Zaman: Pzr Eki 26, 2025 1:10

News Stickies

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Gündeme Dair - 05 / 07 / 08 ~ Banu AVAR

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Konuk: Gazeteci-Yapımcı / Banu AVAR çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

http://img357.imageshack.us/img357/1672/gdpf4.jpg

Kısım - I

Kısım - II

Kısım - III

Görüntü: DivX 25.00fps 450Kbps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 96Kbps
Süre: 99 dk. 59 sn.
Boyut: 400 MB
Çözünürlük: 512x384

Şifre
guncelmeydan

İndir

İlişimler
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Read more : Gündeme Dair - 05 / 07 / 08 ~ Banu AVAR | Görüntüleme : 3769 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Gündeme Dair

Nâzım HİKMET - Kendi Sesinden 46 Şiir

Resim
Nâzım HİKMET

Kendi Sesinden 46 Şiir

Ben bir insan,
ben bir Türk şairi Nazım Hikmet
ben tepeden tırnağa insan
tepeden tırnağa kavga, hasret ve ümitten ibaret...

01. Salkım Söğüt
02. Nikbinlik
03. Haber
04. Angina Pektoris
05. Yirminci Asra Dair
06. Kız Çocuğu
07. Japon Balıkçısı
08. Akkaranfil
09. Stransium 90
10. Dünya, Dostlarım ve Toprak
11. Kerem Gibi
12. İstanbul'dan Mektup
13. Türk Köylüsü
14. Büyük Taarruz 1
15. Büyük Taarruz 2
16. ...
Read more : Nâzım HİKMET - Kendi Sesinden 46 Şiir | Görüntüleme : 2131 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

Neler oluyor¿? - 29 Nisan 08 / Erdal SARIZEYBEK

TUSAM İç Güvenlik ve Terör Danışmanı / Emekli Jandarma Albay - Erdal SARIZEYBEK anlatıyor: "Neler oluyor¿?

Türkiye'nin gündeminin şekillendiği saatlerde 'neler oluyor' sorusunun yanıtı artık "Neler Oluyor¿?" programında ekrana geliyor. Olayları sıcağı sıcağına yorumlamak, gündemi oluşurken yakalamak "Neler Oluyor¿?"u izlemekle mümkün olacak.

Elif AKÇINAR soruyor, birbirinden değerli konuklar gündemi sorguluyor.

Kısım - I

Kısım - II

Kısım - III

Read more : Neler oluyor¿? - 29 Nisan 08 / Erdal SARIZEYBEK | Görüntüleme : 2446 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Neler Oluyor¿?

Jeopolitik Analiz - 3 Mayıs 08 / Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK

Doç. Dr. Yaşar HACISALİHOĞLU tarafından hazırlanan Jeopolitik Analiz Türkiye ve dünya gündemini farklı bir boyut da inceliyor… Ülkelerin uzun vadede yapmış oldukları tüm stratejik çalışmaları değerlendiren program, her hafta farklı konu ve konuklarla uzun soluklu yayın saati ile tüm tartışılan konuları masaya yatırıyor… Gerçeklerin konuşulup; yarının cevabını arayan Jeopolitik Analiz programı ART'de.

Konuk: Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı - İlâhiyatçı / Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK

http://img384.imageshack.us/img384/4210/jeoam0.jpg

İzle

Görüntünün tamamını izleyebilmeniz için, ...
Read more : Jeopolitik Analiz - 3 Mayıs 08 / Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK | Görüntüleme : 16843 | Yanıtlar : 17 | Dizin : Jeopolitik Analiz

Fetullahçı Gladyo -> Dördüncü bölüm eklenmiştir

Fetullahçı Gladyo
Bölüm ~ I

Bir Numara: Ulusal Devlet

]
İNDİR

İlişim

Fetullahçı Gladyo
Bölüm ~ II

Şifre
guncelmeydan

2. Bölümü İndir

İlişim
Parça I
Parça II
Parça III
Parça Iv

Fetullahçı Gladyo

Bölüm ~ III

Bulunan savcı

>> İndir <<

Fetullahçı Gladyo

Bölüm ~ IV

Şema Darbesi

>> İndir < ...
Read more : Fetullahçı Gladyo -> Dördüncü bölüm eklenmiştir | Görüntüleme : 13966 | Yanıtlar : 70 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Haber Masası - 24 Nisan 08 / Banu AVAR ~ Arslan BULUT

Bölüm I

Bölüm II

Bölüm III

Read more : Haber Masası - 24 Nisan 08 / Banu AVAR ~ Arslan BULUT | Görüntüleme : 5194 | Yanıtlar : 20 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Ne Var Ne Yok? 25.04.08 | Veda

Skytürk Genel Yayın Yönetmeni Serdar Akinan soruyor, Nihat Genç gündemi yorumluyor…

Serdar Akinan ve Nihat Genç'in hazırladığı "Ne Var Ne Yok" ekranlardan çekilme kararı aldı

"Tayyip Erdoğan'ın "Ayaklar baş olursa" sözü ve 1 Mayıs üzerine..."

"Tayyip Erdoğan'ın defteri"
"Sadrazam'ın solcusu Günay"

İzle

Görüntü: DivX 29.00fps
Dosya Boyutu: 363 MB
Süre: 1 saat 20 dakika
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek icin tikla: ...
Read more : Ne Var Ne Yok? 25.04.08 | Veda | Görüntüleme : 12973 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Ne var, ne yok¿?

Yeni Türkiye Cumhuriyeti -Kuşatma ve Kutuplaşma-

Ülkemizde yaşanan kutuplaşmanın arka planında yatan gerçek nedir? Bu sorunun cevabını vermek için eski CIA ajanı ve Orta Doğu Masa Şefi Graham E. Fuller’in “Yükselen Bölgesel Aktör: Yeni Türkiye Cumhuriyeti”• adlı çalışmasında İslam ve Cumhuriyet konularında Türkiye’ye biçtiği rolü ve bu rolle birleşen, bütünleşen dini ve politik hareketlerin duruş ve tutumunu analiz etmek gerekir. Ancak bu yazı, Fuller’in kültürel mirastan kopuş ve buluşma olarak sunduğu ve “Yeni Türkiye Cumhuriyeti” şeklinde adlandırdığı durumu sadece dini-politik açıdan ...
Read more : Yeni Türkiye Cumhuriyeti -Kuşatma ve Kutuplaşma- | Görüntüleme : 3748 | Yanıtlar : 1 | Dizin : İzlem (Strateji)

23 Nisanımız Kutlu Olsun!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

http://www.guncelmeydan.com/forum/images/23nisan.jpg

Sevgili Çocuklar 23 Nisanımız Kutlu Olsun!

Dünya Sizinle Daha Aydınlık Ve Gelişmiş Yarınlara Ulaşsın.

TÜRK ÇOCUĞU DİYOR Kİ

Seneler kutlu bana,
Aylar umutlu bana.
Her an haykırıyorum :
Türk'üm ne mutlu bana.

Cesaretim candadır.
Şöhretim dört yandadır,
Benim bütün cevherim,
Nabzımdaki kandadır.

Tarihten eski yaşım,
Harpte eğilmez başım,
Toplar can yoldaşımdır,
Silahlar arkadaşım.

İzmir benim, Van benim
Şeref benim, şan benim,
Kars, Erzurum, Erzincan, ...
Read more : 23 Nisanımız Kutlu Olsun! | Görüntüleme : 3576 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Duyurular

Bir İhanet Belgesi: Necip Fazıl'ın Gençliğe Hitabesi..

Üstad diye nitelendirdikleri Kısakürek'in "Atatürk yazdıktan sonra ben de yazabilirim" diye ortaya döktüğü satırlar; sizler ne düşünürsünüz acaba???

Resim

GENÇLİĞE HİTABE

Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik...

"Zaman bendedir ve mekân bana emanettir!" şuurunda bir gençlik...

Devlet ve milletinin büyük çapa ermiş yedi asırlık hayatında ilk ikibuçuk asrını aşk, vecd, fetih ve hakimiyetle süsleyici; üç asrını kaba softa ve ham yobaz elinde kenetleyici; son bir asrını Allahın, Kur'ân'ında "belhüm adal" dediği hayvandan aşağı ...
Read more : Bir İhanet Belgesi: Necip Fazıl'ın Gençliğe Hitabesi.. | Görüntüleme : 43360 | Yanıtlar : 57 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149146 ileti • Toplam 46420 başlık • Toplam 25117 üye

x