PB Erkekleri Kösesi...

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen shadow39 » Cmt Haz 09, 2007 9:42

iki kisiyiz
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Ayberk » Cmt Haz 09, 2007 9:43

shadow39 :D Gelirler Canım daha saat 11'e Çeyrek Var :D
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen shadow39 » Pzr Haz 10, 2007 19:55

Selam ey kahve milletinin insanlari
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen reisbey » Pzt Haz 11, 2007 9:56

a.s abi iyisindir inşallah bende sizlerle bişe paylaşacaktım bi araştırma yaptım kadınlar ne kadar sakar diye sonuçlar mı ?
buyrun burdan bakın::TıkLA
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Kronik Cadı » Pzt Haz 11, 2007 13:29

BÜTÜN erkekere soruyorum: NEDEN erkekler sevdikleri kadınlara ''SENİ SEvİYORUM'' diyemez :?: Merak ediyorum :twisted:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletiler: 503

İletigönderen Egeli » Pzt Haz 11, 2007 13:36

Ehlem ve sehlem :D
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen reisbey » Pzt Haz 11, 2007 13:43

SaĞaNaK, duruma göre değişir!
misal utanıyordur :oops: bunda iş karşı tarafa düşüer ortam ve şartları ayarlar :twisted: sonuçlarına bakarsınız
Belkide daha "seni seviyorum" diyecek kadar sevmiyordur :?:
Her şeyi karşı tarafta beklerseniz çooOO00k bekleriz bu bizler içinde geçerli.
SaĞaNaK kardeş kimse mükemel dört dörtlük değildir.Her insanın kusuru vardır.zatten sevdiğin insanın kusurlarına rağmen seviyorsansa,yanında kasılmadan rahat içinden geldiği gibi davrana biliyorsansa en azıdan birilerine benzemek için çalışmıyıp olduğu gibi görünüyorsa iste ozaman gerçektende "seviyor" diye biliriz. Yani o kadar kolay değil "seni seviyorum" demek.. :?
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Kronik Cadı » Pzt Haz 11, 2007 13:51

reisbey, bende biliyorum kimse dört dörtlük değil bakıyorsun kadınla 10 yıllık evli daha seni seviyorum kelimesini 5 kere söylmemiş şimdi bu nasıl sevgidir anlamadım :?: Ben bunun cevabını istiyorum :twisted:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Pzt Haz 11, 2007 14:02

SaĞaNaK peki ben sana daha farklı bişe söyliyeyim.Acaba "seni seviyorum" duymak isteyen karşıdaki için kaç kez fedakarlık yapmış.Şimdi evlenen herkes çok mu mutluki.Eğer müsaitsense bi tv aç bak hepsi kadın programı ve evli çiftler kanlı bıçaklı olmuşlar.Ben fedakarlık derken:"benim için ne yapardın" sorusuna "senin için ölürüm" diye kılişeleşmiş cevaplardan bahsetmiyorum.Artık tabularınızı yıkın.Yani seviyorum dediğinde tüm problemler kalkacakmı ki :?: Ama sizide anlayışla karşılıyorum insan sevdiği kişiden hoş söz işitmek ister ama bende bozuk plak gibi:canım seni çok seviyorum aay seni çok seviyorum diyip ortada dolaşmam.Hem çok söylenirse kıymeti kalmaz az ve öz.Evlilik meselesi şuan bana çOoooOOo00k uzak.bunlarıda gözellerimden anlatım :idea:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Kronik Cadı » Pzt Haz 11, 2007 14:27

reisbey, Ben hiç sevmem hep canım cicim bazen yeter diyorum sırf bu yüzden kavga çıkartıyorum.Sorun bana hep söylesin değil erkekler elde etikten 1 ay sonra çok değişiyor sanki hayatında varsın yoksun belli değil.Sorun şu siz erkekler neden sevginizi gizliyorsunuz ayıpmı seni sefiyorum demek.Valla karşımdaki için fedakarlık yaparım eğerki o bunu görmüyorsa hep aynı davranıyorsa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derim. Aşk iki kişiliktir.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Pzt Haz 11, 2007 14:36

SaĞaNaK, VaLLa ayıbı yok bence.Ama 1 ay muhabbeti bizler içinde geçerli.Yani ilk başta işler toz pembe güzel.Hani tabiri caiz ise laylaylom günleri.Ama sonra yok bak böyle olmaz,bak şunlar böyle yapmış bunlar böyle yapmış bide hani bi muhabbet varya almış başını gitmiş ilişkimizin adını koyalım :arrow: koyalım canım şey olsun hmm :?: "tek suçumuz sevdik" nasıl ama güzel isim değil mi.bide tabi elektirik alamama meselesi var.ona hiç girmiyim.1 ay önce tedaş mı sana cereyan veriyorduda gözün kör oldu.Bunun içindirkin şimdiki ilişkiler kısa ve öz.kendi açımdan ise eğer sevmek bu ise al istemiyorum.baş baş ben böyle iyiyim :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Kronik Cadı » Pzt Haz 11, 2007 14:41

reisbey,Kardeşim seviyorsan ya adam gibi tam seversin yada çeker gidersin; siz ikisinide yapmıyorsunuz.ADAMI sinir eden bu.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Pzt Haz 11, 2007 14:58

SaĞaNaK, hmm.güzel söz.ya sev ya terk et!Kardeş olaya sanki sen tek kendi açıdan bakıyormusun gibi :roll: Karşı tarafından belki senden beklentileri vardır.Bu beklentileri görmedende kendini bi kutuya kitlemiş anahtarıda sana vermiştir.Anahtar ellinde ama bunun ne işe yaradığını bilmiyorsun nereye açacağını bilmiyorsun.Kendini onun yerine koy bide düşün.eğer gerçekten fedakarlık yapmayı göze aldınsa ilk problemde bırakıp kaçmazsın.zor olanı yapıp kalıp çabalamak :twisted: bence ama katılmak zorunda değilsin fikirlerime
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Kronik Cadı » Pzt Haz 11, 2007 15:03

reisbey, Sen karşındakine seni seviyorum diyorsun karşındaki sana bende diyor yada bişey demiyor.Sen onun bilmediği bilmemesi gereken çok fedakarlık yapıyorsun.Ve karşılığında alcağın tek güzel söz bile yok.Ben ondan canını yada tek taş istemiyorum ne istediğim çok açık.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Pzt Haz 11, 2007 15:09

SaĞaNaK bence illede dilde söylemesi lazım değil kardeş.Yani söylerse değişen ne olucak.evet belki ilk başlarda hoşlarına gider heralde harşı tarafın ama bence kelimelere fazla takılma.Onunda olduğu gibi kabul et.İşte bunu yaparsansa asıl fedakarlığı yapmışsındır.Yoksa insana güvende,nefrette,sevgide ağızdan çıkanlara değil kafaya bağlıdır.
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x