kadının dedikodusu evden eve erkeğin dedikodusu koyden koye...
reisbey Dedikodu demedim,iyi okuyun ayrıcana... Gevezelik dedim... Çene yani,çene... Bi de kadınları geveze diye suçlarsınız...Başlığınız bizden sonra açıldı,şu hale bak! Yetişmekle kalmadınız,geçtiniz bile! Maaşallah,Allah ne çene vermiş...
NuNNi, hmmm....Güzel teşhis ama yanlış yorum.Sitede ki erkek sayısı haliyle kadınlardan fazla...Geçme sebebi bu olabilir...Daha dur sınav bitsin o zaman görün siz
NuNNi, o zaman yarın netten çıkma yasağı getirelim bende nette sayım memuruyum(gönüllü para istemez) hepinizin bilgisayarına misafir olurum.SAYARIZ... bakalım kim daha kalabalık Semih R.Cabalar, haklısın biraz boş bıraktık hapıda "ışığı" gören giriyor.
reisbey, evet kardesim öyle oldu eee neler yapıyorsun senin burak abinin sınavı nasıl geçti bugün uğrayamadım sizin mekana bir kere baktım yoktunuz onun için
Semih R.Cabalar, kardeş bizim mekanda herkes ayrı bi telden çalıyor...Benle burak bişe yapıcaz iki saatir kod mod üff allahım nerdeyse ismimi tag içinde yazıcam NuNNi, bak bölümün kurallarını ihlal etmenin yanında bide üstüne üstlük hakaret. intikam çanlarımı çalıyor aaa yok yok çalan benim tlf muş
reisbey, anladım kardes anladımda bir kurala takıldım bence doğru değil yani iki tarafta modluk yasak filan yanlış yapmışlar bence çok da doğru bir karar olmamış
Semih R.Cabalar, Kardeş revizyon tasfiye inkılaplar hep eksik olanların eksikliklerini gidermek daha sağlam bi yapı oluşturmak için.Yani anlayacağın revizyon biraz kanlı olucak olaya sen tek kendi açından bakma burada en zor durumda olan benim.Orada yazılmamış ama bazı kesin kararlar var.Zaten bu yapılan harekkette bir nevi sanal darbe niteliği taşıyor