PB Erkekleri Kösesi...

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Hasta » Pzt Haz 18, 2007 10:38

reisbey, o önemli bi konu aslında,roller yani...Burda erkekleri de eleştiremem zaten...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Pzt Haz 18, 2007 10:53

NuNNi, ben yazıları okuyyup okumadığınızı öylesine merak ettim abla çünkü komik yazılardı yani sataşma anlamında söylemedim bilginiz olsun :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Nurhan Orhan » Pzt Haz 18, 2007 10:56

reisbey, senin bu düşüncelerine kim katılıyor bilmem ama,korkak gay erkeklerin düşüncelerinden başka birşey değil yazdıkların......

heeee konu erkeklerın zavallığı ise ne yaparsın herkesin bir kusuru vardır ,erkeklerin de zavallığıdır o zaman...

Unutmayınki "yaradılanı severin yaradandan ötürü....

cennet anaların ayaklrı altındadır...cenabi Allah erkeklerin ne kadar nazlı ve dayanıksız olduğunu bildiği için doğurganlığı kadına vermiştir.

hey beyler,bir başınız ağrıdığında yatak döşek yatacak gibisiniz,buroda çalışanından inşaatta çalışanına kadar işten paydos eden yoruldum diye kendini evine atarken,kadının görevi 24 saat devam eder...

kaçtane babayiğit var dünyada kadının yükünü taşıyabilecek.Yapılan işgücü araştırmalarıda bunu teyid ederki,sadece ev kadınlığı bile ağır işçi katagorisindedir.Kaldıki birde buna çalışan kadını eklemek bile tabloyu ortaya çıkartır.

o yüzden kimse cesaret edipte erkeği kadından üstün bir halt sanmasın....
Arkasında kadın desteği olmıyan başarılı bir erkek örneği yoktur dünyada.....

heee bu arada feministmiyim,kesinlikle değilim yanlışda anlaşılmasın

:evil: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Nurhan Orhan
Üye
Üye

İletiler: 34

İletigönderen Veled » Pzt Haz 18, 2007 11:00

Nurhan Orhan, ben size sonuna kadar katılıyorum efendim zaten atamızda kadına verilen önemin değerinden bahsetti ve bunu teşfik etti cennet anaların ayakları altındadır annelere bayanlara saygımız sonsuz da burda mevzu daha çok bayanlar ile erkek ilişkileri arasındaki yaşananlar :D maksat muhabbet yani :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Pzt Haz 18, 2007 11:01

reisbey, senin bu düşüncelerine kim katılıyor bilmem ama,korkak gay erkeklerin düşüncelerinden başka birşey değil yazdıkların......

Nurhan Orhan, Kardeş çizgi aşma :evil: Herkese açıklamamı yapıcaz.
HEY MİLLET BENİ DİNLEYİN BURADA YAPTIĞIM PAYLAŞIMLAR MİZAH ANTİ FEMİNİST GİBİ Bİ DUYGU VE DÜŞÜNCE İÇİNDE DEĞİLİM.
Annelerimiz baş tacıdır.Benn burda eğlenmek için yaptığım paylaşımlar ama sen kalkıp ne diyiyorsun :evil:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Hasta » Pzt Haz 18, 2007 11:02

Semih R.Cabalar, :mrgreen: yok ciddiye alacam vallaa... :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Nurhan Orhan » Pzt Haz 18, 2007 11:29

pardon kadınları bu kadar aşağılayan bir mizah anlayışınızın olduğunu bilmiyordum,hele kadınlarında bu mizah anlayışına katılması ayrıca düşündürücü....

benim yorumumu eleştirmektense,öz eleştiri yapıp çizmeyi ve maksatı aştım...suçhi ihsan ettiysek affola deme erdemini göstermemin cinsiyeti yoktur.

mizahı yapan karşıt görüşede açık olmayı bilmeli.....
Kullanıcı küçük betizi
Nurhan Orhan
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Pzt Haz 18, 2007 11:37

Nurhan Orhan, Bak benim canım kardeşim...pb nin cafe bölümünde "kandınca fantaziler"diye bi bölüm var.Gir orayada bi bak...Bizim kimseyi aşalamak gibi niyetimiz yok sahsen benim yaptığım paylaşımlarda böyle bi amaç gütmüyorum..Azıcık geri sayfalara dön bi bak...Ben her görüşe açığım taki kişilik haklarıma saygısızlık yapana kadar.
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Pzt Haz 18, 2007 11:47

1-Acaba,kadınlar kendilerine biçilen pembe rolden memnun mu?...Olsalardı,Feminizm diye bir akım olmazdı ama kendine biçilen rolü değiştirmek için örgütlenmiş bir erkek hareketi bilmiyorum ben...
2-Ünlü erkeklerin kadınlar hakkındaki görüşlerini şu şekilde açıklayabiliriz:Akıllı insanlar da hata yapar...
3-Kadınların,erkeklerden çok konuştukları konusunda bilimsel kanıtlar varmış,bir tanesini rica edeceğim...

Bu cevapladığım 3 paylaşımın hiç biri mizah değil,tamamen ciddi düşünce paylaşımları...Diğer ikisi,evet mizah...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Pzt Haz 18, 2007 12:31

eeee nasılsınız arkadaşlar :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ayberk » Pzt Haz 18, 2007 12:36

Semih R.Cabalar İyidir Abi Senden Abi Sana Bir Klasör oluşturdum şimdi 20 adet Avatar Var 100'e Ulaşınca sana Yollucam Süper Olucak :)
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Veled » Pzt Haz 18, 2007 12:44

PoLaT, :mrgreen: gerek yoktu kardesim ama sağolasın 100 olmasına gerek yok şimdi d atabilirsin :lol:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ayberk » Pzt Haz 18, 2007 12:46

Semih R.Cabalar Tetk Tek Uzun sürer Rarlar Rapid Olarak atarım :D
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen reisbey » Pzt Haz 18, 2007 13:15

selam gencler nasılız
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Nurhan Orhan » Pzt Haz 18, 2007 14:59

reisbey, :kikirik: :kikirik: işte olay bu,kadınlar hakkında yazılanları okudum,mizah adı altında tipik erkek tutumunu görünce etkiye tepkinin beklenir olması gerekmezmi....bence sende yazılanları tekrardan bir gözden geçir,hak vermenizi beklemiyorum,doğanıza aykırı,kadınlar hakkında yazılanları objektif olarak bir gözden geçir....sonra istersen bu konuyu tekrar masaya yatıralım...
Kullanıcı küçük betizi
Nurhan Orhan
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x