Zaman: Sal Haz 17, 2025 15:23

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

Lütfen Amerika'ya Gidin!!.. / Zahide UÇAR

Lütfen Amerika'ya Gidin!!..

Erdoğan ODTÜ’de yapılacak yolu protesto eden eylemcileri eleştirdi. Başbakan açıklamasında şunları söyledi: “Bugün bir pankart gördüm. ’Yol değil orman istiyoruz’ diye. Böyle şey olur mu ya. Orman çok. Yol olmazsa üniversiteye gidemezsiniz. Sizleri ormanlara gönderelim. (Yeniçağ Gazetesi)

Beyefendi; siz Amerika’nın, gerçekte ise siyonizmin projesi olan “Büyük Ortadoğu Projesi”nin eş başkanısınız? 11 Yıldır BOP adına Türk milleti ile kavga ediyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütün simgelerini yok ediyor, adeta kazıyorsunuz.

ODTÜ’ne giden öğrencileri bu ...
Read more : Lütfen Amerika'ya Gidin!!.. / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 5062 | Yanıtlar : 0

Polis Rejimin Güvencesidir(Recep Usta) / Zahide UÇAR

Polis Rejimin Güvencesidir(Recep Usta)

Dilinde ölçü, beyninde ülke olmayan şahıs 28 Haziran 2009 yılında ne demişti?

“Polis rejimin bekçisidir” demişti değil mi?

Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletini “gayrimeşru” ilan ettiklerine göre… Türkiye Cumhuriyeti Devletinin maddi ve manevi varlıklarını talan ettiklerine göre… Bütün kurumların içini boşalttıklarına göre… Yargıyı muhalefet edenleri yok edecek “VURUCU TİM” haline getirdiklerine göre… Polis hangi rejimi koruyacak?

Tabii ki Şerdoğan’ın kurduğu “Bozukistan Aşiret rejimini(!)”…

Anadolu coğrafyasını didikledi. Sivas’tan ötesini ...
Read more : Polis Rejimin Güvencesidir(Recep Usta) / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3770 | Yanıtlar : 0

Gençlerimize Sesleniyorum / Zahide UÇAR

Gençlerimize Sesleniyorum

12 Eylül Askeri Darbesinin yüzsüz siyasetçiler tarafından cılkı çıkana kadar kullanıldığı bir günde sizlere mektup yazma ihtiyacı hissettim. Yaşadığımız tecrübe ve aldığımız dersleri yeni kuşak kardeşlerimize aktarmak boynumuzun borcudur.

Sevgili gençler, siz 12 Eylül darbesini yaşayan siyasilerin atıp tutmasına bakmayın. Onların büyük kısmı suç ortağıdır. Ülke çıkarlarını düşünmek, gençlerimizi korumak yerine, kişisel çıkarlarını korumak adına, gençleri ölüm meydanlarına sürdüler.

Ülkeye sokulan silahların girişini engelle(ye)meyen siyasiler, polisi ikiye bölünmüş İçişleri bakanları… NATO bahanesi ile ...
Read more : Gençlerimize Sesleniyorum / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 981 | Yanıtlar : 0

Kinden Öteki Yaratmak: AZMETTİRİCİ / Zahide UÇAR

Kinden Öteki Yaratmak: AZMETTİRİCİ

İçindeki kinden öteki yaratmak… “DÜŞMAN” algısı yaratarak öteki dediği Türk vatandaşlarını hedef göstermek… Ölümlerden, hapislerden, şantajlardan kurulu bir sicil üzerinde iktidar olmak…

Etnik ve mezhep kaşıması… Gerilim ve kaos üreterek milletin sinir uçları ile oynamak…

Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve kurucularına olan nefretini intikamcı bir siyaset izleyerek işleme koydu. Ülkeyi karpuz gibi ikiye böldü. Yandaş yaratarak yandaş olmayanları hedef gösterdi. Yandaş olmayanlar yandaşlar nezdinde düşmandır. Yani ötekidir. Bazı partililer hiç utanmadan, ...
Read more : Kinden Öteki Yaratmak: AZMETTİRİCİ / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3282 | Yanıtlar : 0

AK-BABA / Zahide UÇAR

AK-BABA

Adlarına AK koydular. Zalim avcının yanında durup LEŞE talip oldular. AK- Baba takımı şimdi Suriye üzerinde fır dönüyor. Kanda yıkanıp, şeytana secde ediyor.

Iraklı Nur’un kirletilen namusu, küçücük bebelerin kimyasal silaha bulanmış bedenleri üzerinden saltanat sürüp zengin olanlar, koltuklarını koruyabilmek adına yeni tecavüzlere, yeni cinayetlere ihtiyaç duyuyor.

Masumiyetle, Muhammedi ahlakla, Kuran’la savaşıyor.

“Kurucuları arasında eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in de bulunduğu Ensar Vakfı hazırladığı “Hz. Muhammed’i Nasıl Öğretelim” kitabında, İslamiyet öncesinde kız çocuklarının ...
Read more : AK-BABA / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2080 | Yanıtlar : 0

Küresel Katilin Silahında Mermi Olmak / Zahide UÇAR

Küresel Katilin Silahında Mermi Olmak

21. Yüzyılda Müslüman coğrafyasında başlatılan “Haçlı Savaşı”nda; İslam’ı silah, Peygamberi mermi, camileri cinayet aletinde(ses duyulmasın diye) susturucu olarak kullanmaktan utanmayan Muaviye artıkları Ortadoğu coğrafyanın halkı üzerine sürüldü. Kapının kilidini içeriden açanlar, Müslümanların canını, malını, ırzını Haçlı güruha peşkeş çekti.

Türkiye’m, cennet vatanım. Bereketli topraklarım. Kadim yurdum. İnsanlığın harman olduğu Anadolu’m… Anadolu’m, Türk Yurdum, kapıyı içeriden açanlarca hançerleniyor. Ve bize din din diyenler, arsızca bu ihaneti kutsuyor.

Yıllarca Türkiye Cumhuriyeti Devletini ...
Read more : Küresel Katilin Silahında Mermi Olmak / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4350 | Yanıtlar : 0

SEFALET (HERGELE-KON) / Zahide UÇAR

SEFALET (HERGELE-KON)

275 kişinin yargılandığı Ergenekon davasının kilit ismi Tuncay Güney, Kanada’nın Toronto kentinde yaşadığı, yıllık kirası 15 bin dolar olan evinin kapılarını ilk kez Hürriyet gazetesinden Fatma Aksu’ya açtı.

Yatak odasında asılı duran İsrail bayrağı altında uyuyan Güney, Toronto’da Beth Israil Center adlı bir Yahudi okulunda haham olarak Tevrat dersleri veriyormuş. Yani, MOSSAD’ın “Underground haham”larının yetiştiği bir istihbarat okulunda...

Allah’a inanıyormuş. Hangi dine mensup olduğu sorulduğunda “Elhamdülillah Müslüman değilim. Ben Tanrı’nın İsrail’i için çalışıyorum. ...
Read more : SEFALET (HERGELE-KON) / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1808 | Yanıtlar : 0

BOP Eşbaşkanını BOP Nasıl Ağlattı?(!).. / Zahide UÇAR

BOP Eşbaşkanını BOP Nasıl Ağlattı?(!)..

Hevesliydi, hırslıydı, zengin sofralarına açtı. Kininden bir araba yaptı. İki at verdiler eline. Biri BOP, diğeri dinler arası diyalog eş başkanlığı. Şeyinde boncuk bulmuş gibi sevindi. Kinden arabasına küresel çetenin, daha açığı İlluminati(ŞEYTAN)nin iki atını koştu. Doğudan Batıya, Kuzeyden Güneye bütün Anadolu topraklarını çiğnedi, tarumar etti. Başında Firavun tacı, şeytandan akıl hocası... Küçük dağları bıraktı, “büyükleri de ben yarattım” demeye başladı. Kendine vehmettiği tanrısallığı nedeniyle çevresinde kendine tapınan sözler eden ...
Read more : BOP Eşbaşkanını BOP Nasıl Ağlattı?(!).. / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 7463 | Yanıtlar : 0

FEDAİ!!.. Söylemediler Demeyin!!. / Zahide UÇAR

FEDAİ!!.. Söylemediler Demeyin!!.

F tipi örgütün F tipi polis elbiseli üyelerine;

Biz 1980 öncesi yılları yaşamış kuşaklarız. O nedenle bu yazıyı içinizden bir okuyan varsa diğerlerine anlatsın.

Sizler polis okulu soruları elinize verilerek, cevapları ezberlettirilerek polis yapıldınız.

Ordu’nun siyaset üzerindeki ağırlığına karşılık polis teşkilatını güçlendirme fikri Özal ile başladı. Sonra Tansu Çiller ile devam etti. Çünkü polisi siyasallaştırmak kolaydı. Ayrıca cemaat ve tarikatlara bağlı birçok polisin oluşu, polis teşkilatını manevi ve dini değerleri kullanarak yönlendirmede ...
Read more : FEDAİ!!.. Söylemediler Demeyin!!. / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1064 | Yanıtlar : 0

Firavunların Tanrıları Amerika, Başrahipleri İse İsrail'dir… / Zahide UÇAR

Firavunların Tanrıları Amerika, Başrahipleri İse İsrail'dir…

Başlığı Ergün Poyraz’ın esir evinde yazdığı “İPLİKÇİ” kitabından aldım. Kitabında;

“Eski Mısır’da Firavunlar onayı nasıl alırdı? Firavunların Firavun olması için öncelikle baş tanrı tarafından onaylanmaları gerekiyordu.

Baştanrı; mermerden dev bir heykel!

Mermerden dev heykel nasıl onay verirdi?

Hafifçe öne eğilerek…

Bu işte, baş eğerek onaylamada tüm Mısır halkının bilmediği bir sır vardı!

Bu sırrı sadece başrahip biliyordu.

Bir de evet, tören sırasında Firavun tanık oluyordu.

O kadar, sadece o ...

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148684 ileti • Toplam 46065 başlık • Toplam 25009 üye

x