Ölen 7 Genç ve Hâyâsızlar!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Oca 07, 2009 21:53

dosun, simdi tanidim seni. Itiraf et hangisisin, sagdaki mi, soldaki mi?

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Çrş Oca 07, 2009 22:30

dosun, mâdem çok iyi niyetlisin; İslâm da zorlamanın olmadığını, bu Cumhuriyet'in Laik bir sistemle yönetildiğini, bu sistemde yaşayan bireylerin de hiçbir dinî baskıya-ithama-zorlamaya-sorgulamaya maruz kalamayacağını da bilmen gerekir. Bilmiyorsan, şimdi öğrenmiş oldun.

Nûr 31. âyet

"Söyle inanan kadınlara: Harama bakmaktan sakınsınlar ve cinsel organlarını saklasınlar? Örtülerini göğüsleri (memeleri) üzerine vursunlar?"
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Esen zafer » Çrş Oca 07, 2009 23:04

Ben Kuranı 2000 yılından beri Türkçe çevirilerin en az 10 tanesini ve 1Almancaya tercümeleriyle okuyorum ara verdiğim çok kısa dönemler vardır. Hiçbir müslümana bilmediği bir konuda yargıda bulunmak yakışmaz. Allah insanları dünyaya yanlızca iyi kul olsunlar diye gönderseydi son anına kadar tövbe etme olanağı vermezdi. tartışmayacagım. Ama hiç kimse kimin içinde ne oldugunu bilemez. Tam da Allaha iyi bir kul olmak sebebiyle bir Müslümana yakışan onların adabı veya aynı çatı altında bulunup bulunmadıkları değil asıl meseleyi görerek örnegin Gas ın ülkemize kaça mal oldugu bundan hangi firma veya şahısların ne kadar nerede avanta aldıkları, gas kaçaklarının neden oldugu, bu kadar masrafla yapılmış korkunç bir zam yemiş gaz teşkilatının neden ucuz ve güvensiz malzemelerden yapıldığı gibi konuları görerek Allah ailelerine sabırlar versin mekanları cennet olsun demek gerekir.
bilyormusunuz tartışmaları ve yazıların tamamını okumadım bile. Ama bildiğim bir şey var ki Kuran bize ulaştığı kadarıyla dahi çok büyük bir kitap. Müslümanım diyenlerin kafa yapılarını görüp anladıkça kalbim daha çok daralıyor. Hala Allah günahlarını affetsin diyor. Ya sabır.Burdadamı bu kafalara rastladım. Ya bu kafalar düzelsin diye 25 yıl Cebrail taşınmış durmuş, Peygamber azaplar çekmiş, bu kadar asır geçmiş tık yok!
Kullanıcı küçük betizi
Esen zafer
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen İlteriş » Çrş Oca 07, 2009 23:26

Vay tosuncuk vay!

Simdi de bu sitede ve hayati boyunca Kuran Turkce okunmalidir diyen birine "Kuran'i Turkce okumadin" diyorsun. Yahu sen ne kadar dayanaksiz bir iftiraciymissin. Ben bunca sacmaliklarina ragmen senin Kuran'i Turkce okuyup okumadigina karar veremem, bilmedigim konuda zan uzerine fikir sahibi olamam. Seni insan olmaya davet ediyorum! Musluman olmaya degil!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Esen zafer » Çrş Oca 07, 2009 23:28

Şimdi haberleri dinledim. Yılbaşını bende kutlamadım. Kutlamayış sebebim, Miladi takvimdeki bilinçli olarak yapılan matematiksel yanlışlık ve bu bilinçli matematiksel yanlışlıgı yapanların, asırlar boyunca haçlı seferleri, engizisyon mahkemeleri vs. ile milyonlarca insanı yakan katleden konsiller olması ve halan aynı yalanları sürdürerek dünya egemenliği çalışmalarına devam etmeleri. İnsanlığı bellek kaybına uğratmaya çalışanlar, tek dünya devletinin haçlı seferlerini Irakta Gazzede sürdürenler, Güzel ülkemizin pazarlamacılarıyla işbirliği halinde en sağlam kaleleri yıkmaya çalışanlar Uyduruk bir İsa ile sene 0 diyerek o zamanlardan ettikleri yemini oyuncuları degişerek sürdürenler hep aynıdır. Bu karar İstanbulda alınmıştır. Bu yüzden bu kararın adı halen Kostantinopl dır.
Kapsamlı bir çalışma hazırlamıştım. Ya bir takım meraklıların veya bir virusun kurbanı oldu ve sabah tekrar açtıgımda yazdıklarım silinmişti.
Herşeye rağmen Birşeye tü kaka derken yerine koydugunuz deger eger karşı çıktıgınız degerle aynı paraleldeyse bir degeri yoktur.
Kullanıcı küçük betizi
Esen zafer
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Oca 07, 2009 23:39

Esen zafer, ben de yilbasi kutlamadim, sabaha kadar calistim. Yilbasi kutlamalarini kutsayanimiz da yoktur. Insanlarin bir araya gelmeleri, eglenmeleri icin bir "bahanedir" sadece. Ayrica "yeni yila" giris hangi hesaba göre olursa olsun bugün icin dogru degildir bence. Ve, Noel ile yeni yil kutlamasi da ayni sey degildir. Mevzu kendi özgür irademizle yapip yapmadigimiz seylerden ziyade birilerinin tebligci görevini üstlenip, ölüye dahi gösteremedikleri saygidir. Islam bu degildir, olamaz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen dosun » Prş Oca 08, 2009 0:08

Sabrimi zorlamamani tavsiye etmistim. Bir sonraki tebligde siteden yasaklanacaksin! Haddini bil!
Enbiya yurdu bu toprak; şüheda burcu bu yer;
Bir yıkık türbesinin üstüne Mevlâ titrer!
Öyle meşbû-u şahâdet ki bu öksüz toprak;
Fışkıran otları bir sıksa adam kan çıkacak!
Kullanıcı küçük betizi
dosun
Üye
Üye

İletiler: 9

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x