Zaman: Cmt Ağu 02, 2025 17:29

News News of Sitemiz Hakkında

Site map of Sitemiz Hakkında » Dizin : Sitemiz Hakkında

Foruma Ne yapmalı? bölümü açılablir mi?

Düşüncem o ki biz güncelmeydan müdavimleri ülkemiz ile ilgili pek çok konuda çok güzel analizlerde bulunuyoruz, ancak ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bilmemize rağmen ne yapmamız gerektiği konusunda fazlaca fikir üretemiyoruz, bu yüzden bence bir ne yapmalı? bölümü açılmalı ve bizler bu bölümü bir fikir atölyesi gibi kullanıp geleceğe dair fikir ve görüşlerimizi beyan edelim. belki güzel olaylara vesile olabiliriz.
Saygılarımla
Read more : Foruma Ne yapmalı? bölümü açılablir mi? | Görüntüleme : 1064 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Yaşar Nuri ÖZTÜRK ve Nadim MACİT ART'de!

Yaşar Nuri ÖZTÜRK ve Nadim MACİT ART'de! Akabinde Güncel Meydan'da...
Read more : Yaşar Nuri ÖZTÜRK ve Nadim MACİT ART'de! | Görüntüleme : 2373 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Duyurular

Erdal SARIZEYBEK Konferansına Davet (İstanbul-Maltepe)

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ

MALTEPE ŞUBESİ

K O N F E R A N S

E.ALBAY

ERDAL SARIZEYBEK

‘‘TÜRKİYE VE TERÖR’’

Yer : MAKSEV (Yalı Mah. Rıhtım Cad. No:10 MALTEPE/İSTANBUL)

Tarih : 08 Şubat 2009 Pazar

Saat : 14:30

İrtibat : (0216) 305-89-90

(Katılım ücretsizdir.)

Dursun Ali TORAMAN

Şube Başkanı
Read more : Erdal SARIZEYBEK Konferansına Davet (İstanbul-Maltepe) | Görüntüleme : 1708 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Duyurular

Banu AVAR ART'de!

Banu AVAR ART'de! Akabinde Güncel Meydan'da...

25 Şubat 2009

"Banu AVAR'la Dünya Düzeni" Avrasya Televizyonu'nda 25 Şubat 2009'da ve her Çarşamba 21:45'de... Süresi 30 dakika... (Tekrarı Pazar 20:00'da)

(Bu kez son derece sıkışık koşullar altında olduğumuzdan bir sponsor bulana kadar, sınırlar arasında çekimler yapamayacağız. Ama masa başında da olsa bilgilendirici belgesellerle sizlerle buluşacağız.)

Her Çarşamba, Dünya Düzeni'nde, çeşitli ülkelerin ve Türkiye tarihinin kavşak noktalarına mercek tutmaya çalışacak; zâlimlerden, mazlumlardan ve direnenlerden söz ...
Read more : Banu AVAR ART'de! | Görüntüleme : 4529 | Yanıtlar : 21 | Dizin : Duyurular

Çok teşekkürler...

Yüklemeleri yapanların elleri dert görmesin...
Helal olsun, sabırla kaydedip, paylaştıkları için!
Read more : Çok teşekkürler... | Görüntüleme : 1068 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Bir Öneri

Sitede Atatürk Hatıra Defteri Açılsa Güzel Olmazmı ?
Read more : Bir Öneri | Görüntüleme : 1154 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

İsrail ABD ni al Defol!

http://www.facebook.com/home.php#/group ... 4183748167 Arkadaşlar Facebook taki grupların ne kadar yararı var bilmiyorum. Ancak asıl sorun Bagımsızlık sorunu.Bu Hükümet Emperyalist güçlere hizmet eden İşgalci bir Hükümettir. Seçimle gelmiş olması görüntüdür bunu hepimiz biliyoruz. Ben düşüncemi kısaca belirttim grupta. Siyaseti yönlendirebilecek tek güç Halkın kendisidir. Katılıp geliştirmek isterseniz buyrun.
Read more : İsrail ABD ni al Defol! | Görüntüleme : 1596 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Duyurular

SARIZEYBEK'in Yeni Yıl İletisi

BU UMUT BİZİM

Allah’tan umut bizi hiç terk etmiyor, yoksa nasıl katlanacak bu can bunca zorluğa, eziyete, bunca sıkıntıya. Umut deyip geçmeyin, bizi ayakta tutuyor, bize yaşama ve dayanma gücü veriyor, bizi yaşatıyor…

İşler iyiye gitmiyor, biliyoruz ama yarından umudumuz var, “gün güneşli doğar belki” deyip sıkıntıyla yatağa giriyor ama umutla uyuyoruz. İşler hiç iyi gitmiyor farkındayız ama “inşallah düzelir” deyip inancımıza sarılıp yatıyoruz, umut ediyoruz. İşler iyiye gitmeyi bırakın kötü yola adım atmış bile, ...
Read more : SARIZEYBEK'in Yeni Yıl İletisi | Görüntüleme : 1685 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Duyurular

SARIZEYBEK'in Konferansları (Aralık-Ocak-Şubat)

Erdal SARIZEYBEK'in Konferansları (Aralık-Ocak-Şubat)

Tasımlama

1. 18 Aralık Gazi Üni. Öğc. Topluluğunca düzenlenen toplantıda,
  2. 20 Aralık Cumartesi Çorum Sungurlu Yörük Türkmenler Derneğinde,
  3. 26-27 Aralık Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ile sivil toplum örgütlerinin Isparta’da ortaklaşa düzenledikleri toplantıda,
  4. 28 Aralık Tarsus sivil toplum örgütlerinin düzenlediği toplantıda,
  5. 3 Ocak Aydın/Söke ADD ve diğer sivil toplum örgütlerinin düzenlediği toplantıda,
  6. 4 Ocak Paz Saat 11.00-15.30 Yer: Hasan Sağlam Öğretmenevi - ...
Read more : SARIZEYBEK'in Konferansları (Aralık-Ocak-Şubat) | Görüntüleme : 2086 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Duyurular

TUSAM BİLDİRİSİ

DEDELERİMİZE “KATİL” DİYEN ERMENİLERDEN NİÇİN ÖZÜR DİLEYECEĞİZ?

Resim

TUSAM – Türkiye Ulusal Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezi Basın Bildirisi

DEDELERİMİZE “KATİL” DİYEN ERMENİLERDEN NİÇİN ÖZÜR DİLEYECEĞİZ?

BÜYÜK TÜRK MİLLETİ,

Evet, öncesi ve sonrası ile 1915 yaşanan bir “büyük felaket”in adıdır. Felaketi yaşayan da Müslüman Türk Milleti’dir:

Amerikalı nüfus bilimci Prof. Dr. Justin McCARTHY; 1821 Yunan İsyanı’ndan 1922 Milli Mücadele’nin sonuna kadar geçen yüz yıl içinde toplam 5.060.000 Müslüman Türk’ün “öldürüldüğünü”; 5.381.000 Müslüman Türk’ün de ...
Read more : TUSAM BİLDİRİSİ | Görüntüleme : 1842 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Duyurular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148855 ileti • Toplam 46196 başlık • Toplam 25029 üye

x