiş. Gezi’de -birkaç CHP milletvekili hariç- halkın yanında yer almayan Kılışdar, akepe’ye kalabalık gerektiğinde ...
Read more : ‘Eski dostum tankla gelmiş’ / Kıymet Nadir BİNDEBİR | Görüntüleme : 2715 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Türk Ordusu'nu çözme raporu ve darbe! / Arslan BULUT

Türk Ordusu'nu çözme raporu ve darbe!

2006 yılının Mayıs ayında, Soros'un Türkiye ayağı olan Açık Toplum Enstitüsü'nün finansmanı ile TESEV ve Cenevre'de kurulu ve kısa adı DCAF olan "Silahlı Kuvvetlerin Demokratik Denetimi Merkezi", "Güvenlik Sektörü ve Demokratik Gözetim" başlığı altında bir "Türkiye Almanağı" yayınlamıştı. 2006'nın Eylül ayında elime geçen bu raporla ilgili beş-altı yazı yazmıştım.

Kitabın editörü Prof. Dr. Ümit Cizre, sunuş yazısında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin M.Ö. 209 yılından beri başarısının temel sırrı olan "emre ...
Read more : Türk Ordusu'nu çözme raporu ve darbe! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2281 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Arslan BULUT

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148871 ileti • Toplam 46427 başlık • Toplam 25115 üye

x