PB Erkekleri Kösesi...

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Veled » Prş Haz 28, 2007 22:53

reisbey, bir paylaşım patlatta şu köşe şenlensin abi 8) senin güzel metinlerin vardı bayanlar ile ilgili :lol:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen canstein » Prş Haz 28, 2007 23:24

Bölünme seziyorum.... :twisted:

Erkekler köşesi,bayanlar köşesi ortada da su şişesi :)

Herkese selam olsun diyelim :)
Bir kedinin bile yaşama amacının olduğu dünyada,boş işlerle uğraşmak,ahmaklığın en büyük örneğidir.

Senin de kovaladığın bir tweety var mı genç?!
Kullanıcı küçük betizi
canstein
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen Veled » Cum Haz 29, 2007 10:39

canstein, selam kardes hoşgeldin :D

bütün erkeklere selamlar ve günaydınlar :D nerdesiniz beyler
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen canstein » Cum Haz 29, 2007 17:34

Hoşbuldum beyler...
Bir kedinin bile yaşama amacının olduğu dünyada,boş işlerle uğraşmak,ahmaklığın en büyük örneğidir.

Senin de kovaladığın bir tweety var mı genç?!
Kullanıcı küçük betizi
canstein
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen reisbey » Pzt Tem 02, 2007 14:05

Evet arkdaşlar artık bi icraat yapalım..malum erkek köşesindeyiz hatunlar kendi bölümlerinde nasıl kullağımızı çınlatıyor ise bizde genel teknik bilgiler üzerinde kafa yoralım...
1-) birinci ders "KIZ NASIL TAVLANIR"

ilk örenek benden gelsin:misal kızı gördünüz..hemen elinize bi kalem kağıt alıp yanına gidin
-iyi günler hanımefendi ben bi telefon rehberi yapıyorumda baktım sizinki eksik lüften söylermisiniz der mevzuyu bağlardım ki bu bilimsel olrak test edilmiş kızlar buna hayır demiyor :twisted: çabuk deneyin bence :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Kronik Cadı » Pzt Tem 02, 2007 15:04

Erkek Dediğin
Erkek dedigin yakisikli olacak. Öyle karsidan yürüyüp gelirken endamina hayran
kalacaksin, ruhun rüzgarina kayacak. Omuzlarina, bacaklarina, düz karnina, O sert hatli çene kemiginin,

hokka gibi burnun seyrine doyamayacaksin.

Bakimli olacak erkek dedigin. Bu kalibin içinde tam bir beyefendi barindiracak. Ama bunlardan önce özü

sözü dogru, sözünün eri bir delikanli olacak. Eline kagit kalem alsa delikanliligin kitabini yazacak. Komple

olacak yakisikliligi.

Korkmayacaksin gecenin bir vakti uyanip da yaninda gördügünde onu.

Yakisikli olacak ama aklini sende tutacak kadar da akilli. Seni elinin tersiyle degil avucunun içiyle

kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, baskasi tutamaz elimi böyle. Rahat olacaksin yaninda, çok

konusmayacak, beynini didiklemeyecek.

İnce olacak; Seni senin kadar düsünecek. Sen onu merak ettiginde kendisine hesap soruluyor havalarina

girmeyecek. Senin inceligine karsi umursamaz sözler sarf etmeyecek.

Adamin sinirini bozmayacak, Cinlerini tepesine çikarmayacak, Sanki sen onun için varmissin Her ne zaman

istese emrine amadeymissin, o ne yaparsa yapsin her istediginde yaninda, elinin altinda olacakmissin

triplerine girmeyecek.

Sen ona sevgini gösterdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asikmissin gibi havalara girmeyecek. Erkek dedigin

ilgi gördügünde ilgiyle, sevgi gördügünde sevgiyle karsilik verecek.

Erkek dedigin, sen onun için kendine baktiginda, sirf ona daha güzel görünmek için giyinip kusandiginda

hiçbir sey olmamis gibi davranmayacak.

Ruhunu oksamasini bilecek.

Romantik olacak, kimi gün habersizce kucaginda çiceklerle cikip gelecek.

Özel günleri unutmayi marifet sanmayacak. "Kazma" olmayacak senin bütün zerafetine karsi. Gerçekten

seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda Küçük bir tatli söz, kisa bir mesaj, Bir

cagri bile onu mutlu edebilir.

Erkek dedigin bütün bunlari cebinden para harciyormus gibi Cimrilikle yapmayacak. Ben aranmayi, çok

aramayi sevmem demeyecek.

Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi caninin istemesine baglamayacak her seyi.

Erkek dediginin, Hissettigiyle yaptigi sey arasinda uçurum olmayacak. Cesur olacak cesur.

Seni seviyorum derken korkmayacak,

Baska seylerin arkasina gizlenmeyecek.
Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak,

özlüyorum diyorsa gelecek,

Kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek.

Erkek dedigin askina sahip çikacak. Korkak olmaz erkek dedigin.

Erkek dedigin iyi sevisecek.

Koyun gibi yatmayacak, Bir an önce su is bitse demeyecek.

Asksiz yatmayacak yataga ve sen bunu bileceksin.

Bir baba sefkatiyle seni alnindan öptügünde bileceksin ki sevgisi geçici ve zayif degildir.

Ve sevgiyle öptügünde dudaklarindan, bileceksin ki öpüsün tek sebebi sehvet degildir.

Erkek dedigin aldatmayacak. Aldatmak basitliktir. Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dedigin.

Aldatiyorsa sevmiyor demektir.

Erkek dedigin yakisikli olacak, çekici olacak Ama bundan çok daha öte bir sey.

Zeki olacak.

Kadinin küçük yalanlara, bahanelere inanmayacagini, kendisini kendi gibi tanidigini bilecek.

Kadinin zekasini küçümsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karistirmasini bilecek,

O hamura kendisi katmasini da.

Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak.

Namussuzlugunu, ahlaksizligini ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak.

Yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek.

Erkek dedigin önce kendini sevecek. Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayir gelmez

Bir bakarsin ki yillar sonra

Bu adamla ne yataga sigiyorsun, ne topraga.

Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alip sevismesini de.

Babaligini da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, Kadir kiymet bilmeyi, vefakarligi, fedakarligi.

Erkek dedigin seni koruyacak, kusatacak. O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksin. Pisirik

olmayacak erkek dedigin.

Erkek dedigin erkek olacak güzelim.

Seni sadece sen oldugun için sevecek. Parayla, pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dedigiyle hareket

etmeyecek. Hem sevgilin, hem arkadasin, hem dostun, hem baban, hem çocugun olacak, huzurla bagrina

basacaksin. Bileceksin ki evde o erkegi beklemenin zevkini, Huzurunu baska hiçbir sey yasatamaz sana. Bir

ask için yapabilecegin her seyi yaptigina inaniyorsan ve buna ragmen hala yalnizsan,için rahat olsun.Giden

zaten gitmeyi kafasina koymustur ve yaptiklarin onun dudaginda hafif bir gülümseme yaratmaktan baska

hiçbir ise yaramayacaktir.

Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazirdir. Hani agzinla kus tutsan "Bu kusun kanadi

neden beyaz degil?" diye bir soruyla bile karsilasabilirsin..iki ucu keskin biçaktir bu isin.Yaptiklarinla degil,

yapmadiklarinla yargilanirsin her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur.iyi halin cezanda indirim

saglamaz.

Sen, "Ama senin için sunu yaptim" derken o,"sunu yapmadin" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen

karsiliginda mutlaka baska bir iddiayla karsilasacaksindir.Üzülme, sen aski yasanmasi gerektigi gibi yasadin.

Özledin, içtin, agladin, güldün,sarkilar söyledin,düsündün,siirler yazdin. "Peki o ne yapti" deme. Herkes

kendinden sorumludur askta.Sen askini doya doya yasarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.

Bir insan eksik yasiyorsa,ve bu eksikligi bildigi halde tamamlamak için ugrasmiyorsa sen ne yapabilirsin ki

onun için?

HAYATI ISKALAMA LÜKSÜN YOK SENIN. Onun varsa,birak o lüksü sonuna kadar yasasin. Her zaman ki gibi

yasayacaksin sen. "Acilara tutunarak" yasamayi ögreneli çok oldu. Hem ne olmus yani, yalnizlik o kadar da

kötü bir sey degil. Sen mutlulugu hiçbir zaman bir tek kisiye baglamadin ki...."
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletiler: 503

İletigönderen reisbey » Pzt Tem 02, 2007 15:11

Kronik Cadı, iyi güzelde mevzuya turp suyu sıktın şimdi...Bak ders biri işliyoruz... :mrgreen: :evil:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzt Tem 02, 2007 15:12

arkadaşlar olmuyor böyle dükkan çok boş kalıyor sonra bayanların istilasına uğruyoruz :mrgreen: nasılsınız beyler ve köşemize dalan bayanlar :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Pzt Tem 02, 2007 15:13

Semih R.Cabalar, kardeş bak birinci dersi işliyoruz...senden mevzu ile ilgili tecrübe ve görüşlerini paylaş :wink:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Kronik Cadı » Pzt Tem 02, 2007 15:14

reisbey, Aşk acısı çekiyorsunuzya sizz nasıl davranırsanız aşk acısı çekmezsiniz diye yazdım bu ders kaç oluyo :kikirik: :kikirik:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzt Tem 02, 2007 15:17

reisbey, yukarıdaki arkadaşımızın paylaştığı yazıdan başlayalım o zaman usta biraz yorum iyi gelecek :D
öncelikle bu yazıdaki gibi bir adam bulmak çok zor 8) ama bayanlar bulduklarının da değerini bilmiyorlar benden söylemesi hani bir yerde diyor ya hem baba hem dost hem arkdaş olacak falan filan diye ben öylelerini çok gördüm sevdiklerinin herşeyi olmaya çalışırlar,onlarla üzülürler ağlarlar gülerler ama bu da yertmiyor kadın milleti işte :mrgreen: umarım anlatabilmişimdir ben 17 senelik ömrümde çözemedim 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Pzt Tem 02, 2007 15:17

Kronik Cadı, bak şimdi benim aşk acısı çektiğim yok bu bir sadece canım sıkılıyor ha bu 2 bir daha sana sırrını verirsem iki olsun habuda 3 bölümden hemen çık bu kaç yaptı :kikirik: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzt Tem 02, 2007 15:19

İnce olacak; Seni senin kadar düsünecek. Sen onu merak ettiginde kendisine hesap soruluyor havalarina

girmeyecek. Senin inceligine karsi umursamaz sözler sarf etmeyecek.

tabi sen nerdeydin diye sorunca hesap sormak değil değil mi bu :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Kronik Cadı » Pzt Tem 02, 2007 15:28

reisbey, YAA unatacım adı lazım değil diyen ben değilim galiba ordan bakınca farklı gözüküyo galiba bu kaç oldu :kikirik: :kikirik:
Semih R.Cabalar, Senin kadınları anlaman için çok büyümen lazımmm.Öyle 17 yıllıkla öğrenilmez hem sen doğduğundan beri öğrenmeye çalışıyosun :kikirik:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen Egeli » Pzt Tem 02, 2007 15:34

Selam gençlik.Nasıl gidiyor hayat?
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye