"Olan oldu,Kuzey Irak Türkiye'ye girdi."

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Naima » Cmt May 26, 2007 13:53

Yıllardır ha girdik ha girecez derken bizi iyi uyuttular. AKP sandıkta görüşecez senle.

Uyuyanlar ve onları uyutanlar belli...

Sandık işi de hiç belli olmaz. Bir saat içerisinde bile siyasi partilerin oy durumu rahatlıkla değişebilir. Bir söz bir partiyi iktidar da eder, barajı aşamamasını da sağlar.

Citigroup tarafından gerçekleştirilen ve yedi ayrı araştırma şirketi tarafından yapılan seçim öncesi anketleri ekolay.net yayınladı.

ODAK'ın yaptığı anketlere göre, AKP % 43.2, CHP %20, MHP %11.7.

SONAR'ın Mayıs 2007 'de yaptığı ankete göre; kararsız oylar dağıtıldıktan sonra, meclise giren partiler içinden, AKP'nin aldığı oy oranı %29, CHP'nin oy oranı %14.1, DYP %12.1 ve MHP %12.1.

BAŞKENT şirketinin araştırmasında, AKP %33.1, CHP % 17.2 ve DYP % 14.2 oy oranıyla barajı geçiyor.

AKP'nin kendi yaptığı anketlere göre, AKP oyları % 42.5, CHP % 17.8, MHP %11.

ANAR'ın çalışmasında AKP % 47.9, CHP % 15.9 oranıyla barajı geçen iki parti olarak görülüyor.

METRO şirketinin araştırmasına göre; AKP %38.2, CHP % 17.1 oranıyla karşımıza çıkıyor.

ESTİMA'nın araştırması AKP oylarını % 29.6 olarak gösterirken, CHP'nin oy oranını % 19.2 olarak gösteriyor. ESTİMA'ya göre % 10.3 oranıyla MHP ve % 15.3 oy oranıyla DYP de barajı aşıyor.
Kullanıcı küçük betizi
Naima
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 26, 2007 14:41

AKP gelmiş geçmiş en Amerikancı,en ABci,en İsrailci hükümettir.
İspatı son 4,5 sene yapılan özelleştirmeler,ÇUVAL OLAYI,1 Mart Tezkeresi dayatmasının suratta patlaması,Edip Başerin göreve getirilip aynı şekilde de görevden alınması(ABDnin emirleriyle oluyor bunlar),Kürtçülerin bu hükümeti her tavrında desteklemesi,ABnin AKPye kol kanat germesi,ABDnin anlı şanlı gazetelerindeki anlı şanlı köşeyazarlarının AKPnin Amerikanın kendi yerleştireceği bir hükümetten daha iyi Amerikan çıkarlarını takip ettiğini yazmaları,Fetuşun AKPye olan desteği ve Türkiyede çarşafa dolayınca atlayıp Amerikasının kollarına sığınması,vs.vs.vs.
O anketleri 22 Temmuz akşamı ben bu sayfalardan soracağım Naima ve diğerlerine.

Medcezir kardeşim,
"Bi de operasyon dediğin gizli saklı olur, nerdeyse bizimkiler mehterle girecekler, sağır sultan bile duydu girileceğini bizimkiler hala girecek. Adamlar salak değilya elbet onlarda önlemlerini alıyorlardır, en basitinden haberlerde gördüm az önce siper kazmaya başlamışlar. "
demişsin.Sonuna kadar haklısın.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 15:05

Çetin Taş, ayıp ediyorsun Çetin. Akape, gelmiş geçmiş en ulusalcı, en dirayetli, en basiretli, en ahlaklı, en ..... Neyse, biraz daha yazarsam oyum değişebilir Çetin, neme lâzım. :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 26, 2007 15:13

Akape, gelmiş geçmiş en ulusalcı, en dirayetli, en basiretli, en ahlaklı, en ..... Neyse, biraz daha yazarsam oyum değişebilir Çetin, neme lâzım.

Sakın yazma Ram,bakarsın benim de oyum değişir,aman diyim :mrgreen:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x