Zaman: Cmt Tem 05, 2025 16:39

News News of Televizyon Gösterimleri

Site map of Televizyon Gösterimleri » Dizin : Televizyon Gösterimleri

Haber Artı - 7 Mayıs 08 / Erol BİLBİLİK

Haber Artı - 7 Mayıs 08 / Erol BİLBİLİK

Read more : Haber Artı - 7 Mayıs 08 / Erol BİLBİLİK | Görüntüleme : 981 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Siyaset Ekseni - 13 Mayıs 2008

13.05.08 tarihinde Ata tv'de yayınlanan İsmet Bayhan'ın sunduğu Siyaset Ekseni programı
Konu: Kanaltürk'ün Satılması ve Medya-İktidar İlişkileri

Konuklar: Emin Çölaşan, Hulki Cevizoğlu, Nazmi Bilgin
Nihat Genç telefonla bağlanıyor
İndirin
Siyaset_Ekseni.rar

Not: Video flv formatındadır

İzle

Tuba ve Göktürkmehmet arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Read more : Siyaset Ekseni - 13 Mayıs 2008 | Görüntüleme : 1136 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

ATA TV'deki Hulki Cevizoglu ve Emin Colasan'li program

Selam Arkadaslar,

Dun kanalturkun satisindan sonra insanlarin tepkilerini merak ettigim icin, bizkackisiyiz sitesindeki yorumlari okuyordum.

Bir uye "Su anda ATA TVde emin colasan ve Hulki Cevizoglu Kanalturkun satisi ve siyaset-medya iliskilerini tartisiyor" diye bir duyuru yapti.

Yurtdisinda bulundugum icin hemen internetten arama yaptim ve programin bir bolumunu online olarak izleyebildim. Ancak pek cogunu da kacirdim. Program oldukca dolu doluydu, hatta silahsor star gazetesinin yaziisleri muduru ile bile telefon baglantisi yapildi. Adam canli yayinda Hulki Cevizoglundan ...
Read more : ATA TV'deki Hulki Cevizoglu ve Emin Colasan'li program | Görüntüleme : 5127 | Yanıtlar : 10 | Dizin : TV Gösterimleri

Ceviz Kabuğu - 09 / 05 / 08 ~ 40. Yılında 68 Kuşağı - II

Gazeteci-yazar Hûlki Cevizoğlu; birbirinden seçkin konuklarıyla soruyor, sorguluyor, anlatıyor...

68 Olaylarının Kodu Çözülmeye Devam Ediyor

1961’de sağdan üç idamı, 1972’de soldan üç idam izledi!.. Türkiye’yi derinden etkileyen 68 olayları 40. yılında tartışılmaya ve anlaşılmaya devam ediyor...

12 Mart Muhtırası sağ hükümete verildiği halde, cezayı niçin sol kesim çekti?..

Deniz Gezmiş’lerin idamını engellemek için yapılan eylemlerin arkasında kim vardı?.. Bu eylemler nasıl sonuçlandı?..

Mahkemenin idam kararlarından sonra Meclis’in, iktidarın ve muhalefetin tutumu ne oldu?.. Kimlerin davranışı ...
Read more : Ceviz Kabuğu - 09 / 05 / 08 ~ 40. Yılında 68 Kuşağı - II | Görüntüleme : 3047 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Ceviz Kabuğu

Haber Masası - 8 Mayıs 08 / Prof. Dr. Nadim MACİT

Fatih ŞAHİN'in sunduğu "Haber Masası", hafta içi her gün - saat 14:00'te, hayatın ekranı ART'de.

Konuk: TUSAM Danışmanı - Hitit Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Öğr. Üyesi - Yeniçağ Gazetesi Yazarı / Prof. Dr. Nadim MACİT

Read more : Haber Masası - 8 Mayıs 08 / Prof. Dr. Nadim MACİT | Görüntüleme : 955 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

II. Yörük & Türkmen Kurultayı / Ekrem MEMİŞ

II. Yörük & Türkmen Kurultayı - 3 Mayıs 08 / Prof. Dr. Ekrem MEMİŞ
Read more : II. Yörük & Türkmen Kurultayı / Ekrem MEMİŞ | Görüntüleme : 927 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Gündeme Dair - 05 / 07 / 08 ~ Banu AVAR

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Konuk: Gazeteci-Yapımcı / Banu AVAR çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

http://img357.imageshack.us/img357/1672/gdpf4.jpg

Kısım - I

Kısım - II

Kısım - III

Görüntü: DivX 25.00fps 450Kbps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 96Kbps
Süre: 99 dk. 59 sn.
Boyut: 400 MB
Çözünürlük: 512x384

Şifre
guncelmeydan

İndir

İlişimler
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Read more : Gündeme Dair - 05 / 07 / 08 ~ Banu AVAR | Görüntüleme : 3729 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Gündeme Dair

Neler oluyor¿? - 29 Nisan 08 / Erdal SARIZEYBEK

TUSAM İç Güvenlik ve Terör Danışmanı / Emekli Jandarma Albay - Erdal SARIZEYBEK anlatıyor: "Neler oluyor¿?

Türkiye'nin gündeminin şekillendiği saatlerde 'neler oluyor' sorusunun yanıtı artık "Neler Oluyor¿?" programında ekrana geliyor. Olayları sıcağı sıcağına yorumlamak, gündemi oluşurken yakalamak "Neler Oluyor¿?"u izlemekle mümkün olacak.

Elif AKÇINAR soruyor, birbirinden değerli konuklar gündemi sorguluyor.

Kısım - I

Kısım - II

Kısım - III

Read more : Neler oluyor¿? - 29 Nisan 08 / Erdal SARIZEYBEK | Görüntüleme : 2415 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Neler Oluyor¿?

Fetullahçı Gladyo -> Dördüncü bölüm eklenmiştir

Fetullahçı Gladyo
Bölüm ~ I

Bir Numara: Ulusal Devlet

]
İNDİR

İlişim

Fetullahçı Gladyo
Bölüm ~ II

Şifre
guncelmeydan

2. Bölümü İndir

İlişim
Parça I
Parça II
Parça III
Parça Iv

Fetullahçı Gladyo

Bölüm ~ III

Bulunan savcı

>> İndir <<

Fetullahçı Gladyo

Bölüm ~ IV

Şema Darbesi

>> İndir < ...
Read more : Fetullahçı Gladyo -> Dördüncü bölüm eklenmiştir | Görüntüleme : 13871 | Yanıtlar : 70 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

II. Yörük & Türkmen Kurultayı / Yaşar HACISALİHOĞLU

II. Yörük & Türkmen Kurultayı - 3 Mayıs 08 / Yaşar HACISALİHOĞLU
Read more : II. Yörük & Türkmen Kurultayı / Yaşar HACISALİHOĞLU | Görüntüleme : 1029 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148745 ileti • Toplam 46117 başlık • Toplam 25016 üye

x